icon

Čo si prajete dostať na Vianoce?

14. nov 2023

Čaute kočky,

čo si želáte dostať na Vianoce? Môže byť aj totálne povrchné, zmysluplné, malé, veľké, proste hocičo, po čom vám srdce túži...😂😀

sama hľadám inšpiráciu 🙂

majte sa!

rybkoava
15. nov 2023

Dnes nám potvrdili 8 týždeň tehu. Bábätku bilo ♥️ a všetko v poriadku. Takže darček dorazil skôr.😊Ale teda keby mi niekto prišiel urobiť vianočné upratovanie, nevyhnala by som ho. Koláče mám síce objednané, no ešte nejaké idem piecť tak by ma potešilo, aby mi aspoň jeden rok nezhorel žiadny pekáč s koláčmi.😂😂 A ešte keby sa išiel niekto za mňa najesť kolo 23.00, vtedy si dieťa v brušku pýta večeru a ja už by som vtedy najradšej spala.🙈🙈🙈 Doteraz som si myslela, že som nenáročná. No asi sa mýlila.😂😂

patinqaa
15. nov 2023

@luczach na zivo som ich nevidela. Ale dostaneme ich od rodicov. Uz su doma tesim sa velmi ❤️❤️❤️

tom_i
15. nov 2023

Perá, lepiace štítky, ceruzky, notesy, zosity... Som na to škrečok 🐹... Keď máte v práci nazvyš píšte správu, pošlem adresu 😁

marca12
15. nov 2023

Listky na Coldplay. Jezisko,prosim,ak to citas.....

simca06022011
15. nov 2023

no mne hodinovy manzel by sa zisiel, tak na mesiac.... :D lebo okrem toho, ze police, garnize, nema kto namontovat, uz sa mi aj zarubna odlepila, na povale potrebujem zbuchat nejake ulozne priestory, poschodie ma stale napr. podlahove listy, len tak "polozene".. ja len pracovnu silu potrebujem :D mne krize uz nevladzu, pri mojom chlapovi sa nedozijem, ze ot bude dorobene :D a ked bude, dovtedy sa este dalsich 10 veci nazbiera... Okrem toho... vela nabytku :D kreslo napriklad by ma potesilo 🙂
A inak dnes som si vsimla, ze veru aj nova sada riadu...

jasminna
15. nov 2023

klišé.. mať rodinu pokope ako pred rokom a všetky roky spätne, ale to sa už asi nikdy nestane 😕 😢

bluka2
15. nov 2023

@freepalestine to si želám aj ja 🍉

simca06022011
15. nov 2023

@tom_i ani nevrav:D videla si tieto somarinky na aliexpresse? :D

elbejo
15. nov 2023

Jazykový kurz a k tomu operku aby som mohla vypadnúť z domu na kurz :D

kristinka109
15. nov 2023

My s manželom si dáme každý rok vyvolať fotky, ktoré sme počas roka nafotili, hlavne kde sú naše deti. To je taký náš spoločný darček, viac si nezvykneme kupovať 🙂 ale inak ak mám dať tip za mňa tak by ma potešila elektrická zubná kefka, dobrá optimistická kniha, poukaz na wellness alebo bezdrôtové slúchadlá

ema22270
15. nov 2023

Asi to, aby som mala cas na citanie, vseobecne, nie len cez sviatky, nejake nove knihy do zbierky, (ktore nebude kedy citat😂)... potom uz len zdravie, nech sme vsetci zdravi... a nieco pekne na seba si kupim... potesil by ma aj nejaky koncert v Novom roku.

tom_i
15. nov 2023

@simca06022011 tam mám zákaz vstupu 😁 mňa berú v papierníctve jak feťáka, počuchám zošity, pozriem aké sú nové zvýrazňovače (milujem tie pastelové) kúpim nejaké to pero (mužovi poviem šak to mám už dlho)

kubkovamama
15. nov 2023

Sebecky povrchné väčší zadok a menej kožky na bruchu😂 ale to sa samé ťažko naJeží, inak milujem praktické darčeky,no keďže nič nepotrebujem🤷jedine lišty v dome.Vymalovať.A najviac by som chcela len muž,deti, zvieratá celé sviatky voľno a spolu bez návštev.Uzit si súkromie a mať to po svojom ako si to pamätám z detstva.Velmi si to vážim skrz to,že dospelácky život a sviatky som mala vždy dopatlané a nešťastné a až posledných 5r je to dobré.Tak vlastne si neprajem nič,iba aby to bolo stále rovnako dobré ako je

