icon

Čo kúpiť 6-mesačnému dieťatku na meniny?

lulu19
2. aug 2011

baby poradte prosim

koniarova
2. aug 2011

Nič, je to podľa mňa zbytočné. Už si kupovanie darčekov, keď budete väčší..

piacere
Autor odpoveď zmazal
deniskateniska
2. aug 2011

nieco na obhryzkanie alebo daku hracku sustavu, velmidobre su take so sa daju zavesit aj na hrazdicku.. no ja uz ani neviem co som malemu kupila, nejak som to moc neriesila ked ho hracky prestanu bavit.. nieco uzitocne ja neviem co mate a co nemate.. 🙂

azuz
2. aug 2011

urcite taka hrkalka, alebo prva hracka pre babatko postaci 🙂

murinka
2. aug 2011

plienky a vlhcene servitky 😉 😀 drobec si to este neuvedomuje 🙂

zuzana17
2. aug 2011

Nejaké hryzátko, hrkalku, gumenú knižku 🙂 alebo bodynko a pod.

lejlla
2. aug 2011

plienky,cumlik,nejaku malu zvukovu hracku,hryzatko,alebo nieco z oblecka.ale to skor kupis jeho maminke 😀

lucula73
2. aug 2011

no moja nehnevaj sa ,ale toto je úplne zbytočná otázka,tomu malému alebo tej malej je to srdečne jedno.Ak vám treba hračku,kup hračku,ak nie tak nejakú praktickú vec 😉

sssimi
2. aug 2011

Dobrú papanicu-nejaké chutné príkrmiky, kašičky 😉

atrami
2. aug 2011

my sme kupovali do roka niečo každý mesiac. Najviac sa nám osvedčili knižky. Tie prídu vždy vhod 😉 a nemusia byť vždy podla veku.

kvetinka211
2. aug 2011

Ak je to pre tvoje babo, tak iba ak si chcete vy dospeli spravit radost v hrackarstve 😉 Babatka maju aj tak radsej kable, zasuvky, smetne kose, mobilne telefony .. to by boli tie najlepsie hracky, keby sme im s nimi dovolili hrat sa ...Ak je to pre ine babo, tak mamicku urcite potesi nejake oblecko v spravnej velkosti, pripadne hryzatko ci balik plienok ...my sme chceli kupovat tiez na meniny nasmu a nakoniec dostal tolko darcekov od rodinky, ze sme to nechali tak a dostal od nas vela pusiniek a moje sladke mliecko ... ale na Vianoce uz bude mat takmer rok, to uz bude dost vnimat 😀

edie63
2. aug 2011

Ja si nemyslim, ze je to zbytocne, pretoze aj to babatko si zasluzi, aby ste oslavili jeho meniny (ci uz ma 6 tyzdnov, 6 mesiacov, 6 rokov). Je pravda, ze v tomto veku je to vacsia radost pre rodica/ dospeleho, ale aj ten dospely sa tesi tomu, ze si kupil nieco pekne pre to dieta z coho to dieta ma radost, nejake oblecenie, v ktorom je krasne a pod. (aj ked si neuvedomuje, ze to dostal ako darcek k meninam alebo narodeninam). Plienky a vlhcene utierky su veci, ktore potrebuju tak ci tak, to neurobi radost nikomu.

ani3012
2. aug 2011

niečo,čo by si aj tak kúpila ....napr. trojkolku, stoličku na kŕmenie (tu sme kúpili malej tiež akože k meninám 😉 )
z tých lacnejších variant: hračky do vody, plienky,knižku....

