Darčeky do 50 EUR: Inšpirujte sa nápadmi
Mate rozpocet cca 50€. Co by ste si kupili pre seba? 😇
Chcem si pozrieť nejaké nápady.
ja urcite nejaku masaz alebo kozmeticku. ja tieto sluzby milujem
veceru 😀 steak, pivo a nejaku velmi dobru zmrzlinu po ceste domov
Darcekovu poukazku do martinusu/pantha-rei
Kozmeticke osetrenie, wellness, alebo masaz
ja chcem svoje prvé šošovky ☺️
Ja by som v tej cene s radosťou prijala darčekovú poukážku do DM drogérie... 🤗
oblecenie, alebo topanky, alebo parfem
Určite nejakyl wellness alebo masáž niekde kde človek zrelaxuje
Ja urcite služby, thajska masáž, kozmeticka, welnes , takéto niečo relaxačné
Bez vahania listok do divadla a knihu 😉
Inak to je strašne ťažké takto poradiť...knihy-čo ak obdarovaná nečíta? Wellnes-nie každá má rada sauny či masáže...divadlo-čo ak ju to vôbec nebaví? Parfém-čo ak sa netrafíš do vkusu obdarovanej? Ideálne zvoliť poukážku podľa ZÁUJMOV obdarovanej osoby (knihy, kozmetika, oblečenie, šperk, zážitok, športové potreby...) - ak si si teda istá, že to aj s radosťou využije, ten dar či poukážku...
Nemám nič také, po čom by som v tejto cene túžila a odkladala to, ale 50€ na seba miniem bežne na mani/pedi napr. a to je vždy príjemné... čo by som kúpila niekomu inému, to veľmi záleží 🙂
radšej dospor a potom si dopraj dačo lepšie..šak 50 eur v dnešnej dobe to je nič.Ja by som to ale minula bud na knihy alebo tak somarinky ozdoby do domácnosti teraz
nejaké jesenné na výzdobu domu alebo vosky do aromky čo zbieram.Iné ma ani nenapadá popravde alebo tá masáž ešte.U kozmetičky to je nič suma za to ti riadne ani nič nespraví.Dospor to je moja rada potom si urob radosť🙂
ešte ma napadlo dajaké dobré sypané čaje kvalitné,nejaká kolekcia.Teda ak máš rada lepší čaj alebo kávu
Ja by som išla do DM a spravila by som si radosť. Za 50 eur si myslím že tam sa to vcelku dá.
Ide o to ze s kamarátom si dávame darčeky na narodky. Vacsinou si vyberieme, co chceme. On mal vybrané hned, ale ja neviem čo chcem. 😄 Cize je to akokeby od neho pre mňa. No tiez potom pride ako každý rok aj na vianoce neviem, čo chcem od nikoho ked sa ma pytaju, cize hladam taku inspiraciu, ze čo odpovedať ak sa ma opýtajú.
Ja som podobnú sumu dostala s tým, že ju mám minúť pre seba, tak som si kúpila náušnice z chirurgickej ocele (lebo iný kov nemôžem kvôli alergii) a teda nosím ich celé leto...

k čomu darček?