icon

Dali by ste darček osobe, s ktorou vám zamrzol kontakt?

21. dec 2023

Taká otázočka na zamyslenie, čo by ste robili keby máte pre niekoho darček na Vianoce ale pravdepodobne sa už s tou osobou nestretnete ( možno tak ďaleko v novom roku) lebo zamrzol kontakt?
To je jedno prečo ako a podobne, riešme tu čisto darček, nie čo sa ako ma nemá ale čisto vás pocit, predstavte si že niekomu koho máte radi ste niečo kúpili chceli mu to dať ( možno aj ako záver niečoho ) a zrazu nemáte ako
Mali by ste svoju hrdosť že keď sa nedá tak sa nedá a nechali by ste si to ?
Poslali by ste to poštou ?
Som skeptická na jednu stranu si hovorím nechať to tak a na druhu zase že keď to raz bolo niekomu určené malo by sa to ku nemu dostať a už vôbec nie posunúť to niekomu inému

Strana
z2
muchotrafka298
21. dec 2023

Ja osobne by som ziadny darcek nedavala nikomu, s kym nie som v kontakte a nemam doriesene veci, ak sa jedna o expartnera. Casom som sa naucila, nenatiskat sa zbytocne tam, kde to nie je ziaduce.
Mozno ty ocakavas realne od toho viac, ako v skutocnosti druha strana. Ktora mozno nema vobec zaujem o kontakt s tebou, o nevyziadane darceky uz vonkoncom nie.

missviolet
21. dec 2023

bola som v tejto situacii, darcek som poslala postou. nol mieneny pre tu osobu a tak som to citila

matussara
23. dec 2023

Urobte co vy citite.

radacak
23. dec 2023

Nie

danulienkalienka
23. dec 2023

Dobrý deň, poslala by som mu /jej to nakoľko váš zámer bol úprimný a netreba v sebe živiť ego a riadiť sa hlavou.Srdce hovorí áno tak to tak urobte.

rommie
23. dec 2023

Nedala by som, zbytočne si robíš starosti o niekoho, kto o to nestojí

dankanka
23. dec 2023

Moc tu riesis samu seba, svoje ego..hanba pre mna a podobne. Kontakt nie je, vec je to nie specificka, dala by som to niekomu inemu alebo uzila sama a viac sa v tom nevrtala.

maruska.s
23. dec 2023

Asi by som išla na to podla toho, čo od toho očakávate....ci chcete len odovzdať darček, alebo urobiť radosť, alebo tak obnoviť kontakt, obnoviť priateľstvo, vysvetliť si veci...

slovakboy
23. dec 2023

Pošli ho aj poštou aj po Vianociach to je jedno. Ako to tá druha strana prijme nie je dôležité. Keby si posielala mu správy alebo darčeky opakovane, to by bolo natískanie sa. Ak k tomu napíšeš dojímavý list, bude to niečo čo ťa pozitívne ovplyvní.

kikuska_wedge
23. dec 2023

Darcek by som ritualne hodila do kosa s prislubom, ze dalsi cas a myslienky uz budem venovat ludom, s ktorymi nam vzajomne na sebe zalezi

jana_eyre_2
23. dec 2023

Nie nedala..

nyusika
23. dec 2023

Nie, nedala.
Zmierila by som sa s tým, že sa už so mnou nechce stretávať a zbytočne by som sa mu nepripomínala.

stanka_k
23. dec 2023

Nie nedala.. veď keď sa niekto nechce stretávať, tak nechce...bez ohľadu na darček.... Načo sa mu pchať do zadku, prosiť o pozornosť a ponižovať sa? Kebyže som "dotyčný" poviem si, že no ok darček...si asi nechápava a odložím ho a viac sa ďalej o teba nezaujímam. Kebyže som na tvojom mieste..tipujem, že je to nejaký "akože frajer" a chceš ho tým vytočiť, povzbudiť k nejakej akcii...no chlapi nie sú ženy.. s ním to ani nepohne, možno bude aj rád, že si poslala iba darček a nenaháňaš ho osobne...to je hodne nejakej puberťáčky
a ak by to aj bola nejaká kamarátka (čo si teda nemyslím) tak ženy skôr ocenia blízku osobu, s ktorou môžu rozobrať hocičo..a nie nejaký darček raz za sto rokov...
Radšej by som sa rozlúčila s dotyčným štýlom sama pre seba "ok, serem na teba" a sústredila sa na svoj život, záujmy.

