icon

Čo si prajete dostať na Vianoce?

14. nov 2023

Čaute kočky,

čo si želáte dostať na Vianoce? Môže byť aj totálne povrchné, zmysluplné, malé, veľké, proste hocičo, po čom vám srdce túži...😂😀

sama hľadám inšpiráciu 🙂

majte sa!

ibrunova
15. nov 2023

Notebook, auto, letenky do Paríža

happymia
15. nov 2023

Navstivit nebo a objat si este raz ocka a spytat sa ho ako je tam …🥺

alison11
15. nov 2023

Byť so svojou rodinou doma v zdraví a v pokoji.

luciferka93
15. nov 2023

Tento rok si želám pokojné Vianoce ☺️ každý rok sa človek naháňa aby bolo vsetko čisté, nachystané, nakúpené, navstevy, štedrý večer s nasimi aj svokrovcami atd... Tento rok chcem pokoj, kľud, s mužom a malým osamote štedrý deň, a potom navstevy len k rodičom. Pozerať rozprávky , hrať sa s malým, uzit si sviatky konecne po celom roku spolu a dúfať ze niekde bude sneh aby sme niekam spolu vypadli. Toto je moje prianie na Vianoce 😍☺️🎄

natalia0902
Odpoveď bola odstránená
sandrasstini
15. nov 2023

@melanta urcite je to narocne pre tolko ludi varit, ale musi to byt nadherna atmosfera, ked je vas tak vela, myslim ta atmosfera, ako z filmu. Teda to je moja predstava. Drzim palce nech sa vsetko podari a chuti 🙂

yoxinka
15. nov 2023

Lístky na Coldplay. Ale keďže budúcoročné turné je vypredané a 70tisícový štadión sa im vypredá do hodiny, tak neviem, na ktoré Vianoce sa mi podarí ich zohnať 🤣🤣🤣.

euka210
15. nov 2023

Nič, len svaty pokoj a pohodu v rodine, oddych...a diaľnicu do Michaloviec už par rokov

pe_mi
15. nov 2023
reddflowerlife
15. nov 2023

Ja si prajem ipad. Budem sa tak vediet lepsie ucit a celkovo pracovat.

vevapeto
16. nov 2023

Jednu nádhernú orientálnu stolnú lampu, dúfam, že sa mi to splní.

candii
16. nov 2023

Nič 🫣 pokoj

fineta
16. nov 2023

Nech si užijeme koniec roka spolu v pohode, aby bol konečne každý doma a boli sme tu komplet všetci. Kiežby plynie ten čas pomalšie ako ostatné hektické dni v roku. To by bolo najviac.
Túžim schudnúť do Vianoc pár kíl, ktoré sa v tomto roku prilepili, všetko pre to robím, bol by to parádny darček. 😁 Potešil by veľmi aj wellness pre dvoch po pár rokoch na víkend. 😁

zadda1
16. nov 2023

okrem zdravia, šťastia a pohody si želám zážitky. 😊takže lístky na koncert Paľo Habera a TEAM a poukaz do Hurican Factory

salije
16. nov 2023

Este nikdy som nesedela v lietadle, vzdy to bol moj sen, no teraz ked sa vsetko okolo mna rozpada uz po tom ani netuzim. Vsetky moje sny maju nerealny zaklad. Keby prestal existovat alkohol. Keby som schudla aspon 5 kilov. Keby sa dal cas vratit aspon o 6 rokov dozadu. Keby ma prestal boliet zlcnik. Aby mali moje deti krajsi zivot. Aby som sa premohla a postavila stromcek. Stych skutocnych mam 7 rocny apple uz by to chcelo novsi, dentalnu hygienu a masaz. Ale najradsej by som bola keby vidim, ze sa decka potesia co dostanu, len este stale neviem co to je… to je nastresujucejsie

rakahaka
16. nov 2023

Ja sa tuzim zbavit dlhov, co sme si pozicali od rodiny a znamych na otvorenie barefoot predajne nech sme na cistom 🙏🏻

anickaaa6aaa
16. nov 2023

ja som chcela tento rok notebook. a už ho mám aj doma :D muž bol akčný, tak musím vymyslieť niečo nové

bibino22
16. nov 2023

@sense
@simona92101 😂😂 väčšina žien chce veľké, a niektoré chcú obrovské prsia

maryetta
16. nov 2023

Som jedina co chcem aby uz bolo aj po Vianociach? Ja neviem-keby nie deti tak…. Najradsej by som preckala doma. V klude. V tichu. Bez navstev a podobne. Kedze vzdy lietam chystam umyvam ja. Mozno…. Kedze budem 2tyzdne pred porodom 🙂 ked nie tak v porodnici. Tam ten klud bude isto 😂

sense
16. nov 2023

@bibino22 každý chce to co nemá, ale každá co ma veľké vie ze to nie je len také wau. Od problémov s nákupom oblečenia, cez športovanie až po zdravotné problémy. Ale chápem aj to ze ak ma žena prakticky rovnú hruď sa necíti tiež konfortne. Kamarátka si tak dala zväčšiť ale nič extrém, po odkojenych dvoch deťoch a tým ze je veľmi chudá jej ostala prakticky miesto pŕs len ovisnuty koža.

0silvia0
16. nov 2023

@bibino22 v mladosti zeny chcu mozno velke, ale vekom a gravitaciou a skusenostami je kazda vdacna za male.

0silvia0
16. nov 2023

@maryetta tak tento rok nebudes lietat ty, treba rozdelit prace na manzela. Urcite rad prida ruku k dielu hlavne ked si tehotna.

katkaseiner
16. nov 2023

ja by som prijala keby mi jezisko splatil hypoteku a papuce do práce 😁 ... ja som taka nenáročná 🙉🙊🙈

maryetta
16. nov 2023

@0silvia0 tak manzel ma pracovne povinnosti aj cez sviatky. Zial. Tento rok prave ze ani volno si moc brat nebude kedze to potrebuje potom kym budem v nemocnici. Ale jasne kym bude doma co moze pomoze 😉

konikmodry111
16. nov 2023

Nic iné len zdravie 🍀 a aby sa mi manžel vyliečil z rakoviny ❤️

0silvia0
16. nov 2023

@maryetta ja som myslela skor to predvianocne chystanie, nakupy a darceky a upratovanie. Samotne Vianoce uz sa daju zvladnut, ved je to len varenie vlastne, kolace sa daju objednat.

maryetta
16. nov 2023

@0silvia0 tak ja upratujem ako po cely rok. Darceky online. Varime spolu. Zakusky objedname to uz teraz viem 😂 alebo budeme bez nich.

0silvia0
16. nov 2023

@maryetta tak potom je to pohoda, a navsteva sa obsluzi sama, ved nebudes okolo nich skackat s velkym bruchom. Zelam prijemny porod a zdrave babo😍

maryetta
16. nov 2023

@0silvia0 dakujem. Tak uvidime. Najlepsie by bolo uzit si to sami doma. Max nejaka navsteva na hodinku dve. Uvidime.
Dakujem. Snad bude vsetko v poriadku a podla predstav.

krasolienka1
16. nov 2023

Odstavovac