icon

Čo si má obliecť nastavajúci?

24. okt 2021

Je mi do smiechu aj do plaču. Mám tu podľa mňa dosť známy nick, tak píšem radšej anonymne. Len v skratke...Budem mať čoskoro sobáš, civilný o svedkoch a dvoch rodičoch. Mama by najradšej asi za mňa vybrala všetko. Od kytice po outfit. Ale čím sa to začalo bolo to, že sa ma pýtala čo si idem obliecť. Ja jej na to,že mám dvojo šiat doma a neviem ešte ktoré zvolím. A že čo si ide obliecť nastavajuci?Odpovedám rovnako neviem pre ktoré nohavice,košeľu sa rozhodne máme ešte čas. Na to ma začala poúčať,že dúfa,že sa oblečieme slušne 😂 Ako môj chlap bol blízko mňa, akorát sme pozerali film--počul to.. a dožralo ho to. Takmer pred 40tkou takéto ,,kázania"starej matere. Ako nahnevalo ma to dosť. Rozmýšľali sme,že urobíme sobáš len o svedkoch ale zas rodičov mám veľmi rada,no tieto staračky 😔 Nechcem svadobný dar, ani ovácie, len rýchly obrat a kľud.

Strana
z2
autor
24. okt 2021

@0silvia0 Odkázali sme jej s mojím nastávajúcom,že ľutujeme,že sme to nenechali na svadbu len o svedkoch. Myslím,že v hocijakej situácii a s hocijakým argumentom budem za ,,zlu''

0silvia0
24. okt 2021

Tak by som v tomto pripade bola za zlu, ved nemusis byt stale dobra a ustretova...

autor
24. okt 2021

@0silvia0 Však to aj tak dopadlo,že som vybuchla a dostala som odozvu,že som dramatická. Ani tak,ani tak. 50x stanovím hranice, a aj tak nič.

0silvia0
24. okt 2021

Nevadi, treba potvrdit ano, mate dramaticku a tvrdohlavu dceru, no a co? Ked sa vam nepaci, najdite si inu... moja sestra mala svadbu tiez len o dvoch svedkoch, ani rodicov nepozvali, ani ziadnu rodinu. Nie si sama s takouto svadbou, mozu byt radi, ze sa zucastnia.

autor
24. okt 2021

@0silvia0 Ďakujem za názor plne súhlasím 😉

oli18
24. okt 2021

Nám dcéra oznámila sobáš takto: "mami, oci, chceme vám s priateľom niečo oznámiť a nesnažte sa na tom nič meniť". Ale predsa som zmenila. S podporou druhej dcéry. Obyčajné šaty za svadobné. Jednoduché a decentné, ale svadobné. Ostatné bolo podľa ich predstáv. Sobáš na úrade a večera pre 9 najbližších príbuzných. O 21,30 sme boli doma. Super nápad, takáto svadba.

janetinka27
25. okt 2021

povodne si to s teniskami tak nenapisala.
kolace boli len priklad, proste ma mozno potrebu pomahat, organizovat. uz to nejako vydrz, my sme mali malu svadbu a nam zasa s nicim nesuhlasila svokra.muz bol medzi mlynskymi kolesami. po 4 rokoch si na prieky spominam len matne, t.j. zivot prinesie aj ine, tazsie chvile

madeline1
28. dec 2021

Ved je to usmevne 😊😊😊.
Samozrejme, rodicia su prvy hostia, tebe a jemu najblizsi ludia. Tak ani z nahnevania nerozmyslaj nad niecim takym ako urobit rychly sobas bez nich. Je to super, ze sa mamka snazi byt tak milo napomocna aj v 40tke svojich deti, urcite sa velmi tesi. Muz by tieto usmevne zarty zo strany tvojej mamky nemal brat az tak vazne a ty tiez nie...btw v dnesnej dobe sa uz ozaj oblieka na obrat hocico, ja som ale tiez skor za nieco slusne 😁😊😊a samozrejme, gratulujem k svadbe 😊

Strana
z2