icon

Dar / poďakovanie pre maminu

123rachel123
18. sep 2018

Zienky ahojte chcela by som vás poprosiť o nejaký dobrý nápad a hlavne originalny . Chcela by som mojej mamine vyjadrit veľkú vďaku za jej pomoc a za to aká je úžasná žena. Niečo čo jej vždy pripomenie že je výnimočná a velmi dôležitá osoba v mojom živote . Za každý nápad vopred ďakujem ❤️

skatulienka_sk
18. sep 2018

@123rachel123 ťažko radiť...podľa toho čo má rada...ja osobne som za spotrebné veci + odkaz od srdca, ktorý si potom môže dať do fotorámika (ja mám tak vyznanie od malej dcérky a vždy keď idem okolo neho, zahreje ma pri srdci)

lubik87
18. sep 2018

@123rachel123 výrob niečo ak máš.deti tak aj s nimi nejakú koláž ...ja som takto mojej mamci spravila na narodky do obývačky obraz 100cm na 60 CM odtlačky deti kresby fotky kvietky maličkosti a ešte sme.si spravili babsky deň ...nákupy obed plaváreň wellness večera drink ..mamina mala55

kikulienkadd
18. sep 2018

@123rachel123 darovať sa dá aj zážitok- nejaký víkendový pobyt vo dvojici,že by ste išli vy dve. Záleží na tom ako by sa jej to páčilo,ty ju poznáš...

ivett1
19. sep 2018

neviem, či originálny, ale napr. fotoknihu s fotkami z jej života + s nejakými peknými komentármi alebo citátmi ...

maria1678
19. sep 2018

mimo toho vecného daru - na sashe som videla krásne ručne robené podakovania rodičom v ozdobnej obálke, na štýl pohľadnice, bolo to skôr zamerané pri príležitosti svadby, no možno sa nájde aj niečo podobné

alobalka
19. sep 2018

@123rachel123 šperk s osobným vygravirovanym odkazom (prívesok)

kellypiu
19. sep 2018

@kikulienkadd toto sa aj mne zda ako najvhodnejsi darcek, je to take, ze aj cas straveny spolu, aj mamka si oddychne, budete mat cas na seba a to je to najviac 😉

ateliermm
19. sep 2018

@123rachel123 skuste si pozriet moju stranku www.sashe.sk/ateliermm, robim deky a vankuse s fotkami, cize darujete spomienky. 🙂

tyaja5
20. sep 2018

@ateliermm kraaasnu robotu odvadzas, tie detske deky su uplne uzasne toto je podla mna super darcek a hlavne dlho vydrzi a clovek ho ma dennodenne doma na ociach a to tak prijemne zahreje pri srdiecku 🙂

eriksonka1234
20. sep 2018

@123rachel123 kupila som drevenu truhlicku,kde na kazdej strane boli vyrezy na fotky,dala som tam fotky ked bola mala,svadbu,deti,jej rodicov,surodencov a vnúčatá,dovnútra som nasypala Rafaela,,,-tie miluje a na spodok som dala vyrobit ručne vyrobený náramok z našimi fotkami.Keď to otvorila,prvý bol list,kde bolo napísané vyznanie-len pre ňu

ateliermm
20. sep 2018

@tyaja5 Dakujem. :D