Darček pre 80 ročnú babku
Ahojte včera mala babka 80 rokov. V nedelu co je zajtra mame doma len pre nas obed ako mini oslava na babkyne narodky. Včera som jej kupila masaznu vanicku potesila som sa je to super vec. No mama mi pisala ze to babka nemoze pouzivat , preto ze je to zakazane pre ludi, ktorý maju krcove zily, su po operacii noh atd... Moja babka spada pod vsetky tieto zákazy ... co teraz musim tu vanicku ist dnes vratit nebola najlacnejsia cize ju vratim ale co jej na miesto tej vanicky mam kupit? Teraz sa neda ani nikde ist a ako ju poznam napr do kupelov by na isto nesla je to dost narocne,lebo babka je komplikovana vo vela veciach... Ma plno vyzivovych doplnkov, ktore podostavala na Vianoce, plno kozmetiky. Je skor neposedna najradsej robi v zahrade, ale my sa doma snazime skor aby ubrala ked ze uz ma 80 rokov a nie este pridala do roboty... Fakt netusim co ine jej mam kupit... Poradte prosim
Ďakujem
@prasiatko30 Verím ti. Moja babka má 84 a používa Viber 😄👍 Je to fajn aspoň teraz keď sa nesmieme veľmi navštevovať. Ale občas mi je smiešne fakt z toho keď mi volá na Viber 😀😀😀
@gianna omsa bola presne na jej narodky v rodine to tak mame v ten den kto ma narodky za neho je omsa ... Uz nerozmyslam za par hodin je oslava tak jej skocim kupit nieco male ved prerabka kupelne je podla mna ok darcek babka ma starsiu kupelnu tak sa isto potesi... Ja som len nechcela prist s prázdnymi rukami

@lenka2710 hej mozes este nvm napriklad zupan s papucami aj to by som mojej kupila ale uz to ma :D najhorsie je ked maju aj to co by sme ani nepovedali