Darček pre učiteľku: Aká suma je prijateľná?
Ahojte, dnes som ostala trochu zaskočená z diskusie v skupine, čo máme spolučnú s rodičmi v triede.Rieši sa rozlúčka deviatakov a popri programe, občerstvení a pod. sa začal riešiť aj spoločný dar pre triednu. Lenže z pôvodného „niečo malé na pamiatku“ sa pomaly stáva dosť drahá záležitosť a úprimne neviem, či som divná ja, alebo sa to už trochu preháňa.
Nechcem pôsobiť nevďačne, učiteľku máme radi a určite si zaslúži poďakovanie. Ale mám pocit, že sa z toho niekedy robia skoro svadobné zbierky. Ako to fungovalo u vás? Dávala sa skôr symbolická pozornosť alebo väčšie a drahšie darčeky? Viem, že sa to tu rieši každý rok 😎
@anonym_autor to je prehnané. Ani sa Ti nečudujem ze sa Ti to nepáči. Max. 20 eur
@michaela220419 aj to je vela
@zuzana76 a presne pre toto tomu nerozumiem.... Ze mňa ako rodiča ohovori nejaké spoločenstvo rodičov s ktorými už ďalej nikdy nič mat nebudem...resp. nemusím mať? Môžem to mat hlboko v trubke... Ja osobne nedávam učiteľom nič....
@anonym_db88af Osobne nemusíš, stačí, keď pošleš po dieťati drobnosť, kvietok, poďakovanie....
@anonym_db88af Osobne nemusíš, stačí, keď pošleš po dieťati drobnosť, kvietok, poďakovanie....
@valria ďakujem im slušnou výchovou svojho potomka... Spoluprácou a ustretovou slušnou komunikáciou ak je nejaký problém.... Mne v robote nikto dary nedáva mam plat....
@valria ďakujem im slušnou výchovou svojho potomka... Spoluprácou a ustretovou slušnou komunikáciou ak je nejaký problém.... Mne v robote nikto dary nedáva mam plat....
@anonym_db88af tak tebe nie, ale nedostavaju dary len ucitelia, v sukromnych firmach sa davaju lvela vacsie dary pd zakaznikov, lekari dostabaju ld roznych spolocnosti, atd…
@anonym_db88af To, čo popisuješ, má byť hádam samozrejmosť, nie bonus z vďaky.
@valria uplatky nedávam... Dary v sume 1000€ wellnesy zlaté šperky a hodinky nie sú dary ale uplatky... A nedávam obálky ani všimne lekárom áni úradníkom.....

@anonym_db88af nikym, len rodicia ohovaraju medzi sebou, co ti moze byt jedno
@zuzana76 a presne pre toto tomu nerozumiem.... Ze mňa ako rodiča ohovori nejaké spoločenstvo rodičov s ktorými už ďalej nikdy nič mat nebudem...resp. nemusím mať? Môžem to mat hlboko v trubke... Ja osobne nedávam učiteľom nič....