Čo kupujete mame na Vianoce?
Ja mamu nemám takže nič, ale kamarát kúpil mame 6 fliaš prosecca - to má vraj rada. Mne deti kúpili tiež čo som chcela - kabelu, peňaženku, kozmetický set- sprcháč a tak a nejaké malé prekvapenie voňavé, neviem čo. Svoju mamu si zrejme poznáš najlepšie, tak buď sa opýtaj, čo by ju potešilo alebo si všímaj celoročne, o čom hovorí a potom jej to kúp.
Kvalitnu kozmetiku (pletovu NIOD), vlasovu Redken, mangovy med
@gitk118 ako každý rok kalendár s fotkami vnúčat jej obľúbenú vôňu parfém do prania a legíny
Poukážku k estetickému lekárovi
to čo chce. teda toho roku dioptrické okuliare, sprchovací gel, ponožky, jablká a mandarinky
@biba_18 jablká a mandarínky 😂😂😂
Mikrovlnku. Lebo tá čo má už slabo hreje.
Moja dostane lístky na muzikál Dracula do Steel arény vo februári.
A ako vždy telové mlieko Nivea - to je jej obľúbené.
@anonym_579cf9 tak keď chce, má ich mať 🤷♀️
@gitk118 pobyt
@gitk118 Kremy a serum na tvar, co pouziva a zdravotnicke ponozky s jemnou gumou :D
Teplé zimné čižmy, ktoré si vybrala, teplý paplón a drogériu, ktorú najradšej používa.
Kozmetiku...má veľmi rada just aj ich olejčeky, vitamíny, krémy - s otcom majú veľký balíček
Objednala som jej oblečenie z netu, vybrala si svetrík a blúzku + silonky odo mňa. A peňeži do obálky nejakú 100ku 💵
Permanentku na cvicenie do jej oblubeneho fitka (chodi tam pravidelne, akurat teraz za to nebude musiet cely rok platit) a este par drobnosti, ktore si zelala.
Knihy a mobil
Zelala si kozmetiku l'ocitane, tak som jej kupila velku sadu. A s ocinom dostanu predplatne kavy na pol roka.
Takúto sadu telových masiel, sú uzasne https://www.pimp.sk/butterfly-queen/ a do toho vankus Tempur (objednala som z rakuska, tak bol za tretinovú cenu)
Moja mama používa ergonomický vankúš, ale má naň len jednu obliečku, ktorú keď operie musí rýchlo sušiť. Tak som jej kúpila tri obliečky 🙂
@gitk118 moja mamca dostane listky na skupinu Kabat 😂, svokrusa tiez 😅...a samozrejme aj sebe som kupila 😇....obe su na dochodku a velmi sa tesia...😉
Remosku
@gitk118 dovolenku do Mexika 🥰
ja som kupila nasim taky vonkajsi teplomer -meteodomcek, ktory som personalizovala s ich menami https://www.meteodomecky.cz/ Je to taka mila somarinka, na balkone cele roky maju teplomer, orientuju sa podla neho, tak si tam teraz zavesia toto, aspon sa pobavia. Ked bude pekne, vyjde z domceka babka, ked skaredo, dedko 🙂
@gitk118 poukážku na vegánske obedy a vstupenku na Lúčnicu.
Zelala si kozmetiku l'ocitane, tak som jej kupila velku sadu. A s ocinom dostanu predplatne kavy na pol roka.
@nikushka8 túto kozmetiku milujem 😊 má dobrý vkus 😁
Bonsai, ma ich veľmi rada, a jej posledný jej odišiel mala ich hrozne dlho, tak viem že ju to poteší
Kozmetiku, vonavku a este jej dam poukazku do Zalando. Nech si kupi, co chce. Potom este drobnosti typu ponozky, sviecku, ...

to čo chce. teda toho roku dioptrické okuliare, sprchovací gel, ponožky, jablká a mandarinky