Čo si prajete dostať na Vianoce?
Čaute kočky,
čo si želáte dostať na Vianoce? Môže byť aj totálne povrchné, zmysluplné, malé, veľké, proste hocičo, po čom vám srdce túži...😂😀
sama hľadám inšpiráciu 🙂
majte sa!
Aby deti už o deviatej spali a ja som si mohla pustiť Tri oriešky pre Popolušku.
@radkaradix kde ides? Ja budapest
vyjst si niekam s manzelom, nejaky kratky minivylet a urobit skusky a byt zdravi
@terina25 ja Hradec 🙂 tak sa nestretneme, ale urcite si obe uzijeme :D
Tepovač 😀 a okrem toho už asi nič materiálne, hlavne nech sme všetci zdraví a spokojní 🙏🍀
Ja som uz darcek dostala a ten najdolezitejsi pride v aprili
Zdravie, pokoj, vianočné odmeny a novú koženú kabelku 💙
Ja som si vypytala a viem, ze aj dostanem - kitchenaid robot. Take putkovske, ale urobi mi to velku radost. A mozno bude od svokry kniha, dala som jej aj tip, a to mi staci. Povedat ze aby sme boli vsetci zdravi je najviac ale nie vzdy v nasich rukach, ale ako zelanie stale plati
Mňa začalo baviť piecť zakusky tak mi Ježiško donesie kuchynský robot a mohol by aj nove nerezové hrnce 😁 ale najviac si želám aby mi tehotenstvo dobre dopadlo a aj pôrod😁
Ja mam rada prakticke darceky, tak som si vypytala od Jeziska panvicu 😀 A inac uz len aby sme boli zdravi, lubili sa a mali pracu 🙏
Lietajúci koberec alebo sa vedieť premiestniť kamkoľvek si zamyslím a znova nájsť vianočnú radosť ako majú deti.
aby bol muz doma, ale nesplnitelne 🙁 ale tak co uz narobime, budeme spolu aspon cez videohovor ☺️
Obliecky Josefa Ladu - Vianoce
Nejake ozdobky Villeroy Boch
A som spokojna🤗🙏
Nič,všetko čo potrebujem mám...chcem len zdravie pre seba a moju rodinku... najväčší darček si momentálne nosím pod ❤️a chcem aby bolo drobatko zdravé ,aby všetko dobré dopadlo..to je mementalne najväčšie želanie 🙏🙏🙏
Vianoce nie sú o darcekoch,aspoň pre mňa nie...Milujem Vianoce, tú atmosféru a všetko okolo toho... A svetielka,velaaaaaa svetielok ❤️❤️❤️
Slobodu
Aby naše predčasniatko pribralo a bolo schopné ísť už pred Vianocami domov
Chcem zaspať a zobudiť sa az na Vianoce . Spánok si sprosim . A prajem si aby sestra mi oznámila že je tehotná 😍
A ešte aby sme boli všetci zdraví . Hlavne aj moje detičky aj všetky detičky na svete .
Ja by som chcela aby nasnezilo na vianoce 🙂
ja budem prizemna, sebe som si darcek uz nadelila, kupila som si vianocny servis Villeroy 🙂 a potom take menej prizemne veci typu spravit vsetky skusky na skole a spaaaaat 😀
pohodičku, koláčiky slané, sladké, dobré jedlo, žiadne naháňačky.... tešim sa 🙂
Prajem si KĽUD bez návštev, aby som si mala čas vyložiť nohy a pozreť aspon 1 rozpravku - nerealne.
@kaktusik007 odfoť 🙂
Materiálne- chcela by som umývačku riadu
Nematerialne-aby ľudia viac pomáhali zvieratám a prírode a chránili ich
Milujem Vianoce a rodinné stretko u našich 25.12. a u švagra rodinné stretko 26.12. to je naj pre nas všetkých.
A čo by som si priala? Mier a pokoj vo svete, zdravie všetkým ktorí ho potrebujú.
Ale asi to myslíš ináč. Tak možno masáž celého tela. 😄
Doma, ked niekto odo mňa veľmi niečo chce, musí mi nohy pomasirovat trošku 😁
Nové zuby a sneh by som chcela veľmi.
Ja napíšem Ježiškovi prosbu o nový iPhone, ten starý už dosluhuje a nejakú masáž, to by som bola happy ako 2 grepy 😃
A okrem iného zdravie… nech mamina rakovina zmizne a nikdy sa nevráti 🙏🏻
@kaktusik007 preco prizemna? 😂 treba si aj dopriat ☺️

@mirkam3 škoda, že to tak nefunguje, hneď by som brala 😀