icon

Čo si prajete dostať na Vianoce?

14. nov 2023

Čaute kočky,

čo si želáte dostať na Vianoce? Môže byť aj totálne povrchné, zmysluplné, malé, veľké, proste hocičo, po čom vám srdce túži...😂😀

sama hľadám inšpiráciu 🙂

majte sa!

suzitok
14. nov 2023

@mirkam3 škoda, že to tak nefunguje, hneď by som brala 😀

terry658
14. nov 2023

Aby deti už o deviatej spali a ja som si mohla pustiť Tri oriešky pre Popolušku.

marzii35
14. nov 2023

@melanta jeej to je peknee 😊

terina25
15. nov 2023

@radkaradix kde ides? Ja budapest

zuzana76
15. nov 2023

vyjst si niekam s manzelom, nejaky kratky minivylet a urobit skusky a byt zdravi

radkaradix
15. nov 2023

@terina25 ja Hradec 🙂 tak sa nestretneme, ale urcite si obe uzijeme :D

dzulik_
15. nov 2023

Tepovač 😀 a okrem toho už asi nič materiálne, hlavne nech sme všetci zdraví a spokojní 🙏🍀

lili30041991
15. nov 2023

Ja som uz darcek dostala a ten najdolezitejsi pride v aprili

diamand2326
15. nov 2023

Zdravie, pokoj, vianočné odmeny a novú koženú kabelku 💙

tana85
15. nov 2023

Ja som si vypytala a viem, ze aj dostanem - kitchenaid robot. Take putkovske, ale urobi mi to velku radost. A mozno bude od svokry kniha, dala som jej aj tip, a to mi staci. Povedat ze aby sme boli vsetci zdravi je najviac ale nie vzdy v nasich rukach, ale ako zelanie stale plati

060106
15. nov 2023

Mňa začalo baviť piecť zakusky tak mi Ježiško donesie kuchynský robot a mohol by aj nove nerezové hrnce 😁 ale najviac si želám aby mi tehotenstvo dobre dopadlo a aj pôrod😁

adik64
15. nov 2023

Ja mam rada prakticke darceky, tak som si vypytala od Jeziska panvicu 😀 A inac uz len aby sme boli zdravi, lubili sa a mali pracu 🙏

lemra
15. nov 2023

Lietajúci koberec alebo sa vedieť premiestniť kamkoľvek si zamyslím a znova nájsť vianočnú radosť ako majú deti.

enya00
15. nov 2023

aby bol muz doma, ale nesplnitelne 🙁 ale tak co uz narobime, budeme spolu aspon cez videohovor ☺️

patinqaa
15. nov 2023

Obliecky Josefa Ladu - Vianoce
Nejake ozdobky Villeroy Boch
A som spokojna🤗🙏

radacak
15. nov 2023

Nič,všetko čo potrebujem mám...chcem len zdravie pre seba a moju rodinku... najväčší darček si momentálne nosím pod ❤️a chcem aby bolo drobatko zdravé ,aby všetko dobré dopadlo..to je mementalne najväčšie želanie 🙏🙏🙏
Vianoce nie sú o darcekoch,aspoň pre mňa nie...Milujem Vianoce, tú atmosféru a všetko okolo toho... A svetielka,velaaaaaa svetielok ❤️❤️❤️

limoncino
15. nov 2023

Slobodu

pattyinka
15. nov 2023

Aby naše predčasniatko pribralo a bolo schopné ísť už pred Vianocami domov

patycka
15. nov 2023

Chcem zaspať a zobudiť sa az na Vianoce . Spánok si sprosim . A prajem si aby sestra mi oznámila že je tehotná 😍
A ešte aby sme boli všetci zdraví . Hlavne aj moje detičky aj všetky detičky na svete .

aaao
15. nov 2023

Ja by som chcela aby nasnezilo na vianoce 🙂

kaktusik007
15. nov 2023

ja budem prizemna, sebe som si darcek uz nadelila, kupila som si vianocny servis Villeroy 🙂 a potom take menej prizemne veci typu spravit vsetky skusky na skole a spaaaaat 😀

cina1
15. nov 2023

pohodičku, koláčiky slané, sladké, dobré jedlo, žiadne naháňačky.... tešim sa 🙂

luczach
15. nov 2023

Prajem si KĽUD bez návštev, aby som si mala čas vyložiť nohy a pozreť aspon 1 rozpravku - nerealne.

luczach
15. nov 2023

@kaktusik007 odfoť 🙂

blackcat8885
15. nov 2023

Materiálne- chcela by som umývačku riadu
Nematerialne-aby ľudia viac pomáhali zvieratám a prírode a chránili ich

mafinaju
15. nov 2023

Milujem Vianoce a rodinné stretko u našich 25.12. a u švagra rodinné stretko 26.12. to je naj pre nas všetkých.

A čo by som si priala? Mier a pokoj vo svete, zdravie všetkým ktorí ho potrebujú.
Ale asi to myslíš ináč. Tak možno masáž celého tela. 😄
Doma, ked niekto odo mňa veľmi niečo chce, musí mi nohy pomasirovat trošku 😁

anna_anicka83
15. nov 2023

Nové zuby a sneh by som chcela veľmi.

luczach
15. nov 2023

@patinqaa Tie obliecky su nadherne

vyhuelka
15. nov 2023

Ja napíšem Ježiškovi prosbu o nový iPhone, ten starý už dosluhuje a nejakú masáž, to by som bola happy ako 2 grepy 😃
A okrem iného zdravie… nech mamina rakovina zmizne a nikdy sa nevráti 🙏🏻

enya00
15. nov 2023

@kaktusik007 preco prizemna? 😂 treba si aj dopriat ☺️