icon

Čo si želáte pod stromčekom?

paulinka17
8. dec 2020

Dievcata, čo by ste si chceli nájsť pod stromčekom vy?Chcem sa trochu inšpirovať lebo ja vôbec neviem... parfemy mám, kozmetiku mi netreba lebo sa nelicim, oblečenia mám až až a fakt mi nenapada nič čo by som chcela.

Strana
z2
bykaterina
9. dec 2020

@zuzanka.zuzu ale ziadne rozcitena, ja mam rodinu skratka na prvom mieste a keby si v nej bola tak vies ze pre mna ako nejake lacne hovadiny je lepsie sa stretnut 30 ludi 25.12 pokope a tam nikto neberie mobil do praprce a narehoceme sa ako dive kone .. ver ze to je pre mna viac ako nejaka kabelka.. a ako ludia ktorí pracujem si doprajeme vianoce kazdý mesiac.. ci si kupujes veci iba na vianoce ??? no asi nie.. to nie je ako za komancov ze sme sa ako deti tesili na vianoce , a preco ? no lebo sa bezne cez rok nekupovalo haldy oblecenia a iných veci ako teraz kazdy mesiac tona veci.. a ludia si skratka nic nevazia lebo vsetkeho maju plno a uz nevedia co by chceli..

hettinka
9. dec 2020

No ja toez nič nepotrebujem, v zmysle reálnej potreby, všetko si viem kúpiť aj cez rok. O to nejde.

Pri darčekoch je to o tom, že niekto na mna mysli, že si dá tu starosť a vyberie niečo, ide a kúpi. Ja tiež už 2 mesiace postupne chodím a s láskou vyberám pre svojich blízkych darčeky a dúfam, že potešia. Aj praktické, aj milé zbytočnosti. Tak prečo by som aj ja nemala niečo dostať? Všetci si budú vybalovat a ja mám sedieť a pozerať?
Aj pre nás je zdravie prvorade, tento tok bol aj v tomto ohľade ťažký a nemyslim tým nejaký vírus. Manžel mi v septembri skoro zomrel, stále je PN, takze si to vážime, že môžeme byt spolu.

A najviac sa teším na to, že 2 týždne nebudeme riešiť žiadne hlupe online vyučovanie a budeme mat čas na seba. Lebo hoci sme všetci doma, každý robí pol dňa na PC a už nás to vážne unavuje.

tncka
9. dec 2020

@paulinka17 vies co,ja nic hmotne. Iba zdravie. Pre mna a mojich najmilsich. Zivot ma naucil. Vsetko ostatne su len sprostosti co si kupim,kedy len budem chciet

sense
9. dec 2020

Úprimne nič extra... A to co by som chcela sa asi tak skoro nestane a to je koniec tohto humbuku kolo korony

katarina9593
9. dec 2020

@paulinka17 ja by som si želala byť niekde na veľkej chate z krbom mega kopa snehu a celu rodinu aby som tam mala aby sme sa zabávali a boli spolu niečo málo popili...pojedli ...deti by sa vyšantili na snehu ... A možno teda aj nejakú maličkosť pod stromček...

amelie2017
9. dec 2020

Cez 2 roky tuzim po sijacom stroji, ale vzdy som uprednostnila nieco, co realne potrebujem- mobil, bycikel, kabat,...tento rok som nechcela nic ani na narodky ani Vianoce, kvoli korone mame velmi obmedzeny rozpocet. Stroj uz je na ceste. Mal byt prekvapko, ale muz volal so svokrou a ona na plnu hubu a uz si objednal tu masinu? A ja truba som take oci vyplestila. Chudak, tak mi ho bolo luto.

avril299
9. dec 2020

svaty pokoj 😅

amelie2017
9. dec 2020

@katarina9593 presne toto bol nas plan na tohtorocne Vianoce 🥺🥺 snad sa to o rok podari.

sapetka
9. dec 2020

Ja dostanem kozmetiku co som chcela. Olejceky a sera na tvar. To ma potesi. Ale najviac sa tesim na cas s mojim manzelom a synom , zdobenie stromceka ach🥰ja milujem Vianoce.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
astika
9. dec 2020

horu knižiek, už som si kúpila, lebo to moji nevedia, to mi stačí, ostatné si kúpim kedy chcem, obložím sa koláčmi a budem len jesť a čítať😂

vetva99
9. dec 2020

vies co, ja ti po pravde ani neviem. my si s muzom kupime priebezne vsetko co potrebujeme, takze nemam nic takeho co by som chcela a tento rok ako to tak vidim, taqk fakt nebudu vianoce o darcekoch

katarina9593
9. dec 2020

@amelie2017 no to ma mrzí 😔ale určite áno a dúfam že o rok už budeme len spomínať na tento nič moc rok...💪a snáď sa aj nám niekedy takto podarí 😜

mtdk
9. dec 2020

Album na mince

bluebriggs
9. dec 2020

Šperky 🙂 vzdy si nejaky vyhliadnem a ukazem ze toto chcem.

saxana000
9. dec 2020

Roboticky vysavac.tyzden pred vianocami mam aj narodeniny nechcem uz nic ine tak sa gratulanti poskladaju peniazkami a co bude chybat dolozi jezisko a dostanem ho potom pod stromcek.uz sa na neho velmi tesim..

littlefiona
9. dec 2020

@paulinka17 ja dávam zásadne zážitkové vianočné darčeky, čiže tandemový zoskok, jazda na formule, škola šmyku a podobne. To zase bude vypleštených očí pod stromčekom😁😁
A pre seba si naozaj úprimne neželám nič, iba to, aby sme sa stretli pod stromčekom ako rodina, objali sa a užívali tú možnosť byť spolu.

mmmonika
13. dec 2020

Mňa by potešilo oblečenie na šport (beh, lyže, posilka), botasky na behanie, topánky na túry. Prírodné mydlá a šampúchy. Vlna na štrikovanie. Kniha napríklad "Malé ženy". Predplatné časopisu, napríklad Zdravie. Guma a podložka na cvičenie, činky. Tiež kvalitná čokoláda (Lyra), dobrá káva alebo čaj. Niektoré maličkosti do kuchyne, teraz ma napadá radielko na vykrajovanie, formičky, vykrajovátka.

kittykat22
13. dec 2020

zelala som si bezdratove sluchatka na nabijaciu stanicu, nakupnu tasku Eataly od Coccinele a puzzle

marca12
13. dec 2020

Zdravie pre vsetkych to je samozrejmost a z materialnych veci ani neviem. Kniha ma potesi,ponozky,ktorych mam straaasne vela,ale milujem ich. Ja som nenarocna,potesim sa hociakemu darceku. Aj ked ja mam vzdy starosti,aby ludia na mna vela neminali,ved kazdy potrebuje peniaze. Sama sebe som si kupila spolocensku hru a knihy.

mtnns
13. dec 2020

N I Č... Zdravie, pokoj, lásku... Ostatne hlúposti si človek dopraje počas celého roka...

vroni
13. dec 2020

Piatu sériu seriálu Outlander. Bolo mi ľúto peňazí, aby som si ju kúpila sama, tak z nej bude fajn darček. A zdravie všetkým, tento rok nám konci veľmi tragicky, tak už nech sa nič nestane. Na Vianoce budeme sami s deťmi (teda aj s mužom, ale žiadni ďalší rodinní príslušníci), tak si ten pokoj užijeme.

h2
14. dec 2020

Želala by som si knihu, konkrétne Smršť od Kariku a aj ju dostanem, pretože som si ju už kúpila. 😂

Strana
z2