Čo kupujete 8 - 9 ročným deťom pod stromček?
Ahojte mamicky, dajte mi prosim tipy, co kupujete detucham pod stromcek? Idealne, ak mate vo veku 8-9 r. Mam nejake tipy uz co pre moju, ale mozno ma inspirujete aj niecim inym 🙂 A este taka otazka - veria este vase deti v tomto veku na Jeziska? Ja uz sa chystam na to, ako mojej poviem, ze teda Jezisko darceky nenosi, ze ich kupujeme my rodicia, len sa obavam jej reakcie. Ona doposial na Jeziska veri, aj mu kazdy rok pisala list. Dakujem a krasny dnik vam zelam zienky 🙂
ja ešte ho nechám veriť, je to také pekné aj pre mňa aj keď píše list, dáva tomu vážnosť, možno je to posledný rok, čo verí.. u nás je to lego a knižky, spoločenská hra scrabble a ticket to ride jr a chcel hodiny na stenu do izby 🙂
@jabuducanevesta Ticket to ride som zvažovala aj ja ale junior sa mi už neoplatí kupovať keďže mame Ticket to ride Európu, Indiu + Švajčiarsko, Nemecko a teraz si dáme s chlapom pod stromček Japonsko +taliansko 🙈 tak sa môže o rok pridať ku nám ak ju to chytí
@sense
Ja som to nemyslela v zlom. Áno, každý podľa seba. My by sme mohli mať viac darčekov, ale my to nechceme, deti učíme trošku skromnosti a najmä na Vianoce dařceky veľmi regulujeme 🙂. Každý dostane niečo, to je jasné, ale v zásade sa snažíme jedna hračka, jedna kniha a Vianoce sa snažíme mať o spoločnom čase a rodine, darčeky len na okraj 🙂
@6mia6 Ticket to ride? Europa je komplet hra, India+Švajčiarsko a Japan+italy sú doplnkove hry, na tie potrebuješ tu základnú hru... Nemecko je komplet hra ale pri kúpe som sa z mýlila lebo ta sa dá tiež dokúpiť aj ako doplnková hra... Podstata hry je vždy rovnaká a potom podľa krajiny sú zmeny...
Európu mam rada lebo sú tam aj kompy kt spájajú krajiny a základom na kompu je Joker, a na začiatok musíš mat jednu dlhú trasu a potom tie zvysne
Švajčiarsko mam zatiaľ z toho co mame najradšej lebo vždy vyhrám a tam je veľa tunelov na kt potrebuješ veľa kariet nazbierat
Indiu moc nemusím je tam veľa krátkych trás ale dostávaš body naviac ak spravíš mandalu
Nemecko je fajn ma veľa trás kde si farbu môžeš vybrať plus kto ma najviac trás tak dostáva bonus. 15 bodov, máš krátke a dlhé trasy
A uvidíme co prinesie Japonsko s Talianskom
Chcela som ist aj do Weltreise tam sú lode a vlaky ale ta mi už prišla dosť dráha keď máme viacero iných...
@tncka to spiro sa tu uz spominalo, asi pribalim aj to.
U nas na Vianoce sme to s darcekmi vzdy trochu prehanali, sme mimo dedkov a babiek a tak dostava hracky iba od nas. Ale to je vlastne jedno, ved kazdy robi tak, ako mu vyhovuje 🙂 To len na margo toho, ze niekto dava viac, iny memej 😉
@vikusjk tu mas link k tej hre z YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=qIZ20QDmTZ0

@yoxinka tak keby mam tri deti tiež si to musia podeliť.... Ale mam len jednu a tak v 5 - 6darcekoch keď sú v tom aj praktické veci ja osobne nevidím problém...každý podla seba. Keďže od nikoho už darčeky nedostáva teda ešte od otca zrejme niečo... A cez rok hračky tiež nedostáva s výnimkou narodenín....