Dar / poďakovanie pre maminu
Zienky ahojte chcela by som vás poprosiť o nejaký dobrý nápad a hlavne originalny . Chcela by som mojej mamine vyjadrit veľkú vďaku za jej pomoc a za to aká je úžasná žena. Niečo čo jej vždy pripomenie že je výnimočná a velmi dôležitá osoba v mojom živote . Za každý nápad vopred ďakujem ❤️
@123rachel123 výrob niečo ak máš.deti tak aj s nimi nejakú koláž ...ja som takto mojej mamci spravila na narodky do obývačky obraz 100cm na 60 CM odtlačky deti kresby fotky kvietky maličkosti a ešte sme.si spravili babsky deň ...nákupy obed plaváreň wellness večera drink ..mamina mala55
@123rachel123 darovať sa dá aj zážitok- nejaký víkendový pobyt vo dvojici,že by ste išli vy dve. Záleží na tom ako by sa jej to páčilo,ty ju poznáš...
neviem, či originálny, ale napr. fotoknihu s fotkami z jej života + s nejakými peknými komentármi alebo citátmi ...
mimo toho vecného daru - na sashe som videla krásne ručne robené podakovania rodičom v ozdobnej obálke, na štýl pohľadnice, bolo to skôr zamerané pri príležitosti svadby, no možno sa nájde aj niečo podobné
@123rachel123 šperk s osobným vygravirovanym odkazom (prívesok)
@kikulienkadd toto sa aj mne zda ako najvhodnejsi darcek, je to take, ze aj cas straveny spolu, aj mamka si oddychne, budete mat cas na seba a to je to najviac 😉
@123rachel123 skuste si pozriet moju stranku www.sashe.sk/ateliermm, robim deky a vankuse s fotkami, cize darujete spomienky. 🙂
@123rachel123 kupila som drevenu truhlicku,kde na kazdej strane boli vyrezy na fotky,dala som tam fotky ked bola mala,svadbu,deti,jej rodicov,surodencov a vnúčatá,dovnútra som nasypala Rafaela,,,-tie miluje a na spodok som dala vyrobit ručne vyrobený náramok z našimi fotkami.Keď to otvorila,prvý bol list,kde bolo napísané vyznanie-len pre ňu

@123rachel123 ťažko radiť...podľa toho čo má rada...ja osobne som za spotrebné veci + odkaz od srdca, ktorý si potom môže dať do fotorámika (ja mám tak vyznanie od malej dcérky a vždy keď idem okolo neho, zahreje ma pri srdci)