Darček pre kamaráta môjho syna za 45 EUR
Ahojte ,malý bol na oslave svojmu kamarátovi , kamarát si vypýtal špecifický darček za skoro 45 eur plus kuriér a čokoláda ,teda vlastne maminka , darček sa musel dať vyrobiť ..objednala som , vyrobilo sa, zaplatila som , boli sme blahoželat kamarátovi , všetko super , oslava bola ok..bolo nás tam viac ..vedel čo od nás dostal , nakoľko sme dostali špecifické zadanie..
Veľmi zle som sa začala cítiť až potom ,čo mi domov zavolala maminka oslávenca ,že či je to všetko čo od nás dostal , a teda či len to. ..chcela by som ešte napísať ,že sme priemerná rodina,s priemerným platom..a pre kamaráta sa mi to zdalo aj tak dosť,a chcel to tak sa mu to kúpilo ...
Tak som jej povedala že áno , že či je to málo , a ona že veď nevadí no ...
Viac na oslavu asi nepôjdeme , chápem oni sú finančné inde , ale nie sme rodina ani nič podobné , dostal tam aj 150 eurové darčeky ale od babky , my nie sme nič len , sa kamarátia..
Myslíte že som len precitlivena?
Maminka cenu darčeka vedela ..
@anonym_autor a stala ta party za 50eur? Ja davam darceky v +/- hodnote oslavy a vstupneho ( u nas sa chodi do kadejakych parkov). Ak je vstupne 50e, tak by som taky darcek kupila. Ak oslava doma na zahrade 20-25eur a cau. Jedina vynimka, kde som utratila viac za darcek mimo standardny ramec, bolo, ked deti boli polosiroty.
@anonym_autor problém nie je to dieťa, on je malinký, ale vy dospeláci. V živote by som nedala za darček 45 eur. My v rodine deťom max do 25 eur.
@zmrzlinka2021 vieš čo ja keď robil oslavu malému ja si nediktujem vôbec ,ani sumu ani darček ..čo potrebuje - chce zastrešujem ja ..prípadne naši , niečo málo svokrovci..
Od kamarátov,známych nič , čo dajú dajú , keby čokoládu alebo omaľovánky z pepca za 0,50 e .naozaj neriešim ...
A ja by som neriešila ani tu potom, on chcel od syna toto,vedela som koľko to stojí ,aj jeho maminka vedela cenu...ide len o ten telefonát
aj keby ste mu dali lizatko v zivote nikdy by som ti nevolala s tym ci naozaj len toto od vas dostal. ak to nie je vymyslene tak s takymito to ludmi by som sa viac nestretavala.
@bg92 nie je to vymyslené 🤷
My sme na tom financne dobre a darcek nad 20e sa na detske narodeniny nenosi, je to proste nevhodne...velke darceky patria do ruk rodicov a pribuznych.
Len zo zvedavosti... A čo dostáva na sviatky syn od kamaráta?
@anonym_autor a stala ta party za 50eur? Ja davam darceky v +/- hodnote oslavy a vstupneho ( u nas sa chodi do kadejakych parkov). Ak je vstupne 50e, tak by som taky darcek kupila. Ak oslava doma na zahrade 20-25eur a cau. Jedina vynimka, kde som utratila viac za darcek mimo standardny ramec, bolo, ked deti boli polosiroty.
@vevesh párty bola v takej miestnosti , nebola to herňa anj nič ,prenajali si miestnosť lebo k nim domov sme sa s kamarátmi a ich celou rodinou nezmestili..
Len zo zvedavosti... A čo dostáva na sviatky syn od kamaráta?
@lintu opýtaj sa za mesiac 🙈 minulý rok neprišiel bol chorý ,tento rok nás to ešte len čaká ..
@vevesh párty bola v takej miestnosti , nebola to herňa anj nič ,prenajali si miestnosť lebo k nim domov sme sa s kamarátmi a ich celou rodinou nezmestili..
@anonym_autor tak 20eur. Viac ani nahodou. Ako uz bolo spomenute, dary 50e plus su rodinna zalezitost a nie, aby kamarati kupovali....
@anonym_autor tak 20eur. Viac ani nahodou. Ako uz bolo spomenute, dary 50e plus su rodinna zalezitost a nie, aby kamarati kupovali....
@anjelicek26 on chcel to a teda od môjho malého len to , nič iné , tak chceli sme mu spraviť radosť
@vevesh
@anjelicek26 on chcel to a teda od môjho malého len to , nič iné , tak chceli sme mu spraviť radosť
@vevesh
@anonym_autor je mi to úprimne ľúto, 50€ nie je teda málo.
A prezradíš nám, čo to bolo? keďže si to musela dať vyrobiť?
Ked budes robit oslavu tak toho maleho nepozvi … ma nevychovanu matku , kt si mysli, ze jej dieta je pupok sveta a kazdy sa z neho po .. on je dieta svojej mamy a vyrastie v tom a rovnako budu rast naroky. Cim skor utnes a vysvetlis primerane veku synovi tym lepsie a usetris. Dieta sa formuje v rodine … ty mu das sancu, ale neprevychovas ho … drza mamonarska matka, skromne dieta nevychova … je na tvojom uvazeni do akej miery nechas so sebou zametat. Ty si dospela a mozes chnapnut telefon a poslat ju aj s jej narokmi do teplych krajin.
