Čo kupujete 8 - 9 ročným deťom pod stromček?
Ahojte mamicky, dajte mi prosim tipy, co kupujete detucham pod stromcek? Idealne, ak mate vo veku 8-9 r. Mam nejake tipy uz co pre moju, ale mozno ma inspirujete aj niecim inym 🙂 A este taka otazka - veria este vase deti v tomto veku na Jeziska? Ja uz sa chystam na to, ako mojej poviem, ze teda Jezisko darceky nenosi, ze ich kupujeme my rodicia, len sa obavam jej reakcie. Ona doposial na Jeziska veri, aj mu kazdy rok pisala list. Dakujem a krasny dnik vam zelam zienky 🙂
@vikusjk my mame pravidlo, ze jedna vacsia vec podla zelania a par drobnosti.. ja sa ich vzdy spytam sa po tuzia.. tak medzi recou, ved deti riesia vianoce hadam od oktobra.. 😀 pre rovnaku vekovu kategoriu, na akudeti sa pytas, to teraz bude napr. velky kufrik s vytvarnymi potrebami (od pasteliek az po olejove farby), par ks maliarskeho platna.. to bude hlavny darcek..
Podla mna by si nemala hladat inspiraciu na nete, ale nenapadne zistit, po com to tvoje dieta tuzi.
A co sa tyka jeziska, moje deti vedia pravdu odjakziva.. o ziadne caro vianoc neprisli, ak by si toniekto myslel.. 🙂
Cudujem sa,.kolke povazujete oblecenie za vhodny dar pre dieta.. podla mna oblecenie detsku dusu nepotesi tak, ako vysnivana hracka, hoci aj malinka blbost..
@vikusjk dcere sa paci na playstation hra jursky svet lego , a sice uz ma 12 rokov vybrala si k narodeninam spolocensku hru bingo
Sluchadla,inteligentna nocna lampa co meni farby,fujifilm instax fotak, zvieratkove difuzery s aroma olejmi. To su take trosku ine darceky
Klasika barbie, oblečenie, kreatívne sety
Smarthodinky hoveboard no kde to žijeme teda🙄
@vikusjk ahoj, ja kupujem osemrocnemu krstniatku toto
https://www.agatinsvet.sk/kreativna-suprava-ozd...
ona velmi rada tvori, pravidelne jej kupim nieco take. Na tejto stranke, ktoru som chvalabohu objavila, som vybavila vacsinu deti z nasej rodiny, nasla som nieco pre kazdu vekovu kategoriu. Uplne som odpadla kolko toho existuje 🙈 drzim palce 😁💪
@misulka1989 to vypadá dobre mi kupujeme kreatívne sety od značky topmodel skúste popozerat
@alexk12 čo je na tom take zle? Ja som tiež 9 ročnej kúpila smart hodinky. Ale nie drahé. Chcela ich veľmi. Do školy mobil nenosí takze rozptyľovať ju to nebude. Chce ich používať hlavne ako krokomer a podobne funkcie pri sporte
U nas pod stromcek dostane-knihu dennik odvazneho bojka, uz precital 3, takze do serie... ben 10 figurky, ubongo spolocensku hru (u babky dostane minecraft spolocensku hru), dedoles ponozky a kryt na telefon, este novu java verziu minecraft hry-ale to je muzova parketa, do toho sa moc nevyznam... 🙂
@beronsche napriklad moja 8rocna miluje nove handry a cim zaujimavejsi stih farba matros,tym lepsie 🙂 sama si kombinuje oblecenie,topanky k tomu,doplnky do vlasov,bavi ju to a vyziva sa v tom. Napriek tomu tieto vianoce oblecenie nedostane,jedine ponozky Dedoles boli poziadavka🤣 Jasne ze si vypyta aj ine veci,ale ju potesi aj oblecenie 🙂
Mám chalana na Ježiška už neverí. Dozvedel sa to hneď v prvej triede. chce knihu Minecraft, objednala som mu vešiak na medaile, nintendo switch. Chodí často mimo domu tak bude mať zábavku keď je večer sám. Hodinky + mobil má dlhšie bola to nevyhnutnosť keďže je každý deň na tréningu. Dochádza busom. Hračky už vôbec nechce.
@sense
Moje tri deti nedostanú dokopy toľko darčekov ako tvoja dcéra 😂.
@vikusjk
Syn 8 ročný dostane lego, ktoré si želal a knižku. To že Ježiško nenosí darčeky mu povedal spolužiak, keď bol prvák ... neveril tomu, ale nedalo mu to a špekuloval nad tým ... ako to ten Ježiško všetkým deťom stihne doručiť v jeden deň ... a podobné otázky, dumal, dumal ... až vydumal, že to kupujeme my rodičia. Teraz je natešený, lebo pomáha s darčekmi pre mladšie sestry, ktoré ešte na Ježiška veria 😜.

@vikusjk moja 8,5 ročná dcéra darčeky našla, takze už vie, že ich ježiško nenosí a je s tým úplne v pohode. Povedala som jej len toľko, že keď ich vysnorila, len ona seba pripravila o prekvapenie. Takže keď to už vie, tak pre zvyšok rodiny bude darčeky baliť so mnou. Inak kúpila som jej schleich kone s doplnkami, oblečenie na jazdeckú, spoločenskú hru.