Čo si prajete dámy na Vianoce?
Ja dávam takúto ľahkú tému, dámy, čo si prajete na Vianoce, čo by vám urobilo radosť, keby dostanete od najbližších alebo si plánujete sami urobiť radosť.
Krásny piatok!
@zuzanka.zuzu veď je to predsa súkromné prianie, je jedno že si ho praje každý.. keby to aj milontydruhy niekto napisal je to jeho prianie, tak môže.. 😉
Mimochodom, každý si sice zdravie praje, ale nie každý mu dáva takú váhu ako v kritických obdobiach zivota.. a nemôžeš vedieť či žena, ktorá milionty krat napísala že si praje zdravie nepíše napr.z nemocnice pri vážne chorom dieťati.. takej sú všetky možné Desigual peňaženky ukradnuté..
@jana_eyre_2 a? to že si nejaká praje dieťa doma miesto v nemocnici jej nikto nekúpi... a dosť trápne to porovnať s mojom peňaženkou, toto si dala úplne mimo, nikdy som to nedala na rovnakú úroveň. buď taká láskavá a navážaj sa do inej 😉
@zuzanka.zuzu nenavazam sa do teba, nechcela som aby to bolo tak pochopene.. bola to milá téma o prianiach a niekto si nepraje nič iné len zdravie.. pekné Vianoce..
@zuzanka.zuzu to naozaj máš potrebu rýpať do takýchto veci? 😁
@fleur1111 čítaš len po nadpis či aj text k tomu? 😀 joj na dnes mi stačilo, majte sa tu krásne a zdravo 🙂
@zuzanka.zuzu čítam všetko a píšem čo je pre mna najdôležitejšie, ale vieš čo? Zmazem teda môj komentár, aby ta zbytočne nenervoval 🤗 Spokojná?
@pondelok01 je to dobra vec? Pomaha to so spankom??
@sima338 dakujeeeem...dlhirocne vysnivane🙂)) asi uz uznaj aj jezisko ze som uz dost stara aj na take;)))) velmi sa tesim...a to veru nie som mamonar a zatazena na drahe veci.to vobec;)))
Idem sa sem pozrieť zo zvedavosti a čo vidím v takejto sprvu nevinnej diskusii? Zas sa to len ku koncu obrátilo na pi*ung 😆😆
Boha ženy 😆😆😆
@somtunovaa Milujem 😅 klasický Love bracelet? či ktorý? klinček?
@sima338 love
@ella_price trafila si bombovo🤣
@ella_price to tak býva keď ma niekto potrebu kritizovať priania ostatných 🤪

@jana_eyre_2 nie, ale to si snáď praje každý, tak načo to tu má odznieť milionkrát? a aj tak to nejaká napíše milionprvý...
@fleur1111 "čo by vám urobilo radosť, keby dostanete od najbližších" - ktorí najbližší ti darujú zdravie? 🙄