mis_ka
2. aug 2011

my sme drobcovi na meniny kupili manducu a tesi sa velmi, ze ho nosim 🙂 potesilo to aj nas rodicov aj maleho aj ked nema este ani 5 mesiacov

elise
2. aug 2011

ja som kupila knižku od marie duríčkovej gulko bombulko, lebo sme malému vraveli bumbášik bombulko ale to už mal 10 mesiacov, ale čítali sme mu to pred spanim🙂

mafynka
2. aug 2011

ja si tiez nemyslim,ze je to zbytocne,,mam tiez polrocneho syna a oslavujem kazdy jeho mesiacik,,,vzdy zajdem ho hrackarstva a kupim mu nejaku hracku,,,v sobotu bude mat 6 mesiacikov a tiez rozmyslam,co mu kupit,,kedze uz toho ma hodne,,ale napr. v tomto obdobi sa hodi valec,,je to dobre, aby sa babo naucilo lozit.,alebo mojkacit na buvanie,,,take zrkadielko na postielku s hrackami,nas sa strasne rad nan kuka,,,my sme posledne kupili pavuka,takeho co sa da dat na hojdacku a ma taku podlozku,robi vselijake zvuky tak sa mu na nom strasne paci a mna to odbremeni,lebo ho aspon na polhodku zabavi,,je toho kopec,co pre take male babo,,urcite vies najlepsie,co sa mu paci,,a podla toho vyberaj,,,,

juuuuj a este klavir som zabudla,,,to je u nas top,,,taky,kde je vela melodii zvieratiek,,rozne ine melodie,,da sa na nom aj hrat,,,(stal 10euro) ked maly vyvadza pri papani,staci pustit melodie dookola akym neskoncia,tak pekne papa

janka5861
2. aug 2011

ja som kupila ucime sa riekanky od fisher price a bola to top hracka asi hodne dlho a tie basnicky som uz nenavidela. 🙂 🙂 🙂 🙂

bezaz
2. aug 2011

nas dostane tripp trappku 😉

e_z
3. aug 2011

Ahoj,
myslim si, ze tato otazka je zle polozena.
6 mesacne dieta nema rozum, ze ma meniny.
Tak ak chces urobit radost sebe, tym, ze mu na meniny kupis pekne oblecenie, tak ty sa potesis, ale jemu je to asi jedno.
Ak chces urobit radost dietatu, tak by som sa skor pytala, ze aka je vhodna hracka pre 6 mesacne dieta a nemusi sa tu riesit ci je to na meniny alebo len tak.
A ked tak sa mozete tvarit, ze ste mu kupili na meniny stolicku na krmenie, plienky a pod., ale to by ste kupili aj bez jeho menin a tesili by ste sa z toho rovnako.
Takze asi si treba ujasnit, co potrebujete alebo ci spravite radost sebe alebo dietatu a ze ako sa k meninam svojho 6-mesacneho dietata chcete postavit. Nie je to zle neoslavovat a ani zle oslavovat, rozhodnutie je len na vas. A ked budete vediet ako sa chcete k tomu postavit, tak budes aj vediet svoje dovody a podla toho budete riesit nieco pekne, nieco na hranie alebo nieco prakticke.

li_la
3. aug 2011

No, odhliadnúc od toho, či súhlasím alebo nesúhlasím s tými nado mnou, ktorým sa tvoja otázka zdá hlúpa, pretože dobre vieme, že dieťa si to neuvedomuje...

Aj náš ma za chvíľu meniny, vtedy už bude mať pol roka a na meniny mu akože kúpime autosedačku. Pretože tú práve potrebujeme a je to pre nás celkom veľká položka a bude to pred rodinou dobre znieť - kúpili sme malému na meniny autosedačku.

Ale môže to byť čokoľvek. Skôr by som volila niečo pamätné, alebo hračky či oblečenie, toho nikdy nie je dosť a dieťa rýchlo rastie.

Ak je to pre cudzie dieťa, tak tiež hračku alebo oblečenie, záleží od toho, do akej cenovej relácie si ochotná zájsť. Napr. nášmu skoro polročnému sa veľmi páčia zvukové hračky, napr. máme volant, ktorý vydáva zvuky a bliká alebo také kladivo od Fisherprice... rád sa s tým hrá, ale najradšej má aj tak plyšovú hrkálku - bábiku Jolandu.