Darček pre manžela k okrúhlym narodkám
Klasicky problem - vyber darceka. Oslavy sa chytila svokra, muz nevie co by chcel. No a ja som bez inspiracie. Co ste dali muzom vy?
Zalezi na tom, co ma rad. Sportuje? Muzika? Vari? Auta? Motorky? Tazko radit. My sme sa zbierali kamarati aj rodina a dostal rucne robene velke reproduktory z Anglicka. Nadherne 🙂
Mna okruhla narodky manzela minuli kedze sme mali svadbu...ale vynahradila som mu to na vianoce...dostal tandemovy let
@jatva a kolko rokov bude mat?
@magdina505 vela :D
Urcite by som dala nieco na pamiatku.. nieco vyuzitelne .. tiez ma to caka tento rok.. tak samozrejme torta.. napr. Hodinky, retiazku na krk alebo ruku .. podla toho ake ma zaluby .. ak ma rad nejaku znacku auta mozno by som dala vyrobit nejaku klucenku originalnu. Alebo ak ma rad aj vtipne darceky tak nejake boxerky s nejakou vtipnou tematikou .. nejaky oblubeny parfem. Moznosti je vela 😂
@jatva Kolko rokov bude mat-a ty :vela,zlata 😀
@pupavka123 nj...mam stareho chrena :D
moj na 40 tuzil po velkom ohnostroji, tak ho mal a bol fakt skvely, blizi sa mu uz 50 tak to este musim premysliet, zatial vyberame restauraciu
@andrejka1974 ked on nepovie.... nastve ma, tak mu kupim vrece mrvi, nech uz zacne zdravo jest 🙂
Ja som svojmu kupila vrtulnik na dialkove ovladanie. Nie je to drahe a ver v kazdom bez ohladu na vek je dieta 😉 . ked nie toto napr. Spolocny let balonom, skok padakom,...
Ja vždy poviem, že som mu už dala všetko čo sa dalo.
Ak su potom vasi spolu.. Tak mozno nejaky spolocny welness. Jazdu na aute tesla napr.
asi to vidim na noz
- oblečenie?
- niečo čo sa týka jeho hobby? rybolov, turistika, futbal, hokej, polovnictvo...
- hodinky?
- zážitok? adrenalin, spoznavanie...
- lístky na podujatie? koncert, futbal, hokej...
- víkend pre Vás dvoch?
- nieco zabavne? tricko s napisom, flasa s citatom, kostým...
Nič nezaujme?
ja som manzelovi na 30ku kupila krasnu stylovu aktovkovu tasku tmavohnedej farby ktoru si sam vybral, to som mu tak navrhla ci nechce ze uz ma vek kedy uz mu skoncil veku obrazkovych trieciek a rozgajdanych nohavic ( sice uz si take moj muz nekupuje ale este mu take najdem v satniku), od kamaratky dostal kreasne hnede hodinky tak sme to k tomu skonbinovali a vyzera tip tip 😉

@jatva som na tom podobne, neviem, co dat manzelovi k 40....