Čo má robiť prvá družica?
Ahojte. Uz som tu jednu temu davala ohladom rozlucky. A este otazka: co u vas robila predna druzica? U mna (ako nevesty) bude ozdobovat auto, davat pierka. Je nutne aby isla ku zenichovi a jeho rodicom (cca 15 minut pred zenichovym odchodom ku mne), aby aj tam ozdobila auto a popripinala stuzky +dala pierka?
Mne pri odobierke dal muz kyticu a ja som mu pripla pierko. Druzicka potom popripinala chlapom
@marisoul veď nech v aute príde s prvým druzbom,či bratom,sestrou,či jeho svedkom.
Aj u nás družicka pripína prierka,až keď dôjde ženích k neveste. Prípadne,už prídu s pierkami,kt.im pripne jeho nejaká družicka u nich.
A prečo by mal ísť na aute s druzickou? Veď autom prichádza ženích so svedkom, pripadne kamošom, ktorý auto šoféruje.
Potom normálne, ak bol sprievod, do kostola šiel ženích s prvou druzickou, a nevesta s prvým druzbom. Až pri vchode sa vymenili a potom už po si asi samozrejme novomanželia spolu.
Fakt riešite nezmysly, nikde som nevidela, aby druzicka z nevestinej strany bežala k ženích ovi, tam zdobila auta a potom ešte prišla so zenichom nazad autom, ani keď bývajú blízko seba a dupľom ďaleko.
Ahoj, je úplne jedno, aké zvyky majú inde. Dôležité je, aby ste sa dohodli vy dvaja.
A spýtala si sa ho prečo je to pre neho dôležité, prečo na tom nástrojí? A povedala si mu, prečo je to pre teba dôležité, aby bola s tebou?
Skúsili ste nájsť kompromis? Napríklad určiť dievča, ktoré by k nim išlo (môžeš z nej formálne urobiť hlavnú družičku a tú svoju maj stále pri ruke).
Či ste na seba len kričali?
Nebojiš sa prijímať rady od cudzích žien, o ktorých nič nevieš? Čo ak ich to chovanie, čo ti radia doviedlo do nefunkčného vzťahu?

ach a este chudera ta druzica na orbite, co uz teraz ani spat nemoze a celu svadbu by radsej ozelela ako robit poskoka dvom nedohodnutym stranam. musi mat nervy v kybli,ako bude skakat ako koza a z celeho dna bude mat len nervy a stres. urcite by radsej sla na inu akciu, kde ju uhostia a nie uštvú, lepsie by jej bolo aj s čipsami pred telkou 😂