Čo kupujete švagrinám?
Najradšej by som zatrhla darčeky pre dospelých, keďže podľa mňa len ležia v skrini, ja o žiadne nestojím, ale len budem za tu najhoršiu. Vzťahy sú veľmi vlažné, stretávame sa málo, témy len všeobecné okolo dieťaťa a častejšie ani nepotrebujeme.
@anonym_autor
vztahy vkazne, tak na co tato šaškáren? Kuo jej nieco pre jej dieta a daj to jrj, tema vybavena! Akebo este kepsie - nech jej dar kupi tvoj muz a mas po probkeme! Je to jeho segra!
@anonym_autor
vztahy vkazne, tak na co tato šaškáren? Kuo jej nieco pre jej dieta a daj to jrj, tema vybavena! Akebo este kepsie - nech jej dar kupi tvoj muz a mas po probkeme! Je to jeho segra!
@svetlonos to je bratova partnerka a ja som slobodná
@anonym_autor nic ,kupovalo sa len deťom
Toto je uplne už mimo kupovať bratovej frajerke,ako načo,prečo
Nič , keď som mala tak sme si nič nekupovali iba deťom.
@anonym_autor nic ,kupovalo sa len deťom
Toto je uplne už mimo kupovať bratovej frajerke,ako načo,prečo
@minenkaa Brat ešte bude do mňa rýpať, hoci v našej rodine nejaké extra darčekovanie nikdy nebolo, ale jej rodina je zvyknutá na iné
@anonym_autor kým boli slobodní bezdetní, obom voňavky alebo výlety ako splav a podobne.
Odkedy majú deti po jeden darček každému , dospelým už nič
u nas v rodine si dospeli nedavame darcek,len babkam a detom...inak,do rodiny tasku so sampanskym,syrovy tanier,oriesky a pod...
@anonym_autor nič a tiež som to stopla.
@svetlonos to je bratova partnerka a ja som slobodná
@anonym_autor zrušili sme kupovanie darčekov pre dospelých v rodine už dávno, na čo si vymieňať fľašu whisky alebo sprcháče, či šál? Dávame si iba s partnerom a dospelým dieťaťom. Ked máte vlažné vzťahy, mala by som v paži, či budem za čiernu ovcu rodiny
keď je to bratova partnerka, nechceš prelomiť tie vlažné vzťahy? veď si predstav seba čo malé, nie drahé, by si rada dostala… keď jej kúpiš to, nie hovadinu, možno to ocení…
keď je to bratova partnerka, nechceš prelomiť tie vlažné vzťahy? veď si predstav seba čo malé, nie drahé, by si rada dostala… keď jej kúpiš to, nie hovadinu, možno to ocení…
@biba_18 máme diametrálne odlišný vkus aj názory na všetko
Ja mam 3 svagrov. Kazdy dostane 1kg klobas v miske ktoru dostane segra🙂 vybavene...
@biba_18 máme diametrálne odlišný vkus aj názory na všetko
@anonym_autor Vsak jej kup poukazku do DMky ci knihkupectva a vybavene. Kupi si co sa jej paci.
Pre dospelých kupujem výlučne lístky - divadlo, kino, koncert, večera, hocijaký zážitok. alebo poukážku na nákup (napr. DM). Určite nič vecné…
@anonym_autor u nás súrodencom ani ich partnerom nič nekupujeme, iba rodičom, starým rodičom a deťom v rodine. Ale ak by sa to zmenilo, pozrela by som na Zľavomate napríklad, nejakú degustáciu (večeru alebo víno), prípadne wellness. Ako spoločný darček pre súrodenca a jeho partnera
Nekupujeme si nič, ani deťom. A nikdy by ma to ani nenapadlo im niečo kupovať, pritom vzťahy máme veľmi dobré, stretávame sa často, riešime spolu kopec vecí, sme si extrémne blízke.
Ak by som ale už mala vybrať, tak niečo praktické, čo sa s istotou použije, napr kuchynské utierky 🙃
@anonym_autor nič. Nedávame si darčeky. 🙂
@anonym_autor ja som muzovej sestre kupila darcekove poukazky do obchodu v ktorom nakupuje ( ma take hobby) a k tomu malickosti - caje, krem na ruky, diar...ale ona travi vianoce u nas.S brachovou rodinou sa nestretavame cez sviatky ( byvaju daleko) darceky si nedavame, aj ked vztahy mame velmi dobre.
Načo máš dávať darček bratovej frajerke? Veď nech jej kúpi on. Keby ste kamarátky a rozumiete si, tak ok.
My si kupujeme ponožky:D obe sme doma na materskej a dobrú ponožku vieme oceniť! Tá naozaj nezostane v skrini
Drogeriu sme kupili,aj 1 aj 2svagrinej,aj svagrom.Tu vyuziju isto,nemusia kupovat dlho sprchace a sampony.
@anonym_autor Ja som sa s mojou dohodla že nič ani švagrovi ani jej. Už som nevedela čo by som vymyslela a máme pokoj. Máme veľmi vlažné vzťahy, takže načo si pridávať starosti.
Mňa by zaujímalo, aké dary ti dáva ona??
Nič. Nemusíme sa, nestretavame sa a hrať divadielko ako jej chcem strašne kupovať darčeky nemienim. Zrušila som darčeky aj medzi deťmi.
Bratovej priatelke kúpim asi nejakú peknú sviečku (ma ich rada) takže naozaj len drobnost. Ju mam rada, rozumieme si tak tam je to o inom
Tiez akurat riesim darcek pre priatelku brata mojho draheho, ktoru som este nikdy nevidela 😀 Mozem ti napisat co zvazujem, mozno ta nieco inspiruje. Navnimala som jej instagram a podla toho skusim vybrat nieco co ju potesi. Vestu na behanie, naramok, roller, set na pripravu matche, poukazku na masaz, rukavice na behanie.

@anonym_autor nic