Darček pre svokra, ktorý stále ohovára a s ničím nesúhlasí
Kúpili by ste niečo svokrovi k narodeninám, ktorý neustále buzeruje, ohovára, z ničím nesúhlasí až ponižuje človeka, vytáča do nepríčetna atď.?
Mne "neveste" ani nezavolal k narodkam a obvinil ma z krádeže (viem to). - smejem sa nad tým 😀
Keď kúpim bude zle, nekúpim tiež 😀
Telenovela toto 😄
autorka raz pises, ze vzdy bol taky, raz ze iba posledny polrok su problemy. To dost meni situaciu.
Víno, bonbonieru, zagratulovat a dosť. Pri dnešných cenách aj dosť.
Nic by som neriesila, ale moze byt ze ma zdravotny problem vazny, hlavne ak ludia spozorovali takuto zmenu v spravani. A hlavne by som nezivila tieto nenavistne vztahy v ramci rodiny. A zle emocie si nechate sami "naburcovat", a nemyslim teba a muza ale aj cele okolie a rodinu, ktora ho v ohovarani podporuje, lebo isto su tam ludia co si klebety radi vypocuju. Mne ked toto zacne niekto, stopnem ho, nezaujima ma to, naco to riesi sa opytam. A je po debate. jedna blizka osoba (velmi) ma taketo maniere, ona anjelik, ale ohovara vymysla si scenare a vsade mimochodom porozprava vsetko, aj to co nevie, a my sme sa naucili, ju stopnut, alebo ignorovat. Komu by to pomohlo sa nervovat? :D radsej idem na MK:DD
@simca06022011 ano nezapajam sa do ničoho, ani do iných pletiek. Mna pletky nezaujímajú. Len ma mrzí že je to otec môjho muža, a chce pre syna vždy zle. Nikdy nepochvali.
@wewerka01 nemusi chciet zle a mozno nemusi ani chvalit, preco? preco je v poslednych rokoch take dolezite niekoho chvalit? :D je to stary chlap, uhundrany, lepsie to nebude, len horsie. Treba realne veci ocakavat a nie pochvalu :D zamestnajte ho ked tak, nech sa citi dolezito pre rodinua pochvalte ho vy.. uvidite ci sa nieco zmeni :D alebo fakt, neriesit.
Presne to sa mne stavalo s mojim otcom. Ze som mu ukradla umele sladidlo a vahu pre diabetikov. Ked ju nasiel, podozrieval ma, ze som ju tam schovala. Nepomahal moj plac, ani argumenty.
Demencia ide skokom, clovek sa zmeni za kratky cas. Toto moze byt pripad tvojho svokra.
No poznám ľudí ktorú takto obviňovali z krádež ale trpeli už ťažkou demenciou. Možno to bude začínajúca demencia aj u neho.

nie, za seba by som mu nic nekupovala. proste nemam rada prevtarky a ak sa niekto ku mne takto chova, tak nemam preco. n ak je uz starsi, tak by som to jeho spravanie typovala na zdravotny a hlavne teda psychicky problem