Čo kupujete manželom na Vianoce?
My dostaneme vnucika,nič viac nam netreba😀
Veci nás idu zasypat,kupujem zážitkové darčeky.
My sme si už kúpili spoločný.😂Betónový plot.Ako grátis sme si k tomu pribalili posilku a fyzické zničenie sa,kým sme to ponosili do dvora.😄
Spoločne si dáme dovolenku k moru.
A aby dostal aj niečo " len jeho " tak som mu kúpila zimné cyklo tretry, cyklodenník.
Ešte mu chcem kúpiť diár ,aby si mal kde denne zapisovať poznámky ohľadne práce.
Kupila som mu pulover a pod to tricko, take funkcne teple a nepremokave rukavice a este premyslam nad strojčekom na strihanie vlasov, lebo ten tym co striham je uz katastrofa. Ale ja mu kupim hocikedy, Cize my to nejako neprezivame.
Nové čalúnenie do auta 😅 a ja chcem len aroma kameň 😄
Listok na whisky festival do Londyna, vstup do Harry Potter studii a teda vylet do Londyna bez dietata 🙂 a potom trenky, tricka, ponozky
Ideme do Ománu na dovolenku. Každý rok si dáme dovolenku.
Slúchadlá, ktoré si vybral 😁 A ešte bude spoločný darček do domácnosti, ale ten kupujem ja 🙂
Zazitkove darčeky - koncert, spoločná večera, wellness a podobne. Samozrejme, jedno z toho, nie všetko naraz 🙂
Playstation 5 😀
on si kupi sam a krabicu z toho mu zabalim pod stromcek a on bude akoze poteseny
My si nekupujeme vôbec. Len deťom. Nekupujeme ani rodičom/svokrovcom a opačne.
Môj nikdy nič nechce, že všetko má, nič nepotrebuje. Ale vždy niečo vymyslím. Minulý rok dostal nový mobil a puzdro, predminulý teplakovu súpravu, montérky a kvalitnú whisky. Tento rok, už bude mať 50r. bolia ho kolena, tak som mu kúpila domácu magnetoterapiu. Ja nedostáva nič, bohužiaľ. Nie, nie je mu to trápne, z on a deti rozbaluju a ja len sedím naprázdno 🤷♀️
Ja nekupujem nič, kupujem mu hocikedy počas roka keď niečo potrebuje. Aktuálne sú ceny vyššie tak po novom roku mu kúpim keď budú ceny ok 😊
Pristresok nad terasu sme dokoncili. Inak nic. Mame kopec veci, oblecko kupujeme podla potrevy. Darujeme si pohodu. Detom akirat zopar veci, vsak rastu

Listky na koncert na ktorý chcem ísť ja🙂)))