Čo si prajete dámy na Vianoce?
Ja dávam takúto ľahkú tému, dámy, čo si prajete na Vianoce, čo by vám urobilo radosť, keby dostanete od najbližších alebo si plánujete sami urobiť radosť.
Krásny piatok!
Ja by som si želala termo spodné prádlo, lyže, lyžiarky, bežky, bežeckú obuv, čelenku na behanie, ponožky shox, olej na pleť, lyra čokoládu, sypaný bylinkový čaj, kvalitnú kávu, merino rukavice, vlnu na pletenie, háčik na háčkovanie...
@sima338 uz mam...briliantove nausnice;)))
@20erika07 😂si ma pobavila tou odpovedou
@sima338 ja som.si dnes jednu kozenu basic objednala;) to mam od seba pre mna;)
Chcela som kurz na pery, ale uz davno je vsetko zatvorene 😃 takze si to pocka a vypytala som teplakovu supravu a tenisky 🤭. Spolocne nam drahy kupil novu velku telku do spalne a od svokrovcov nam dnes prisla susicka. Takze uz mi nic take nechyba 🤭
Inak nenavidim na vianoce dostavat kozmetiku a parfemy, to sa u mna kupuje ked sa nezaujimam o to co ten druhy chce.
poteší čokolvek pod stromčekom, ani neviem čo by som vlastne chcela, najviac sa tesím na sviatočné dni u rodičov a tyzden a pol volna od prace
@sima338
vies co ma potesi? Nedostat dalsiu haraburdu.
Radsej nejaku poukazku, aj za 10 EUR, len prosim nie haraburdy, co zas budem musiet porozdavat dalej.
Ja nie som darcekovy typ, ale potesila by ma poukazka do lekarne 🙂
@ivik4 fakt? Ja kozmetiku milujem dostavat...aj parfemy...ale take ktore pouzivam a mam rada) nie levandulovu a vanilkovu sadu ako som dostala pred rokom;)) ale vyuzitie si nasli🤣
@cucoriedkacucoriedka ano fakt 😃 a takisto neznasam dostavat ci nakupovat topanky a kabelky tiez moc nemusim 🤭
Robotický vysávač Xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-pro, už je objednaný 🤗🎄
@zmrzlinka2021 Vieš čo, a paradoxne niekto radšej kúpi haraburdy za 50 EUR akoby mal dať 30 eurovú poukažku napr. do DMky...len nech to vyzerá pod stromčekom....ach
@cucoriedkacucoriedka Fúha, wow! Nech sa dobre nosia! 🙂
@sima338 presne si to napisala "nech to vyzera", nech je tam velka taska.
Ja som vsak minimalistka, nemam rada prebytok veci a uz vobec nie haraburdy z pepca, kiku a podobne.
A nepotrebujem ani darcek za 30 eur, uplne ma potesia 2 volne listky do kina v cene celkom 15 EUR. Ovela vacsim darom su pre mna vztahy, sudrznost, to su veci na nezaplatenie.
@zmrzlinka2021 Tak tak 🙂 a mňa nepotešia ani veci typu sprcháč, mydlo, telové mlieko...neviem, to mi príde také, že niekto nad tým vôbec nerozmýšľa a len kúpi kozmetiku, že šak žena - kozmetika :D
@sima338 to uz aj ja mam svojich "odberatelov" na toto 😉
Keby som si mohla fakt vybrat tak aby mi mala už prespala celu noc 🤣 hmotny darcek ktory by ma naozaj potesil by bola nova postel. Starej nechyba nic len je mala iba 140cm. V maji sme sa nastahovali tak mame este povodnu postel, teraz nam prisiel novy gauc tak musime zase trosku posetrit 😉
@erickatt pre mna
desigual peňaženku
a tie čo píšete zdravie - to sa kde dá kúpiť? 🙄
Ja si momentálne prajem už iba porodiť 😂😅 (termín 21.12). Krásne zdravé bábätko ❤️ a zdravie pre všetkých. A nedostať teraz pred pôrodom kovid 😔. To sú tie nehmotné dary. A z hmotných som už dostala nový robot, som ho veľmi chcela, starý totiž odišiel.
@zuzanka.zuzu v tescu 😉 to je také poburujúce si priať zdravie?
@zuzanka.zuzu otázka znela - čo si želáme na Vianoce. A nechápem čo je na tom zle, to si “musíme” želať len materiálne veci, aby to bolo ok?
Pre mna tento rok nejako nie je nic, co by som chcela. Myslim materialne. Tento rok si prajem, len aby sme sa konecne ako rodina stretli a boli zdravi, to je jedine co chcem. Ozeliem vsetky darceky vsetko, len aby bolo vsetko OK:
Ja budem povrchna a bez omáčok poviem že si prajem cartier náramok 😂 všetko ostatne vďaka Bohu mám 🙏

@sima338 juj, ja som si už kabelku riadne dlho nekúpila, teraz na rodičaku mam batoh so všetkým možným 😂😂 a veľa som ich teraz vyhodila, lebo už boli z roku pána 😂😂