icon

Dali by ste si čierne šaty na stužkovú?

5. jan 2023

Ahojte. Zaujima ma len nazor inych ludi. Vnimate negativne, ked na nejakej radostnej slavnosti ako napr. stuzkova, su mlade maturantky v ciernom? Hodi sa to podla vas, alebo skor nie, ci je to absolutne jedno?

Strana
z2
autor
6. jan 2023

@alguno Ano, jasne.😅Doteraz cierna farba, nieto este cierne saty neexistovali, az ked prisla Wednesday, …
A nie, nepozeram.😉

janka1011
6. jan 2023

Čierne sa hodia na úplne každú prílezitosť. Tým nikdy nič nepokazíš.

janka1011
6. jan 2023

Ináč šaty čo si dala sú krásne, ak máš na to postavu budeš hviezda.

mircalla
6. jan 2023

@alguno Znudeny troll? Clovek by od chlapa cakal lepsiu zabavku ako tieto stupidne komentare
Si nahlaseny, myslim, ze trollov tu ozaj netreba

alguno
6. jan 2023

@mircalla Veď som ju neurazila! Ja som žena. Čierna farba je moja obľúbená.
Si nejaká citlivučká. 😂😀
Stačilo by keby autorka odpovedala na môj komentár takto: Nie ja seriál nepozerám, máš zlý úsudok. Tak by som sa jej ospravedlnila.

mircalla
6. jan 2023

@alguno No evidetne autorka ten serial nesleduje, ale ty ano, kedze mas zjavne prehlad

alguno
6. jan 2023

@mircalla Nevidela som ani jednu časť! Nemôžem zato, že videá z toho seriálu mi youtube odporúča! Všade na internete alebo na instagrame, dokonca aj tu na koníku. Je to seriál pre deti.
Presne si odpovedala mne ako ja autorke, takže si troll - súdim podľa tvojej reakcie na môj prvý komentár.
Rozmýšľaš vôbec alebo už nemáš čím? 😀

diavant
6. jan 2023

Saty sa mi nepacia lebo maju priesvitnu suknu. Vyzeraju skor ako na nejaky kabaret. Nemusia vsetky saty bez ramienok padat. Mne nepadali ale mali fakt dobry korzet. Cierna nie je problem.

mircalla
6. jan 2023

@alguno Poviem to inak, kedze ti usla pointa. Neotravuj ludi svojimi toxickymi primitivnymi komentarmi na urovni ZS a naviac mimo temy. Pytala sa, ci su vhodne cierne saty. Ale mozno si chcela byt za vtipnu, ani to nevyslo. Ak nevies k veci a bez urazania, skratka radsej sklapni

dadka_bb
6. jan 2023

Aj ja som mala cierne, mala som taky zirkonovy kristalovy chrbat.. 100x krajsie nez spoluziacka v ruzovej robe , ako torta .

alguno
6. jan 2023

@mircalla Teraz si zrejme o sebe myslíš, aká si drsná...😀😅 Podľa seba súdim teba, však?!
ROBÍŠ Z KOMÁRA SOMÁRA!
Nechcela som byť za vtipnú, prestaň si namýšľať!!! Nijako som ju neurazila! To si len ty myslíš! Autorka sa nezdá byť urazená, len ty! Lebo je inteligentná, narozdieľ od teba!
,,Skrátka, radšej sklapni?´´ To o tebe hovorí za všetko. Nebudem sa s tebou hádať, nebudem strácať čas s ľudmi, ktorý mi za to nestoja. Zbohom.

mircalla
6. jan 2023

@alguno Autorka potrebovala tvoj uplne mimo komentar, presne to je to, na co cakala....

alguno
6. jan 2023

@mircalla nevedela som, že vieš čítať myšlienky...😲😀😝😅😀

alanko20
6. jan 2023

Mala som tiež čierne šaty s červenou stuhou v páse, dĺžka kúsok pod kolená. Čierne šaty by som si dala na hocakú príležitosť.

mircalla
6. jan 2023

@alguno Uz si sa viac krat rozlucila...

alguno
7. jan 2023

@mircalla keby si bola rozumná, nereagovala by si na moju rozlúčkovú odpoveď.

nerko
7. jan 2023

Ja som mala cierne dlhe saty. Tie co si dala su krasne. Len aby Ti sadli.

Strana
z2