Čo najromantickejšie v živote vám povedal váš muž - partner?
Autorka, ty si založila tému, tak si mala začať ako prva. Inak keby som mala napísať za tych 23r.nieco najromantickejsie, skoncila by som o pár dni.😊
"Ty zostaň v posteli, ja s malou vstanem" - ráno o 4:30 😂
šunkáčik môj😂
@kakawah Ja by som rada ale popravde nemám príliš romanticky založeného partnera 😂 Skorej hľadám inšpiráciu pre kamaráta na príhovor na svadbu 🙂
My teda vôbec nie sme romantická dvojica, ale povedal mi niekoľkokrát, že ja som zmysel jeho života. 😉
@ckatka to je super, ako vážne, to vobec to nemyslím ironicky a aj ked ta nepoznám, sa tesim ze ste sa nerozviedli 🙂
ked sme chodili na predmanzelsku pripravu, tak sa farar pytal muza ze keby som sa topila ja aj jeho mama - koho by zachranil. povzedal,ze mamu,lebo mama je iba jedna ...☹
a po asi 10 rokoch manzelstva a 2 detoch mi povedal,ze uz by prvu zachranil mna....😀
No u mna muzove najromantickejsie gesto je spojene s najhorsou moznou hlaskou v ten moment.
Mala som mat narodky, boli sme spolu 4 roky . Moj priatel ( vtedy) mi natajno u sefky vybavil volno a zobral ma na predlzeny vikend do Chorvatska ako prekvapenie. V den mojich narodiek sme boli na posh veceri a potom nasledovala prechadzka popri pobrezi. Tak som v tom momente pri takychto gestach cakala ziadost o ruku, este sa dost aj motal za mnou neustale...
A ja sa tvarim akoze pohoda a ocami skenujem vrecka, ci sa tam zmesti skatulka 🤦🏼♀️😀. Potom mi drahy povedal: Laska pockaj... ( ja zatajila dych, otocila sa) Musim sa ist niekde vysrat.
O ruku ma poziadal o 3 mesiace neskor, ale na tuto historku doteraz rada spominam 😀😀😀🤦🏼♀️
Ze som v jeho ociach ta najkrajsia aj ked som ogrcana, oslintana a mam kruhy pod ocami
@thoughtfulweirdo tak priateľ vstáva skoro stále do práce takže ešte v pohode čas 🤔 ale pekne od neho
Že som to najlepšie, čo ho v živote stretlo a že najviac na svete čo si želá je mať somnou rodinu a zostarnut pri mne 🥰❤️a ze ma miluje najviac na svete ❤️
@tami2014 hej 😂 bolo to vo fáze keď sme si povedali ze sak nie sme sprostí ved sa predsa dokážeme rozísť ako ľudia...A z oboch z nás tak nejak spadol.ten stres a nervy...A nejak sme.sa ukludnili...povedali sme si ze sak.zle si robiť nebudeme po 10 rokoch vzťahu by to bolo trápne....
A uvedomili sme si ze sme znova takí akí sme sa ľúbili...len sme takí zabudli byť 🤦♀️😂
@c_est_la_vie mrem smiechom...🤣🤣🤣
Dobreeee.....škoda že sa nemožem brutál smiať,krpaňa mi spí.......
@vilma7 hlasky mojho muza by obcas boli namet na tragikomediu 😀. Ale my tak nastastie mame nastaveny vztah, ze sa neberieme prilis vazne ( on je ITckar, nema cit pre vyhodnocovanie toho, co moze povedat, tak s nim je vela srandy 😀).
Toto nie je romanticke, ale raz sme boli napr u kamosov a kamoska mala pharyngitidu. Tak moj muz sa jej pytal:
M: A ako si zistila ze mas pharyngitidu?
K: Jedneho dna som sa zobudila a nemohla som prehltat.
M: Tak to ma moja priatelka dlhodobe problemy s tym.
Vies si predstavit ako to vyznelo 😀😀😀. Hovorim, ziaden komunikacny zmysel 🙂.
@c_est_la_vie zabudla som ťa oznacit.....

@c_est_la_vie môj má tiež taký humor, že ten druhý nevie či sa má smiať, alebo uraziť, takyto humor milujem 😆
@c_est_la_vie neviem sa prestať smiať 😂 parádne
Ja nenapíšem svoj,ale mamin zážitok s ocinom. Bola mladá, chcela romantiku tak nás odpratala k babke, navarila večeru,zapálila sviečky a čakala! Keď tato prišiel prvá veta bola:,,nejde elektrika? Volala si do elektrární? Tak pochopila, že ,,tudy cesta nevede,, a napriek TOĽKEJ romantike sa celý život ľúbili.😍 Ale to neznamená, že mu to mama v patričných intervaloch nepripomínala😈
@c_est_la_vie suprove, sa tu v praci usmievam popod fúzy. Aky romantik
Ja veru nic extra romanticke od muza nemam ale kamoska mi povedala ze jej raz muz dal pohar piesku a povedal ze ju lubi tak velmi kolko je zrniecok piesku na svete... a teraz si predstavte vsetky tie puste a plaze...

Keď sme sa rozvadzali.... "Ved vlastne s tebou sa to celkom dá..."
Nakoniec sme sa nerozviedli 😂😂😂❤️