Darček ku 40. narodeninám pre dobrého kamaráta
Ahojte baby,keďže som úplný antitalent na vyberanie darčekov a vôbec nie som kreatívna,potrebujem poradiť darček pre kamoša k 40tke.Poznáme sa z práce a mame spolu dobrý vzťah, ja som od neho k 30tke dostala náušnice guess zabalené v krásnej krabičke a neviem,čo také by chcel on.Len tak mimochodom píšem,že je gay a rad sa o seba stará.Viem aj aký parfém použiva ale príde mi to také prvoplanove.Možno by som chcela zároveň aj niečo,čo mu ukáže,že mi na ňom naozaj záleží.Naozaj budem veľmi rada za každú radu.
@anonym_autor Ak nosi naramky,tak nejaky naramok?
@anonym_autor futbalovy zapas??? Síce je gay, ale nevylučujem, že by mal fantasticky zážitok. Napr. zápas v Neapole, Stanislav Lobotka. Môj švagor takto išli 😉, štyria a ja baba....letenky sú ôk, ceny úbytka tiež ôk 😀.
@anonym_autor ja som zaťažená na fotoobrazy.... 🙂
@anonym_autor Ak nosi naramky,tak nejaky naramok?
@marca12 aj mňa napadlo,že možno náramok 🙂
taky nejaky lepsi, drahsi naramok podla mna vobec nie je zla volba 🙂 ale tak samozrejme zalezi, co ma rad, co sa mu paci.
Asi by bolo dobre napisat, ze v akej cenovej relacii sa pohybujeme. Lebo je diametralny rozdiel, ked mas rozpocet na darcek 50 alebo 500 EUR. A od toho sa odrazit. Lebo darmo Ti tu niekto napise listky na futbal, letenky, ubytovanie, toto nestoji 20 EUR alebo mu kupit drahu nejaku vec, znackovu, dizajnersku, ked na to rozpocet proste nemas. Guess nausnice stoja 30-40 EUR, takze ja by som na tvojom mieste pozerala nieco v podobnej hodnote.
Zabudni na hmotne veci zijete furt v jaskyni. Ak je gayko isto niekoho ma povedz si sumu a zacni welnesik pre 2 zblazni sa, nejake kury ozdravne. ak nema a ste super kamosi isla by si s nim. Pre ludi je vzacny cas nie darceky. Parfem aj blbosti si vie kazdy kupit. Si vydata? Muz vie chape ze je gay a nic nehrozi? Vezmi ho na brutalnu veceru pekny vecer je za mna krajsi zazitok ako krabicka na tu som ti na pamiatku daco .... Keby to bol tvoj muz tak dovolenka pre dvoch. Drzim palce
No tu fakt asi záleží na tom, koľko si ochotná do toho darčeka investovať 🙂 Môžeme ti tu dávať hodnotné dary a nakoniec zistíme, že máš rozpočet 20€.
Asi by bolo dobre napisat, ze v akej cenovej relacii sa pohybujeme. Lebo je diametralny rozdiel, ked mas rozpocet na darcek 50 alebo 500 EUR. A od toho sa odrazit. Lebo darmo Ti tu niekto napise listky na futbal, letenky, ubytovanie, toto nestoji 20 EUR alebo mu kupit drahu nejaku vec, znackovu, dizajnersku, ked na to rozpocet proste nemas. Guess nausnice stoja 30-40 EUR, takze ja by som na tvojom mieste pozerala nieco v podobnej hodnote.
@muchotrafka298 ano chcem max do 70 eur
A nemá rád nejaké adrenalínové veci? Že by si mu dala niečo takéto skôr ako dáky hmotný darček? 🙂
@anonym_autor to si mala ako prve napisat,ze tvoj rozpocet je takyto. Ty ho poznas najlepsie, vies co by sa mu pacilo a ked tak, tak mozno nejaky spolocny zazitok, ze ist do divadla, na muzikal, na koncert-
Zalezi co ma rad, moj naj kamos je gay, ja by som zvazuju mozno ist na nejake divadelne predstavenie, Pripadne venovat nejaky wellness na dva dni. Alebo nejaku takuto veci na relax.
@anonym_autor futbalovy zapas??? Síce je gay, ale nevylučujem, že by mal fantasticky zážitok. Napr. zápas v Neapole, Stanislav Lobotka. Môj švagor takto išli 😉, štyria a ja baba....letenky sú ôk, ceny úbytka tiež ôk 😀.
@dasa234 vieš koľko taký zápas stojí?
@anonym_autor kup mu nejaky zážitok, nejaký kurz na jeden deň, alebo lístok na lanovku na Lomnický štít,... Niečo čo si zapamätá.
Žiadne pracholapace.
Ja som dávala naposledy kamarátke kávu https://www.coffeein.sk/detail/892/kava-dakujem...
Skola smyku ? Zazitok ak soferuje
@bykaterina chalani mali za 120 na hlavu, ale nájdeš aj za 70e 😀. K tomu lacná letenka z BA, krakow, Katowice, v pohode ceny ubytka v Neapole a máš parádny predĺžený víkend, cena jedla podobne ako u nás 😀....cestujme 😉
@bykaterina chalani mali za 120 na hlavu, ale nájdeš aj za 70e 😀. K tomu lacná letenka z BA, krakow, Katowice, v pohode ceny ubytka v Neapole a máš parádny predĺžený víkend, cena jedla podobne ako u nás 😀....cestujme 😉
@dasa234 ona ma rozpocet 70 EUR. A za to skutocne nekupi vikend s futbalom s ubytovanim v zahranici. Za to jej vyjde mozno ta letenka.
@dasa234 ona ma rozpocet 70 EUR. A za to skutocne nekupi vikend s futbalom s ubytovanim v zahranici. Za to jej vyjde mozno ta letenka.
@muchotrafka298 to ja viem, tu sumu autorka uviedla po mojom návrhu. Ja som tentoraz odpovedala iba na otázku od dámy, ktorá sa pýtala na cenu, to je celé 🙂, držím autorke palce v hľadaní darceka
@dasa234 no ale cena vstupenky nerovná sa bižutériu Guess
@muchotrafka298
@dasa234 inak to bola recnicka otázka, ja dobré viem kolko stoja lístky aj letecky 🙂
Nejakú kozmetiku ?alebo niečo podobné ako dal on tebe

kolko penazi ? odtial by som sa odrazila