Dali by ste si čierne šaty na stužkovú?
Ahojte. Zaujima ma len nazor inych ludi. Vnimate negativne, ked na nejakej radostnej slavnosti ako napr. stuzkova, su mlade maturantky v ciernom? Hodi sa to podla vas, alebo skor nie, ci je to absolutne jedno?
Čierne sa hodia na úplne každú prílezitosť. Tým nikdy nič nepokazíš.
Ináč šaty čo si dala sú krásne, ak máš na to postavu budeš hviezda.
@mircalla Nevidela som ani jednu časť! Nemôžem zato, že videá z toho seriálu mi youtube odporúča! Všade na internete alebo na instagrame, dokonca aj tu na koníku. Je to seriál pre deti.
Presne si odpovedala mne ako ja autorke, takže si troll - súdim podľa tvojej reakcie na môj prvý komentár.
Rozmýšľaš vôbec alebo už nemáš čím? 😀
Saty sa mi nepacia lebo maju priesvitnu suknu. Vyzeraju skor ako na nejaky kabaret. Nemusia vsetky saty bez ramienok padat. Mne nepadali ale mali fakt dobry korzet. Cierna nie je problem.
Aj ja som mala cierne, mala som taky zirkonovy kristalovy chrbat.. 100x krajsie nez spoluziacka v ruzovej robe , ako torta .
@mircalla Teraz si zrejme o sebe myslíš, aká si drsná...😀😅 Podľa seba súdim teba, však?!
ROBÍŠ Z KOMÁRA SOMÁRA!
Nechcela som byť za vtipnú, prestaň si namýšľať!!! Nijako som ju neurazila! To si len ty myslíš! Autorka sa nezdá byť urazená, len ty! Lebo je inteligentná, narozdieľ od teba!
,,Skrátka, radšej sklapni?´´ To o tebe hovorí za všetko. Nebudem sa s tebou hádať, nebudem strácať čas s ľudmi, ktorý mi za to nestoja. Zbohom.
Mala som tiež čierne šaty s červenou stuhou v páse, dĺžka kúsok pod kolená. Čierne šaty by som si dala na hocakú príležitosť.
Ja som mala cierne dlhe saty. Tie co si dala su krasne. Len aby Ti sadli.

@alguno Ano, jasne.😅Doteraz cierna farba, nieto este cierne saty neexistovali, az ked prisla Wednesday, …
A nie, nepozeram.😉