icon

Čo si prajete dámy na Vianoce?

sima338
10. dec 2021

Ja dávam takúto ľahkú tému, dámy, čo si prajete na Vianoce, čo by vám urobilo radosť, keby dostanete od najbližších alebo si plánujete sami urobiť radosť.

Krásny piatok!

Strana
z3
zuzanka.zuzu
10. dec 2021

@jana_eyre_2 nie, ale to si snáď praje každý, tak načo to tu má odznieť milionkrát? a aj tak to nejaká napíše milionprvý...
@fleur1111 "čo by vám urobilo radosť, keby dostanete od najbližších" - ktorí najbližší ti darujú zdravie? 🙄

jana_eyre_2
10. dec 2021

@zuzanka.zuzu veď je to predsa súkromné prianie, je jedno že si ho praje každý.. keby to aj milontydruhy niekto napisal je to jeho prianie, tak môže.. 😉

Mimochodom, každý si sice zdravie praje, ale nie každý mu dáva takú váhu ako v kritických obdobiach zivota.. a nemôžeš vedieť či žena, ktorá milionty krat napísala že si praje zdravie nepíše napr.z nemocnice pri vážne chorom dieťati.. takej sú všetky možné Desigual peňaženky ukradnuté..

zuzanka.zuzu
10. dec 2021

@jana_eyre_2 a? to že si nejaká praje dieťa doma miesto v nemocnici jej nikto nekúpi... a dosť trápne to porovnať s mojom peňaženkou, toto si dala úplne mimo, nikdy som to nedala na rovnakú úroveň. buď taká láskavá a navážaj sa do inej 😉

jana_eyre_2
10. dec 2021

@zuzanka.zuzu nenavazam sa do teba, nechcela som aby to bolo tak pochopene.. bola to milá téma o prianiach a niekto si nepraje nič iné len zdravie.. pekné Vianoce..

fleur1111
10. dec 2021

@zuzanka.zuzu to naozaj máš potrebu rýpať do takýchto veci? 😁

zuzanka.zuzu
10. dec 2021

@fleur1111 čítaš len po nadpis či aj text k tomu? 😀 joj na dnes mi stačilo, majte sa tu krásne a zdravo 🙂

fleur1111
10. dec 2021

@zuzanka.zuzu čítam všetko a píšem čo je pre mna najdôležitejšie, ale vieš čo? Zmazem teda môj komentár, aby ta zbytočne nenervoval 🤗 Spokojná?

patricka
Autor odpoveď zmazal
fleur1111
10. dec 2021

@patricka to sem ani nepíš, podaktorych to nervuje 🤭😁

erickatt
10. dec 2021

@pondelok01 je to dobra vec? Pomaha to so spankom??

patricka
10. dec 2021

@fleur1111 aha ok tak mažem...avšak pre mňa nemá nič väčšiu hodnotu

fleur1111
10. dec 2021

@patricka ani pre mna, ale vraj sa tu môžu písať len materiálne veci, pretože tak bola otázka položená 😁

cucoriedkacucoriedka
11. dec 2021

@sima338 dakujeeeem...dlhirocne vysnivane🙂)) asi uz uznaj aj jezisko ze som uz dost stara aj na take;)))) velmi sa tesim...a to veru nie som mamonar a zatazena na drahe veci.to vobec;)))

ella_price
11. dec 2021

Idem sa sem pozrieť zo zvedavosti a čo vidím v takejto sprvu nevinnej diskusii? Zas sa to len ku koncu obrátilo na pi*ung 😆😆
Boha ženy 😆😆😆

sima338
autor
11. dec 2021

@somtunovaa Milujem 😅 klasický Love bracelet? či ktorý? klinček?

somtunovaa
11. dec 2021

@sima338 love

cucoriedkacucoriedka
11. dec 2021

@ella_price trafila si bombovo🤣

jana_eyre_2
11. dec 2021

@ella_price to tak býva keď ma niekto potrebu kritizovať priania ostatných 🤪

mamula20
Odpoveď bola odstránená
natalia0902