Čo kúpiť manželovi pod stromček?
Prosím vás dajte nejaké tipy, ja som už bezradná, čo mu mám kúpiť, on, že chce knihu, ale to mu nekúpim, pretože doma máme už archív a všade one zakopávam. Parfémy má, ponožky a tielka, slipy, to je somarina myslím, retiazku som chcela, ale sa dávnejšie vyjadril, že jemu to na krku vadí. Športové potreby nepotrebuje, lebo veľmi nešportuje, asi mu kúpim plavecké okuliare, lebo sme začali pravidelne plávať, ale aj to je také že...Oblečenie nechcem kupovať, kozmetiku isto dostane, tak ja neviem sama čo, tak okolo euro max...?
Minuly rok som mu kupila novy strojcek one blade lebo dovtedy mal taky co mu ledva sluzil
Kúp mu knihu! 👍
Však ti jasne povedal čo chce, kúp mu knihu. 🎄🎄🎄
Chce knihu, kup mu knihu, nerozumiem preco nie, je to super darcek. Ja som kupovala tiez co chce - ottocast (nejake prepojenie auta a mobilu bezdrotove), airtag, tieto technicke vecicky sa asi vzdy zidu
@anonym_autor môj sa chce starať o svoje zdravie a rád tvorí v dielni. Takže dostane sonicku kefku a pokosovu pílu. Dostane to, čo si želá. Aký zmysel má vymýšľať tvojmu ine darčeky, ktoré nechce a nedať mu darček, ktorý chce. Ak má rád knihy, tak mu treba kúpiť knihu. Je to dobrý darček.
Daj mu peniaze nech si sám kúpi čo chce a aké chce
@anonym_autor Som na tom úplne rovnako, pretože môj má záľuby, ale on si vždy všetko kúpi hneď a sám. A navyše má o chvíľu aj narodky. Dali sme si darček spoločný na Vianoce víkendový pobyt, ale aj tak narodky som bezradná .Keďže u neho podobné serepetičky ako oblečenie, kozmetika sú nutnosť a nie darček ktorí poteší.
Môj dostane výberoú taliansku kávu a knihy, kávu miluje a kníh ma doma milión a som zato vďačná. Tvoj muž Ti priamo povedal, čo chce, tak nechápem, čo riešiš.
@anonym_autor kníh nikdy nie je dosť, kúpila by som mu tie, ak chce dalsie. To ako keby ty si chcela kabelku a on usúdi, že “kabeliek máš dosť”.
Okrem toho možno nejakú kultúru - napr lístky na koncert alebo festival.
Poukaz na masáž a oblečenie 🙂
Chce knihu, ale tu mu natruc nekúpim. 🙂
Určite knihu😉
Povedal co chce. Ale budem ignorovat jeho zelanie pre nejaky pseudo-dovod a spytam sa zien na M, ktore ho vobec nepoznaju, tie budu vediet lepsie. Merry Xmas.
Ak mate privela knih, 20 z nich daruj a vybavene, mate miesto na nove.
@anonym_ba56ba by som ťa asi vyhodila z balkóna keby si mi dala z bytu 20 kníh. vlastne čo i len jednu 😂
autorka, toto nerob určite že mu budeš knihy vyhadzovať…
Kúp mu elektronickú čítačku a nebudeš musieť zakopávať o knihy. Win-win pre oboch 😉
@anonym_ba56ba by som ťa asi vyhodila z balkóna keby si mi dala z bytu 20 kníh. vlastne čo i len jednu 😂
autorka, toto nerob určite že mu budeš knihy vyhadzovať…
@biba_18 nikde nepisem ze natajnasa alebo proti jeho voli.
no a ja som nechcela tuto temu zalozit... ale vdaka... tiez tapem... Muz ma narodky este o par dni a potom vianoce... On je tak jednoduchy typ ze ani speci kozmetiku, ani retiazky, naramky, ani hobby nejake speci nema, chodime von so psom, radi cestujeme, ale pri tychto cenach... tiez to vidim na dovolenku ako vianocny darcek.
no a ja som nechcela tuto temu zalozit... ale vdaka... tiez tapem... Muz ma narodky este o par dni a potom vianoce... On je tak jednoduchy typ ze ani speci kozmetiku, ani retiazky, naramky, ani hobby nejake speci nema, chodime von so psom, radi cestujeme, ale pri tychto cenach... tiez to vidim na dovolenku ako vianocny darcek.
@katkaseiner dovolenka alebo víkendový pobyt je super vec. My si to ideme takto dať o rok. 🙂
@autorka chce knihu, tak ju kúp.
Chce knihu? Kúp mu ju. K tomu nejaké hodinky alebo sluchátka ak počúva hudbu. Nechápem kde je problém
vieš, čo chce, ale to mu nekúpiš, oblečenie bohvieprečo kupovať nechceš... a my ti máme poradiť, čo kúpiť človeku, ktorého sme v živote nevideli? Ja týmto otázkam fakt nerozumiem, veď ty ho poznáš najlepšie. Ibaže ty nechceš kúpiť to, čo si on želá, ty mu chceš nanútiť niečo, čo chceš ty
Kúp mu elektronickú čítačku a nebudeš musieť zakopávať o knihy. Win-win pre oboch 😉
@adik64 jaj ….citacka nie je vôbec taka super, knihmol chce knihu a nie čítačku. Knihomol miluje vôňu knihy, šucjot strán, miluje listovanie, toto mu čítačka nedá ☹️
Mna by si veru nepotešila.
Kúp mu knihu alebo poukážku do kníhkupectva a nech si vyberie sám. Je to dar pre neho nie pre teba.
Keď nechceš kupovať knihu lebo máte doma archív, kúp mu čítačku kníh ... Ja som knihomol totálny a a čítačka mi sadla. Ja knihy čítam kvôli príbehom, nie kvôli vôni strán. Keď si potrebujem poťažkať a prelistovať knihu idem do knižnice alebo kníhkupectva. Môžeš s ním o tom skúsiť hodiť reč, či by sa mu čítačka páčila.
Knihu. Zboznujem knihy. Roky stale vravim, ze kniha ma potesi. A nechapem preco dostavam kopu inych veci, ktore nevyuzijem. Ak sa knihy povaluju- mozno nejaku policku/stojan na knihy? Alebo citacku knih?
@katkaseiner moj podobne je na tom. Ale poukazka na masaz ho napr.potesi. Este mozno nejaka ochutnavka vin/jedla. Alebo listok na koncert/podujatie.
Sám ti povedal, že chce knihu, tak mu ju kúp.
Však keď chce knihu tak knihu. Načo chceš niečo iné čo ani on nechce. ženská logika
On chce knihu a ty... "ale to mu nekúpim" Kúpiš niečo čo nechce? A ani nevieš vymyslieť, čo by to malo byť.

@anonym_autor ja som kupila vitaminy pre muzov (to pouziva, tak aby mal do zasoby), elekteicku kefku , tricko a mikinu.. elektricku kefku pouzivame ale uz mal starsiu, nie velmi dobru