226lenka
15. nov 2023

@elbejo ten jazykový kurz a operku si prajem aj ja 🙂

adrianajozko
15. nov 2023

Ja tuzim prave po okuliaroch , lebo tie knihy nemozem citat lebo nevidim.

lusyc
15. nov 2023

@pe_mi a máš aj konkrétny tip?

kristinkakvetinka
15. nov 2023

Ja si prajem nejaký značkový vak a druhe co si želám je aby som si našla prácu ,to síce nieje vianocny dar ale veľmi si to želám a ešte aby sme boli všetci zdravy 😊

danculka25
15. nov 2023

Ja si zelam makkucku teplu deku,sadu rovnakych tanierov,romanticku gycovu salku s podsalkou na kavu ,motivacny diar a knihu .
To sebecky.
A menej sebecky-aby sme boli vsetci zdravi ,aby sa dceram vo vsetkom darilo a rok 2024 aspon tak uspesny ako tento aby sme mali 🍀

pe_mi
15. nov 2023

@lusyc elektrotechniku nechávam vždy čisto na Ježiškovi,len dám zadanie,čo a ako , Ježiško je technický typ a vždy všetko poriadne preštuduje, hlučnosť, funkcie, samocistenie,diely aby z plastu neboli,recenzie a podobne 😁 ale spomínal značky klarstein a Siemens,že sa mu páčia parametre 😂

dismonika
15. nov 2023

@kubkovamama väčší zadok? Podelím sa s tebou??? 🤣🤣🤣

kikushaa
15. nov 2023

Kniha vianocna koleda v norcine a ruksak fjallraven

suezana
15. nov 2023

Ja si želám zvýšenie platu aspoň o 300 € 🙏🙏🙏 🥰🙏🥰
Kvalitné čižmy , vetrovku, ....a pokoj ❤️

kofolala
15. nov 2023

Spať spať spať !!!.zdravie, byť len s mojim mužom a dieťaťom cele sviatky nikoho nevidiet a od 24.12.-8.1. mat vypnúty telefon .amen

jana0215
15. nov 2023

Vianoce bez svokry. 😅 O týždeň a pol mám termín a chcem šestonedelie bez návštev, tak dúfam, že to tak aj bude. 🙏

mon8060
15. nov 2023

Nie som na hmotné dary. čo chcem alebo potrebujem si sama kúpim.prajem si len zdravie pre celú našu rodinu,nič iné 💯

anicka2608
15. nov 2023

Ja by som sa chcela vratit v čase, tak aj o 30r späť, nechcem povedať priamo, že do "komunizmu", ale do tých dôb minulých bez FB, internetu, doby kde priateľstvá a kamarátstva niečo znamenali, keď sme sa vonku pred bytovkou stretli a sedeli do noci na lavičke, do zím plných snehu, sánkovačiek, bez starostí a hlavne v kruhu rodiny zažiť také neskazené pravé vianoce v decembri 💗
A take reálne: kabelku, už som ju aj dostala, ale úprimne- je dosť ťažkáaaa 🙈🙈🙈 tak sa mi ju nechce ani nosit 🤣 ale už musím keď je to vyžobraný darček :D

domiii99
15. nov 2023

Tyčový vysávač 🥹🫶🏻

prihlassa
15. nov 2023

Mám termín pôrodu má Vianoce tak ľahký rýchly pôrod nech ma to moje dieťa veľmi nepotrapi 🤭

pohodacka03
15. nov 2023

Aby konecne boli deti zdrave aspon mesiac vkuse a nemusela som do nich pchat lieky+ aspon mesiac spanku

petrooshka
15. nov 2023

Ja som si "nakazala" parny mop 😁 inak mi nic netreba,len nech sme vsetci hlavne zdravia co najdlhsie spolu...zial,take aktualne,tak to je najdolezitejsie...druhe zdravie nam nikto nedaruje 😐