Čo kúpiť manželovi pod stromček?
Prosím vás dajte nejaké tipy, ja som už bezradná, čo mu mám kúpiť, on, že chce knihu, ale to mu nekúpim, pretože doma máme už archív a všade one zakopávam. Parfémy má, ponožky a tielka, slipy, to je somarina myslím, retiazku som chcela, ale sa dávnejšie vyjadril, že jemu to na krku vadí. Športové potreby nepotrebuje, lebo veľmi nešportuje, asi mu kúpim plavecké okuliare, lebo sme začali pravidelne plávať, ale aj to je také že...Oblečenie nechcem kupovať, kozmetiku isto dostane, tak ja neviem sama čo, tak okolo euro max...?
Kúp mu čítačku, prestanete byť zavalený knihami a môžeš mu spokojne kupovať e-knihy na každý sviatok. Ja píšem z pozície tvojho muža, tiež už som nemala kde dávať knihy, čítačke som sa bránila, lebo "to nie je ono", nakoniec som podľahla a dnes sa divím, aká som bola blbá, že som sa tak dlho nenechala presvedčiť. Dnes si už neviem predstaviť byť bez nej.
kúp mu čítacku a do nej pár titulov.. nebudete zakopavat o knihy a dostane aj to po čom túži.. ja by som bola taká rada keby si môj muž prial knihu, ale on nečíta knihy.. tak tam je výber darčeka náročný.. zato ja od neho vždy nejakú dostanem našťastie.. aj do čítačky, aj klasickú..
Kúp mu čítačku, prestanete byť zavalený knihami a môžeš mu spokojne kupovať e-knihy na každý sviatok. Ja píšem z pozície tvojho muža, tiež už som nemala kde dávať knihy, čítačke som sa bránila, lebo "to nie je ono", nakoniec som podľahla a dnes sa divím, aká som bola blbá, že som sa tak dlho nenechala presvedčiť. Dnes si už neviem predstaviť byť bez nej.
@akvi presne čítačka bol môj naj darček zo všetkých.. dostala som na 30tku Kindle a dodnes je to úžasná vec..
@anonym_autor ja by som kúpila knihu, milujem knihy a vždy ma poteší a zvlášť ak chce ešte aj on. A okolo euro ??? 🤭😬
Poukážku do kníhkupectva
@anonym_autor ja by som kúpila knihu, milujem knihy a vždy ma poteší a zvlášť ak chce ešte aj on. A okolo euro ??? 🤭😬
@mooonika1975 to už ani časopis nekúpi 😄
@katkaseiner moj podobne je na tom. Ale poukazka na masaz ho napr.potesi. Este mozno nejaka ochutnavka vin/jedla. Alebo listok na koncert/podujatie.
@pohodacka03 ta ochutnavka jedla... vies poradit? to ma zaujalo. Koncerty kupuje moj muz pravidelne... proste nie je nic co by on nevedel (ak ho to zaujima), ze by som kupila ja skor.
Vitaminy alebo vstupy do bazenov, kdeze chodite plavat. Alrbo pekne kvalitne plavky 🙂 K tomu mozno saunu, masaz.... viem, je to tazke,,ja tiez netusim, co kupim, kedze veci si kupujeme priebezne podla toho, co potrebuje.
Co rad robi? Podla toho, napr. degustacna vecera pre dvoch, listky do divadla, kina, wellness, nejaky zazitok, co by si napr. sam nekupil alebo nedoprial. A k tomu poukazka do knihkupectva.
@pohodacka03 ta ochutnavka jedla... vies poradit? to ma zaujalo. Koncerty kupuje moj muz pravidelne... proste nie je nic co by on nevedel (ak ho to zaujima), ze by som kupila ja skor.
@katkaseiner neviem s tym poradit, to je taky moj vymysel co budem hladat. Ta ochutnavka jedla mo napadla, lebo moj naozaj rad je 🤣
@anonym_autor kup knihu.
Keď nechceš priamo knihu, kúp mu poukaz do Martinusu. Ty mu dáš čo chce, a keďže ide o chlapa, viem si predstaviť, ze platnosť toho poukazu skôr vyprší, než sa tam dostane .. win win. Knihu akože dostal a ty o ňu nebudeš zakopavat.