anickabasnicka
23. dec 2023

jsem ten typ cloveka co musi mit uzavrene a dokonane vse tak jak ma byt. ja jsem par takovych gest uz udelala. cojsem mela nachystane pro nekoho, snazila jsem se mu to dorucit jakoukoliv cestou, a pak uz neresila, co s tim ta dotycna osoba provedla.ja se te veci zbavila a tim to pro me zhaslo a skoncilo. jen jednou jsem to neudelala a ta vec me pak doma strasila jeste hodne dlouho.

pkgirl30
23. dec 2023

poslala by som...z nejakého dôvodu ti prišla tá myšlienka kúpiť alebo vyrobiť tej dotyčnej osobe darček ..teraz ho máš doma a stále tí bude vŕtať hlavou Čo ak? A prečo nie? .... pošli a nič od toho neočakávaj🙂

evkakorcek
23. dec 2023

Ja to poviem z mojej skúsenosti. Minulý rok som takto obdarovala môjho dlhoročného kamaráta, s ktorým som sa stretávala za určitým účelom. No naše cesty sa trošku rozišli ale nie úplne. Vedela som, že budem mať cestu okolo jeho práce a jednoducho som mu deň pred vianocami do práce doniesla darček. Ani som nerozmýšľala nad dôvodom prečo to tak nespraviť. Normálne bez ohlásenia som prišla a dala mu darček. Bol prekvapený. A čuduj sa svete náš vzťah sa obnovil a teraz sa zas spolu stretávame a je to krásne.
Nevravím, že za to môže ten darček. To určite nie.
Ale netreba páliť mosty.

isis234
23. dec 2023

Urob tak, ako to cítiš. Píšeš, že ste sa mali stretnúť. Tak darček pošli.

any_soj
24. dec 2023

Ahoj. Poviem to rovno a budem trochu domyslava - kamarát s výhodami? Ak robíš takéto veci (tvorivé maličkosti pre druhých) bežne a s radosťou a v tomto vzťahu si to nerobila, tak ma to za prvé mrzí kvôli tebe, za druhé by som poslala, prejavila by som seba, ak som doteraz seba tutlala, za tretie nech to je akokoľvek, toto nebol vzťah (ani kamarátsky), ak si sa bála/hanbila/nechcela prejaviť a za štvrté - si hodná oveľa viac, vzácna, nádherná a hodná lásky.

makulienka1
24. dec 2023

Riešila som podobnú situáciu. Nemala som síce darček ale išlo o človeka, ktorého som pokladala za veľmi dobrého kamaráta, lenže on bol taká komplikovaná povaha (+išlo tam aj o nejaké psychické problémy z jeho strany). Cítila som, že náš vzťah sa pomaly ochladzuje ale snažila som sa byť chápavá a tolerantná. Nakoniec keď to už takmer úplne vychladlo som spravila posledný pokus z mojej strany. Poslala som vianočný pozdrav, kde som napísala svoje pocity, myšlienky aby som si to nejak uzavrela z mojej strany a nechala som na ňom, či spraví ďalší krok. Nakoniec ani neviem či si to vôbec prečítal ale aspoň som mala pocit, že som spravila čo sa dalo a mám to uzavreté.

marsmykkok
25. dec 2023

Daj na intuíciu. 😉 Ak máš chuť poslať ten darček tej osobe, tak pošli. Možno to má byť nejaká lekcia pre tú osobu a niečo si uvedomí, hoci sa to už teba nebude dotýkať a kontakty mať nebudete. O tom je život, každé naše rozhodnutie, čin ovplyvní niečo hoci sa to nezdá. 🙂

Strana
z2