icon

Darček pre pani svokru k 65. narodeninám

13. júl 2022

Prosím vás čo by ste kúpili svokre k 65ke . Je to dedinský tip ženy a už celkom ani nevládze nič robiť 🤔 knihu?
Keďže má rada napínavé ,mohlo by byť niečo ako piraňa? Čeľuste?🤣

kvietok173
13. júl 2022

Nejake relaxacne kreslo napriklad a peknu hunatu deku k nej na zimu a knihu k tomu.

anjelicek26
13. júl 2022

Tak klasicke "babka" darceky su vyhrievacie deky, masazne pristroje na nohy ci ramena, balicek veku primeranych vitaminov zabalit do darcekoveho kosa s nejakou cokoladou a vinkom, oblecenie asi nie, presdsalen svokra je svokra... mozes kupit aj nejaku novu rastlinu do domu, lehatko na terasu...

0silvia0
13. júl 2022

Hojdacku, zahradny nabytok, mobil, tablet?

autor
13. júl 2022

@0silvia0 mobil tablet má ..aj Instagram 🙈

0silvia0
13. júl 2022

Tak nam napis co robi cele dni, trocha nam ju opis...ved to by mala byt cerstva dochodkyna par rokov na dochodku, ci?
Nejaky kupelny pobyt?

au1994
13. júl 2022

Robotický vysávač. 😄🤷🏻‍♀️

autor
13. júl 2022

@au1994 🤣aj ten má

autor
13. júl 2022

Teraz prídem na to že jej stačia kvety 😅🙈

autor
13. júl 2022

@0silvia0 neviem čo robí celé dni . Len viem že ju všetko boli a zle sa jej chodí 🤔minule boli na nákupoch ja neviem .
Áno pobyt by možno prospel ,len či by išla

0silvia0
13. júl 2022

Ak nie pobyt, tak poukazku ku kadernicke, pedikerke, to by snad sla...

h2
13. júl 2022

Autorka, prepáč, ale nekupuj jej nič. Podľa toho, ako hnusne dehonestujúco o nej píšeš, ju neznášaš, nevážiš si ju a je ti na posmech. Tak načo sa pretvarovať s darčekom? Nech kúpi tvoj muž a bude to spoločný dar od vás oboch. 🙄

zuzikak
13. júl 2022

ak ma dom, to kreslo na terasu, ci lehatko s teplou dekou na jesen sa mi pozdava, aj s knihou do ruky nech je na cerstvom vzduchu a relaxuje. aj kvetina do bytu/domu,

kvietok173
13. júl 2022

Ano maju pravdu, nevyzera ze ju mas rada. Ja mam uzasnu svokru, ktora to miestami prehana, ale kto z nas je dokonaly? Ja sa snazim vyberat darcek sity na mieru darovanej osobe. Samozrejme nemusi to stale vyjst. Napr mojej svokre kupujem aj oblecenie a to konkretne tuniky predlzene- viem aky typ ma rada a aku znacku a ked vidim zaujimave farby stale jej kupim a ona sa tesi a uz ani si sama tento typ oblecenia nekupuje lebo vie ze dostane odo mna. Kreslo sme kupili raz svokrovcom masazne elektricke drahsie ale aj pohupavacie z Jysku za 40 eur s dekou a nevedia si ho vynachvalit. A aj sviecky ma rada svokra a knihu by som jej napr nekupila lebo nevidela som ju citat a kvety nekupujem lebo mi to pride zbytocne a dostava ich od druhych je to taky klasicky darcek bez dalsieho vyuzitia. Napr kupila som raz svokre kanvicu rychlovarnu cervenu lebo ma rada cervenu tak odlozila svoju a pouziva tu odo mna. Ale kupila som jej sadu cevrnych salok s ecrvenymi makmi tackou a tu odlozila niekde 😂😂😂 a pouziva nadalej stare salky kazdu inu 😂😂😂. Napr susicka ovocia ale neviem ako bude pozerat na spotrebu elektriny ale vacisna dedinskych zien skor susi na peci ci na radiatoroch. Ale niektore vyuzivaju hojne susicky ak ma teda zahradu a ovocne stromy. Pekny smaltovany cajnik v retro style ale zaroven na bezne uzitie by bol super aj ja si chcem kupit 😁.

marsmykkok
13. júl 2022

Kľudne darčekový kos vyskladany z toho čo má rada. Nejaké drahšie pochutiny, drahšie čaje, kávy,.kludne aj nejakú lepšiu kozmetiku-napríklad ak sa rada kúpe aj nejaké lepšie peny alebo soľ do kúpeľa. Pobyty nie a nechápem ten trend robiť zo starších ľudí nesvojpravnych a nútiť ich ísť niekde kde nechcú. Veľa starších ľudí už zle znáša zmenu prostredia, cestovanie, nevie spať v cudzej posteli a tak a na pobyt idú z donútenia a neužijú si ho.

vevapeto
13. júl 2022

@kvietok173 je super čítať keď niekto pekne píše o svojej svokre👍 Ja svoju mám tiež rada, každé ráno príde k nám pozrieť vnučky, poklebetíme a pomáhame si navzájom. Mám rada jej prítomnosť a neviem si predstaviť že jedného dňa to už tak nebude.
@autorka piraňa, čelusťe si kúp pre seba😉 moja svokra je tiež dedinský typ, nikam nechodí lebo sa jej nechce, jej sa neoplatí oblečenie ani pobyt kupovať. Určite by ju potešil darčekový kôš a kytica alebo masážny prístroj.

autor
14. júl 2022

@vevapeto
😁Ja som ten tip čo berie všetko so srandou . Darčekový kôš by bol fajn . Nuž s mojou svokrou sa nedá moc rozprávať, zvykne sa chytať za slovíčka