Srandujem. Fakt mu kúp, čo si prial.
Som tiez za kupu citacky, to je super vec a knihy vsade sosebou…ja ked rocne precitam tych 40-50 knih, tak to by sme sa mohli za chvilu vystahovat z bytu, lebo by boli vsade 🙈 alebo ak nechces citacku, tak by som mu kupila poukazku do knihkupectva, nech si vyberie co sa mu paci a napr nejaku peknu zalozku do knizky.
Kupila som mu dve mikiny, vyberovu kavu, vodovahy a este sa chystam kupit lopatu, buduci rok ideme stavat 😁
@anonym_autor Ja som nám kúpila spoločný darček, dovolenku na Ibize, keďže milujeme cestovanie a ešte plánujem kúpiť spoločenskú hru Deväťdesiatky a predplatné jeho obľúbeného časopisu.
Poukážka do kníhkupectva by bola fajn. A môj napríklad tento rok dostane kozmetické zrkadlo zväčšovacie a so svetlom, lebo má bradu a všimla som si, že v poslednej dobe moc škuli, keď si ju upravuje. Skús si tiež všímať 🤷
Zaregistruj ho do kniznice😂 Moze citat do aleluja a nebudes zakopavat o knihy😁. Skus pohladat darceky pre knihomola a nieco zaujimave ti urcite najde.
Môj chce knihu, my sme sa už pred 3rokmi dohodli že si kúpime len nejaku maličkosť len kvôli deťom aby sme mali čo rozbaliť. A vždy si kúpime niečo do domácnosti. Práčka, min.rok robotický vysávač a teraz teplovzdušnú fritézu.
No, takže vyhrala kniha, super, len problém je nie v tej knihe, alebo, že by som mu ju nechcela kúpiť, ale to, že mne to už ide na nervy, on stále, stále číta, keď je doma furt na gauči s kopou kníh, lebo ich aj píše dokonca, ale keď som aj ja doma, tak furt len číta, sem tam niečo spraví, ale neznášam to v mojej prítomnosti, a pritom aj ja čítam, ale večer v posteli.
No, takže vyhrala kniha, super, len problém je nie v tej knihe, alebo, že by som mu ju nechcela kúpiť, ale to, že mne to už ide na nervy, on stále, stále číta, keď je doma furt na gauči s kopou kníh, lebo ich aj píše dokonca, ale keď som aj ja doma, tak furt len číta, sem tam niečo spraví, ale neznášam to v mojej prítomnosti, a pritom aj ja čítam, ale večer v posteli.
@anonym_autor Autorka, precitaj si tu témy, kde sa zeny sťažujú, že ich muž je nonstop na mobile a len hľadá nahé baby, zoznamky, vypisuje ženám a pochopíš, aké máš šťastie.
Otvorene sa s ním porozprávaj čo a prečo Ti vadí.
My stari si davame len kozmetiku,aspon nemusim potom dlho kupovat.Ostatne si kupime pocas roka,co chceme.Ide hlavne o deti,aby mali radost.
Môj dostane hodiny tanca a nožík. Čo si vybral to má.
Mňa keby sa niekto opýta čo chcem, ja poviem čo chcem ale on mi to nedá lebo mám toho dosť , tak by ma nepotešil. Lebo potom nechápem načo sa pytas
pistol a bude mat pokoj lol
@anonym_autor ja knihomol nechápem,prečo mu nechceš kúpiť knihu.Knih nikdy nie je dosť😉.A čo tak čítačku na e-knihy?

Aj ja chcem knihu a keby môj manžel namiesto toho kúpil niečo iné, lebo podľa neho doma máme veľa kníh, tak by ma to veľmi sklamalo. Vies prečo? Lebo vianoce nie je o darčekoch, ale o láske = ze si všímam druhého, že mi záleží na jeho potrebách, prianiach.
Aj moje deti majú 100auticok, ale kúpim im aj ďalšiu, ak ich to poteší, lebo o tom to je, aby oni mali radosť, nie o tom, čo si ja myslím, že to bude užitočné.