Ak sa toto fakt stalo, tak trochu dúfam, že to tu tá nenažraná drzá maminka nájde a zostane jej zo seba zle…
@vevesh
@anonym_autor aj od mojho chcel kamos virtualne okuliare😆😆😆prispela som mu sumou 25eur na nich🤷♀️🤷♀️🤷♀️vdakabohu ma normalnych rodicov a vzali to absolutne normalne a neriesili ani, ked niekto prispel iba 5eurovkou (a ani ja cenu darcekov neriesim...)🙃🙃🙃
@anonym_autor ešte tá drzosť tej matky oslavenca volať a pýtať sa ci to je všetko čo dostal od vás 🤦♀️ akože drzosť už nemá konca kraja 🤦♀️
@anonym_autor fuuu to si ešte dosť štedrá že si to kúpila. A keď to takto porovnávame tak to tá babka kúpila nejaký lacný darček ako rodina keď od cudzích je 50 málo :D Jej by mala volať kde je zbytok... choré nič si z toho nerob..
@anonym_autor moje dieta ma 4 roky a boli sme uz na viacerych oslavach a 3 vlastne mame za sebou. A kamaratom na oslavy nenosime k narodeninam nic velke, maximalne nejaku vtipnu sol do kupela. Takuto dohodu mame uz skoro 4 roky medzi vsetkymi rodicmi v okruhu blizkych priatelov a znamych zo skolky. Nejaku drobnost ano, darceky nie. Podotykam, vsetci zarabame nadpriemerne, no deti neplanujeme kazdy rok zavalovat hlupostami. Darceky oslavencovi kupujeme len my, vlastni rodicia, krstni a stari rodicia.
Kokos mne to pride uz strasne otravne ako do kazdej jednej temy napisu aspon 3 zeny ze je to urcite vymyslene 🤦♀️ tak sa nezapajajte a chodte z kona prec, ked je podla vas vsetko vymyslene
@anonym_autor moje dieta ma 4 roky a boli sme uz na viacerych oslavach a 3 vlastne mame za sebou. A kamaratom na oslavy nenosime k narodeninam nic velke, maximalne nejaku vtipnu sol do kupela. Takuto dohodu mame uz skoro 4 roky medzi vsetkymi rodicmi v okruhu blizkych priatelov a znamych zo skolky. Nejaku drobnost ano, darceky nie. Podotykam, vsetci zarabame nadpriemerne, no deti neplanujeme kazdy rok zavalovat hlupostami. Darceky oslavencovi kupujeme len my, vlastni rodicia, krstni a stari rodicia.
@rivini múdry ľudia ste ,naozaj
Ja by som nesuhlasila uz pri prvotnom,ze chcem darcek za 45€ a chcem toto. Bud by som kupila darcek ja do 15€ alebo by nesiel na oslavu. My synom ked idu na daku oslavu vyberame max tych 15€. Ci sa to niekomu paci alebo nie. Nepytame sa. Podla mna to je dost. Mohla by som kludne dat aj 50€ aj 100€ ale pride mi to zbytocne.
Kokos mne to pride uz strasne otravne ako do kazdej jednej temy napisu aspon 3 zeny ze je to urcite vymyslene 🤦♀️ tak sa nezapajajte a chodte z kona prec, ked je podla vas vsetko vymyslene
@anonym_1e8afe aj mne je to dosť blbé vysvetľovať že to nie je vymyslené, a obhajovať sa ,pritom som len chcela vedieť ,či som ozaj precitlivena keď mi po Tom telefonáte ľúto zostalo .
Prosím ťa, však si len robíš srandu? 🙏😨
50eur za darček pre malého 6 ročného chlapca a aj tak je to málo😅😩 ach bože.
Chuda dieťa, byt vychovavane v tak toxickom prostredí.
Je úplne jedno, koľko peňazí majú, ale dieťa sa ma učiť skromnosti..
Inak ttu na MK som čítala aj také, že nevesta volala hosťom po svadbe, že či nezabudli dat do obalky o pár stoviek viac, či niekde nevypadli😅
To dieta si nieco zelalo, ze to stoji 45e podla mna ani netusi...co je mimo, je ta reakcia jeho matky...za to to dieta nemoze, ale dava to o nej dost dobry obraz...
50eur za darček pre malého 6 ročného chlapca a aj tak je to málo😅😩 ach bože.
Chuda dieťa, byt vychovavane v tak toxickom prostredí.
Je úplne jedno, koľko peňazí majú, ale dieťa sa ma učiť skromnosti..
Inak ttu na MK som čítala aj také, že nevesta volala hosťom po svadbe, že či nezabudli dat do obalky o pár stoviek viac, či niekde nevypadli😅
@lucia13022023 tú tému som nevidela , to je iný kaliber 🤣
To dieta si nieco zelalo, ze to stoji 45e podla mna ani netusi...co je mimo, je ta reakcia jeho matky...za to to dieta nemoze, ale dava to o nej dost dobry obraz...
@anjelicek26 ja na neho nevravím nič, oslava bola ok,všetko prebehlo ako malo ..to až potom ten telefonát
@anonym_autor nikdy som nechapala taketo oslavy s kamatatmi,čo sme v amerike? Moj syn dostal darceky od spoluziakov cez rok-rucne vyrobene,aj on napr.nakreslil,keď vedel,že ma niekto rad dinosaury a pod. A keď si niekto zaziada darcek,tak už vtedy by som ju stopla,že to ani synovi taky pomaly nekupim.naozaj nechápem,čo sa dnes caka,zlata tehlicka alebo co? Och....
@anonym_1e8afe to sa aj mne stalo pri pár témach čo som tu písala :D a neprídem si, že žijem nejaký extra odlišný život :D ludia majú svoje bublinky

aj keby ste mu dali lizatko v zivote nikdy by som ti nevolala s tym ci naozaj len toto od vas dostal. ak to nie je vymyslene tak s takymito to ludmi by som sa viac nestretavala.