Darček pre manžela k 30tke
ahojte...manžel bude mať o dva týždne 30-tku.. na otázku, čo chce, odpovedá - potrebujem pílu, potrebujeme lamelovaciu frézu..fakt neviem o ničom, čo by CHCEL, len čo potrebuje...
tak kúpime niečo drahšie, čo potrebuje, ale chcem nejaký darček k tomu, nejaké tipy? najlepšie bude, keď napíšete skúsenosti, čo ste kúpili ako prekvapko a čo ozaj potešilo toho vášho...ďakujem
ja som mojmu, aj ked nie k 30,ale vtedy este k promociam, kupila, kedze ho bavi lietanie,"pilotom na skusku" - ze normalne pilotoval lietadlo, predtym ho samozrejme poucili a letel s nim pilot, zazitok mal obrovsky, odvetdy som mu to dala este raz (ale uz nie motorove, ale letel zase na vetroni), a urcite dam zase, jeho snom je dopravne a niedke som nasla aj take nieco, lebo bol vzdy nadseny ako male dieta a nezabudne na to urcite 🙂
Ja som mu dala urobit velky obraz,jeho fotku ktora je vyskladana z malinkych fotiek,takze to ma take spomienkove,ako bol dieta,pubertak a tak,vselijake fotky su tie malicke za tych 30rokov co zazil. To mu uz navzdy ostane ako spomienka k 30tke. A este dostal ubytovaci poukaz na wellnes a poukaz na motokari.
@veronicka0123 aj my staviame, preto rozmyslam, co nebude povazovat za zbytocne...
ahojte..vcera vecer manzel natrafil na stranku so slovenskmi suvenirmi, a len ochkal, achkal, ze ake su tam super veci, ake krasne, ale drahe...si myslim, ze mi chcel nieco naznacit :D
aj som si myslela, ze moju dilemu vyriesil, ale nakoniec skusim prekvapko a kupujem mobilnu palenicu :D
dam vediet, ako sa pacila, dakujem vsetkm za tipy 🙂
este raz dakujem vsetkm za tipy, urcite sa inspirujem pri dalsich narodkach.
kupila som tu mobilnu palenicu, povedal, ze je to somarina, ale uz to kadekomu ukazoval a chvalil sa...myslilm, ze mu je luto penazi, ale ze ho to celkom potesilo. 🙂
Mne pomohol s nápadmi blog o darčekoch www.fluff.sk, skús pozrieť článok 13 darčekov pre partnera http://www.fluff.sk/13-napadov-na-skvely-darcek..., alebo 13 darčekov pre chlapa http://www.fluff.sk/chlapske-darceky/.
Moj typ je originálne USB s kapacitou 128GB, ktore bude pre neho jedinecne. Ja som dala vyrobit ujovi k oslave 60. narodenin a bol nadseny http://www.layerica.sk/galeria/
to akoby som pocula svojho :D ten tiez povie ze potrebuje a zrovna dost podobne hracky :D
Môjho drahého k okrúhline veľmi potešila perfektná sada kvalitných nožov. Je výborný kuchár a odvtedy varí ešte radšej.
A čo tak kvalitné nože IVO Premier, sú to perfektne ostré nože pre skúsenejších kuchárov alebo pre menej zdatných a začínajúcich majú na profikuchar sadu IVO Solo, oboje mám vyskúšané a sú ozaj kvalitné.
Ja som určite za praktické darčeky, niekedy nie je hanbou sa aj opýtať, čo potrebuje, mňa už také darčeky najviac potešia, nech to hlavne využijem.

ahoj, necitala som prispevky vyssie, tak sa mozno budem opakovat. ja si myslim, ze zazitok, pekna spomienka je ten naj darcek, na ktory budete dlho spominat. ja napr. rada kupujem letenky niekam..podla ponuky, daju sa kupit za babku. napr. teraz na vianoce som muzovi kupila ako darcek letenky do benatok, pôjdeme spolu, velmi sa tesime. spolu vysli dve spiatocne s pesti 90e, co si myslim, ze je prijatelne. za mna teda cestovanie je na prvom mieste. uz sme si takto presli mnoho európskych metropol a velmi radi sa k tomu vraciame myslienkami, fotkami.