icon

Čo najromantickejšie v živote vám povedal váš muž - partner?

9. sep 2020
Strana
z2
ckatka
9. sep 2020

Keď sme sa rozvadzali.... "Ved vlastne s tebou sa to celkom dá..."
Nakoniec sme sa nerozviedli 😂😂😂❤️

hederamonstera
Autor odpoveď zmazal
kakawah
9. sep 2020

Autorka, ty si založila tému, tak si mala začať ako prva. Inak keby som mala napísať za tych 23r.nieco najromantickejsie, skoncila by som o pár dni.😊

thoughtfulweirdo
9. sep 2020

"Ty zostaň v posteli, ja s malou vstanem" - ráno o 4:30 😂

dundulica
9. sep 2020

šunkáčik môj😂

autor
9. sep 2020

@kakawah Ja by som rada ale popravde nemám príliš romanticky založeného partnera 😂 Skorej hľadám inšpiráciu pre kamaráta na príhovor na svadbu 🙂

jess1511
9. sep 2020

My teda vôbec nie sme romantická dvojica, ale povedal mi niekoľkokrát, že ja som zmysel jeho života. 😉

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
mariah0307
9. sep 2020

@ckatka to je super, ako vážne, to vobec to nemyslím ironicky a aj ked ta nepoznám, sa tesim ze ste sa nerozviedli 🙂

tami2014
9. sep 2020

@ckatka To vazne? To je mile. 😀 A mate pekny vztah?

mila23
9. sep 2020

ked sme chodili na predmanzelsku pripravu, tak sa farar pytal muza ze keby som sa topila ja aj jeho mama - koho by zachranil. povzedal,ze mamu,lebo mama je iba jedna ...☹
a po asi 10 rokoch manzelstva a 2 detoch mi povedal,ze uz by prvu zachranil mna....😀

jess1511
9. sep 2020

@mila23 hahaha, to je drsné od farára... my sme (nanešťastie) na našich prípravách skôr driemali než diskutovali. Ale keby sa kňaz opýta, či zachránim muža alebo môjho otca, tak aj teraz, po 4 rokoch manželstva, zachránim otca :D A myslím, že muž by stále zachraňoval mamu.

0silvia0
9. sep 2020

@mila23 ale táto odpoveď asi farára zaskočila, myslel, že mladý, zalúbený, povie, že by zachránil mladicu😍

mila23
9. sep 2020

@jess1511 @0silvia0 no praveze spravna odpoved mala byt ze mna 😉 a nie mamu,lebo uz by sa mal odputat od rodicov a vytvorit novu rodinu so zenou.....
tak kym sme nemali deti,asi by zachranil mamu najprv, ale ked uz su deti...bez babky je to predsa len lahsie ako bez mamy.....

c_est_la_vie
9. sep 2020

No u mna muzove najromantickejsie gesto je spojene s najhorsou moznou hlaskou v ten moment.

Mala som mat narodky, boli sme spolu 4 roky . Moj priatel ( vtedy) mi natajno u sefky vybavil volno a zobral ma na predlzeny vikend do Chorvatska ako prekvapenie. V den mojich narodiek sme boli na posh veceri a potom nasledovala prechadzka popri pobrezi. Tak som v tom momente pri takychto gestach cakala ziadost o ruku, este sa dost aj motal za mnou neustale...

A ja sa tvarim akoze pohoda a ocami skenujem vrecka, ci sa tam zmesti skatulka 🤦🏼‍♀️😀. Potom mi drahy povedal: Laska pockaj... ( ja zatajila dych, otocila sa) Musim sa ist niekde vysrat.

O ruku ma poziadal o 3 mesiace neskor, ale na tuto historku doteraz rada spominam 😀😀😀🤦🏼‍♀️

titla
9. sep 2020

Ze som v jeho ociach ta najkrajsia aj ked som ogrcana, oslintana a mam kruhy pod ocami

lauriema
9. sep 2020

@ckatka waw to je fakt pekne normálne mi slza vyšla ❤️

lauriema
9. sep 2020

@ckatka u nás slová neplatia... Sme na skutky obydvaja 😉Keď navarí, kúpi mi moje obľúbené zákusky, vtedy je najviaaaac pre mňa

babulka97
9. sep 2020

@thoughtfulweirdo tak priateľ vstáva skoro stále do práce takže ešte v pohode čas 🤔 ale pekne od neho

janulik_95
9. sep 2020

Že som to najlepšie, čo ho v živote stretlo a že najviac na svete čo si želá je mať somnou rodinu a zostarnut pri mne 🥰❤️a ze ma miluje najviac na svete ❤️

ckatka
9. sep 2020

@tami2014 hej 😂 bolo to vo fáze keď sme si povedali ze sak nie sme sprostí ved sa predsa dokážeme rozísť ako ľudia...A z oboch z nás tak nejak spadol.ten stres a nervy...A nejak sme.sa ukludnili...povedali sme si ze sak.zle si robiť nebudeme po 10 rokoch vzťahu by to bolo trápne....
A uvedomili sme si ze sme znova takí akí sme sa ľúbili...len sme takí zabudli byť 🤦‍♀️😂

vilma7
9. sep 2020

@c_est_la_vie mrem smiechom...🤣🤣🤣

jany149
9. sep 2020

Dobreeee.....škoda že sa nemožem brutál smiať,krpaňa mi spí.......

c_est_la_vie
9. sep 2020

@vilma7 hlasky mojho muza by obcas boli namet na tragikomediu 😀. Ale my tak nastastie mame nastaveny vztah, ze sa neberieme prilis vazne ( on je ITckar, nema cit pre vyhodnocovanie toho, co moze povedat, tak s nim je vela srandy 😀).
Toto nie je romanticke, ale raz sme boli napr u kamosov a kamoska mala pharyngitidu. Tak moj muz sa jej pytal:
M: A ako si zistila ze mas pharyngitidu?
K: Jedneho dna som sa zobudila a nemohla som prehltat.
M: Tak to ma moja priatelka dlhodobe problemy s tym.

Vies si predstavit ako to vyznelo 😀😀😀. Hovorim, ziaden komunikacny zmysel 🙂.

jany149
9. sep 2020

@c_est_la_vie zabudla som ťa oznacit.....

sticker
vilma7
9. sep 2020

@c_est_la_vie môj má tiež taký humor, že ten druhý nevie či sa má smiať, alebo uraziť, takyto humor milujem 😆

ivkazba
9. sep 2020

@c_est_la_vie neviem sa prestať smiať 😂 parádne

dusankomoj
9. sep 2020

Ja nenapíšem svoj,ale mamin zážitok s ocinom. Bola mladá, chcela romantiku tak nás odpratala k babke, navarila večeru,zapálila sviečky a čakala! Keď tato prišiel prvá veta bola:,,nejde elektrika? Volala si do elektrární? Tak pochopila, že ,,tudy cesta nevede,, a napriek TOĽKEJ romantike sa celý život ľúbili.😍 Ale to neznamená, že mu to mama v patričných intervaloch nepripomínala😈

kakawah
9. sep 2020

@c_est_la_vie suprove, sa tu v praci usmievam popod fúzy. Aky romantik

andreatytler
10. sep 2020

Ja veru nic extra romanticke od muza nemam ale kamoska mi povedala ze jej raz muz dal pohar piesku a povedal ze ju lubi tak velmi kolko je zrniecok piesku na svete... a teraz si predstavte vsetky tie puste a plaze...

Strana
z2