icon

Čo mužovi na 30tku?

diaszoky
2. jan 2022

Poradte babiky prosim

diaszoky
autor
3. jan 2022

@janewithane ide o to ze on dal mne na 30 hodinky nebude to hlupe ked mu dam tiez?

diaszoky
autor
3. jan 2022

@janage toto nie jeho neberu take veci

janewithane
3. jan 2022

@diaszoky podľa mňa je to ôk.. ale chápem tvoju neistotu..ak však vyberieš pekne, dáš romantické gravírovanie nemyslím ze bude nespokojný

elementissa
3. jan 2022

Zoskok padákom, bungee jumping, skok z mosta na lane, pilotný kurz na helikoptéru alebo malé manévrovacie lietadlo, kurz alebo aspoň jazdu na formule... Niečo také riadne adrenalínové na čo sa nezabúda

elementissa
3. jan 2022

Aha teraz čítam, že nie je na zážitky. Tak mu kúp novú hru na playstation či Nintendo. Alebo mu kúp nejaké degustačné menu z nejakej vychytenej restiky. Keď neocení zážitok, tak snáď mu bude po vôli aspoň jedlo

iinuska
3. jan 2022

Hodinky

iinuska
3. jan 2022

Wellnes pobyt

blondiee83
3. jan 2022

@diaszoky
@3katka151 ak by ste chceli tip...ja som na 10vyrocoe objednala kuchára, ktorý prišiel k mám domov a navaril nám. Bolo to pre 4 osoby, čiže prisla aj sestra s manželom. Bol u nás vyše 4 hodiny a bol to úžasný večer...ďalšie dva týždne sme sa o tom bavili

janewithane
3. jan 2022

@blondiee83 to znie skvele - vieš prosím hodiť aj meno? Vďaka

petravas
3. jan 2022

Moj skromny nazor k pecatnemu prstenu, ze 500€ neviem ci bude stacit. Ja som kupovala k 30tke ale vysiel vyse 1000€.

katarinka289
4. jan 2022

@diaszoky ja som mojmu dala k 30ke zlatu retiazku.Vtedy 10tisic slovenskych.To bol obrovsky peniaz.Podla mna je ten prsten dobry napad.A este zo spodu vyryť datum 2022

katarinka289
4. jan 2022

@diaszoky este k tym hodinkam.My sme si s manzelom na prve spolocne vianoce( ked sme spolu chodili), kupili nezávisle od seba strieborny naramok a parfum.Smiali sme sa na tom 😀

mamickaroku
4. jan 2022

tvrdy sadomaso sex nikdy nesklame

miadi
4. jan 2022

@blondiee83 Angelina tak Brat Pitt dala darcek ze Jamie Oliver im dosiel navarit. 😊

diaszoky
autor
Autor odpoveď zmazal
diaszoky
autor
4. jan 2022

@blondiee83 wau zaujimave

diaszoky
autor
4. jan 2022

@petravas bude stacit podla toho aky si navrhnes a aku hrubku das

diaszoky
autor
4. jan 2022

@katarinka289 dakujem dnes idem do zlatnictva
@mamickaroku toje pravda😂

diaszoky
autor
4. jan 2022

@elementissa oceni ale prenho ked mu dam zazitok kt moze absolvovat ktovue kedy lebo korona plus ist za tym zazitkom xy km pritom mame narocnu pracu dopredu objednavat nieke dobry nápad pre nas

eeffka
4. jan 2022

@diaszoky ked rad vari tak mu kup nejaky kucharsky workshop

eeffka
4. jan 2022

@diaszoky pecatny prsten 30r chlapovi v roku 2022, no.... nema 60 a to za co sa kedysi povazovalo " zlato" je uz davno prec.

diaszoky
autor
4. jan 2022

@eeffka ale mne a ato oaci aj jemu aa to pacilo lebo mi to spominal z inicialmi by vedel ze je jeho tak asi toto mu dam viac ako hodinky kt ofrfle lebo sa mu nebudu oacit v rodine to davali aj 18rocnemu a vyzera to super zamna aspon ved uvidim ako aa dnes dohodnem v zlatnictve

tom_i
4. jan 2022

No neviem či po prsteni túži, môj muž by ma s ním poslal do ... Ak má rád motorky a nosí prstene skôr na ten štýl, alebo šatku na motorku, neviem čo počúva, nejaké CD. A ešte závisí či a aké si dary kupujete.

amelia123
4. jan 2022

@diaszoky Skus dat namalovat obraz... Bud vas dvoch alebo ak ma teda rad motorky, tak nieco ma ten styl 🤔

jana_eyre_2
4. jan 2022

Keď mal môj manžel 30, mali sme prvého syna, takže to už bolo dávno 😁 prial si ale nový televízor, máme ho dodnes..

Keď mal 35 kupila som mu školu šmyku, to sa mu veľmi páčilo a myslím že pre muža čo má auto je to veľmi potrebné a baví ho to..

Tento rok bude mať 40tku, neviem čo by som mu.. ale myslím že nejaký zážitok spojený s autom by sa mu páčil najviac..

Išla by som vždy podľa toho aké sú jeho záujmy vo voľnom case...

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
misiaknunu
4. jan 2022

@diaszoky ak ešte nemáte, tak elektricku kolobežku. Zabaví sa aj on, aj deti. Ja som mu kúpila, ani si ju nejako neželal a nakoniec v lete na nej chodí do roboty a veľmi rád ju využíva.

diaszoky
autor
4. jan 2022
lentilka46
4. jan 2022

Moj mal 30 pred 3rokmi a dala som mu zivotny zazitok-listky na real madrid. Bol to jeho splneny sen, velmi po tom tuzil. Bol to obrovsky zazitok, o to viac,ze to bol prvy zapas po navrate trenera zidana-obrovska nahoda. Ja som si na 30zelala zajazd do Rima, ale korona prekazila.

blondiee83
4. jan 2022

@janewithane objednavala som cez naj zážitky. Tam si zadas mesto a pre koľko ľudí a podľa toho ti pridelí kuchára. A potom som už komunikovala priamo s ním