Darček pre 10-ročnú dcéru
ahojte potrebujem poradiť neviem čo mám kúpiť dcére na narodeniny bude mať 10 rokov. Skoro všetko už má... Zatiaľ mám pre ňu nejaké vymaľovávanky a tortu Miluje fialovú farbu, kreslenie, atď... je to 10.2.203 takže mám dilema

Moja chce ist do disneyland, tak je v plane disneyland
Každé dieťa je iné a nikdy nepochopím ako sa rodič môže pýtať cudzích ludi co kúpiť. Keby som sa tu poradila co môjmu na 9narodeniny 90% návrhov by mu radosť určite neurobilo.
10r sme kúpili lístky do kina, isla so staršou, mali zážitok bez nás Kino, popcorn, cola, plus sme ju pozvali na bubble Tea ktoré veľkí chcela skúsiť.
Diamantové maľovanie 👍
@kag120 ja som nikdy nemala problém v tom, čo darovať vlastnému dieťaťu... Možno je chyba, že už skoro všetko má...
pôjdeme na výlet pokúsime sa
Diamantové maľovanie, alebo maľovanie podľa čísel, nejaké plátno, farby, kvalitné štetce, poukaz na nejaký kurz tvorenia
Kniha, maľovanie podľa čísel, puzzle, oblečenie alebo niečo športové, napr. korčule alebo tenisovú raketu ak hráva nejaký šport. Ak sa ti nič z toho nepozdáva a všetko už má, tak si spravte napr. výlet alebo proste spoločný deň, cukráreň, možno obchody, kde si ona nejakú drobnosť vyberie 🙂
@kag120 neviem ci som divná, ale fakt netuším co by ste chceli robiť v mirage... Jedine ak do kina alebo na bowling(ak tam teda ešte je), za mňa toto nákupné centrum 0 bodov... To už lepšie mate ísť do aupark, je tam podľa mňa viac 'schopných'
obchodov a aupark máš na skok od mirage

@kag120 ja som jej kupila na 10r. darc.poukaz v lete na tanecny camp(chodi do tan.skupiny ktora ho organizuje)mam ho zatial schovany lebo este len bude mat 10🤭Velmi chcela ist minuly rok ale nevyslo nam to casovo. A tiez planujem kupit 2listky do aquaparku,pojdu s kamoskou,to bude radosti urcite🥳Vecne dary uz moc nedavame,co potrebuje to kupujem priebezne,takze problem😊