icon

Darček od muža: Retiazka jeho matky

4. jún 2024
stellarstar
4. jún 2024

???

autor
Autor odpoveď zmazal
stellarstar
Autor odpoveď zmazal
stellarstar
4. jún 2024

Potešilo by ma

autor
Autor odpoveď zmazal
alickapusinka
4. jún 2024

A čo nemal na darček. Prečo dal retiazku svojej mamy. Ako novu alebo ju nosila nechcela a dal ju tebe. Je rozdiel že ej nová úplne alebo že už nejaký čas nosila jeho mama a teraz ju dal tebe použitu.

barka1
4. jún 2024

Je to krásnw gesto. Hodné milujuceho muza. Vieš, aky zásnubny prsten nosí princezna Catherine?

stellarstar
4. jún 2024

Nebohá svokra zomrela pred pár rokmi na rakovinu a nie nemám s tým problém ani som s tým nemala. Mám od nej krásne kúsky.

buberova
4. jún 2024

Ak je to nejaký rodinný niekoľko generačný klenot tak je to pekné gesto... Ak je to nejaká nevkusná čudná retiazka alebo bižutéria tak je to čudné

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
domkakvet
4. jún 2024

Na jednej strane nic moc, ked mu ju predala, aby sa jej zbavila a na druhej je to dost draha zalezitost na stovky eur, ak je to prave zlato, no kazdopadne si daj pozor na to, ze pravdepodobne ide o mamickara a to je horsie ako retiazka, cize to si v tomto pripade treba vsimat, retiazku neries.

ivangeline
4. jún 2024

A to sa musel chváliť, že takto ma od mamy? Či odkiaľ vieš?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
domkakvet
4. jún 2024

Jeho mama si to bud zle vylozila, alebo je cudna, ako som pisala retiazku uz viac neries, ale zapni kontrolky.

buberova
4. jún 2024

Tak podľa mňa je to dosť trápne že najprv ti ju chcela predať a potom to kúpil synáčik a daroval ti ju 😂😂 ozaj akoby sa jej chcela zbaviť

asocial
4. jún 2024

No ja sa pridám, že mne by sa to nepáčilo. Absolútne. Nepotešilo by ma to a zdá sa mi ujety spôsob, ako sa k tebe tá retiazka dostala

denithestrange1993
4. jún 2024

Nie je nic jednoduchsie ako sa v rodine zbavit nevhodneho sperku. Zlatnictvo/zalozna a kupit si za tie prachy novy sperk.

autor
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
4. jún 2024

matka sa jej chcela zbavit tak synacika oklamala :DD ako keby to bol nejaky rodinny sperk, ze mi ho da, po starkej / mame alebo tak.. ok... ale kupit od matky retiazku, ktoru nechce... ja neviem velmi ako by som sa na tvojom mieste zachovala, mam velke usta, dostala by som sa doma do problemov asi :D napr by som mu povedala, ze ho mama oklamala, ze mi tu retiazku nukala a nechcela som ju. A takto ho poblaznila:D alebo by som v duchu "klud doma", retiazku zobrala, dala medzi sperky a tam by ostala.

autor
Autor odpoveď zmazal
maminkadeticiek
4. jún 2024

Ja si myslim,ze to nemyslel zle,len ako typicky chlap to vobec nedomyslel a zrejme by doteraz nechapal s cim mas problem.Inak pride minto cele divne ze matla preda synovi retiazku,nie?

denithestrange1993
4. jún 2024

Ano rozumiem,ja by som to slusne odmietla a viac tu temu nevytahovala.

syslik81
4. jún 2024

keby ste sa spolu rozpravali vedel by ze ju nechces... nemal dovod mame neverit a chcel ti spravit radost ...hold svokra je dobry obchodnik .. ale muz je v tom nevinne tak na neho sa nehnevaj ..

autor
Autor odpoveď zmazal
daniela2202
4. jún 2024

Môj manžel bol tak neskutočne lakomý , že parfém, ktorý som mu darovla na narodeniny/ v decembri/ , posunul svokrovi na narodeniny 😂😂😂👎.... len tak "medzi rečou "