Darčeky pre deti po získaní vodičského preukazu
Čo ste kupovali svojim deťom keď spravili vodičský preukaz?
Okrem auta. ☺️
Ďakujem pekne.
@anonym_f55cf8 aha. takže ty si VEDELA že vodičák si zaplatilo dieťa samé a aj auto si kúpilo samé a mama nechce ani lekárničku, ani trojuholník aj benzín majú vyriešený a chce len nejakú drobnosť ako strážneho anjela? vážne?
@anonym_e3f7b4 lekárničku, trojuholník aj vestu dostal na narodeniny 😄🤗
@anonym_autor tak mu kúpte poukážku do servisu, prípadne naozaj poukaz na dobré zimné pneu, to sa mu zíde. Alebo škola šmyku.
@anonym_autor tu musis pisat detaily vsetkeho dopodrobna. Iste damy su bud hlupe alebo sa len robia hlupymi 🤷♀️
@anonym_f55cf8 wau, klobúk dolu .Máš veľmi dobré veštecké schopnosti.Moja veštecká guľa dnes nie je v prevádzke.
@anonym_f55cf8 wau, klobúk dolu .Máš veľmi dobré veštecké schopnosti.Moja veštecká guľa dnes nie je v prevádzke.
@biba_18
@anonym_26f285 trafene husy zagagali, ci ako?🙃
@anonym_e3f7b4 lekárničku, trojuholník aj vestu dostal na narodeniny 😄🤗
@anonym_autor mimo tému, vesta by mala byť v aute pre každú osobu
@anonym_f55cf8 aha. takže ty si VEDELA že vodičák si zaplatilo dieťa samé a aj auto si kúpilo samé a mama nechce ani lekárničku, ani trojuholník aj benzín majú vyriešený a chce len nejakú drobnosť ako strážneho anjela? vážne?
@biba_18 aj keby si ho nezaplatil sám tak čo? Čo to mení na mojej otázke To boli nepodstatné informácie.
@anonym_autor tak mu kúpte poukážku do servisu, prípadne naozaj poukaz na dobré zimné pneu, to sa mu zíde. Alebo škola šmyku.
@anonym_e3f7b4 dajú sa kúpiť také poukážky, tiež super nápad, nevedela som o tom ( lebo som auto nikdy nemala)
@biba_18
@anonym_26f285 trafene husy zagagali, ci ako?🙃
@anonym_f55cf8 Nie, mýliš sa.
Prečítala som príspevok, odpovedala som na to.Komenty autorky som prečítala až potom.
Ešte raz- odpovedala som na úvodný príspevok.
Urážať ťa nebudem, to je mimo mojej úrovne.
@anonym_autor isteže sú to podstatné informácie ☺️ jedine že by nešlo o návrhy na dary za VP… čo si čím ďalej tým viac myslím …
@anonym_autor mimo tému, vesta by mala byť v aute pre každú osobu
@patka06 v lekárničke bola tiež, takže ma dve. Takže potrebuje aspoň 4 ?
@anonym_autor Neviem ako presne to je vo vyhláške, ale v prípade poruchy alebo nehody musia mať všetci vesty, dala by som aspoň 4.
My máme 1 v každých dverách, pretože by mali byť poruke
@patka06 dokupime, ďakujem za radu 🤗
Ja som taka sprosta. Za vodicak som nic nedostala, ani za maturitu. Dokonca ani za porod mi nepribudli diamanty. Preco mi nikto nic nekupuje za to ze urobim nieco pre seba????
@anonym_autor Mne sa páči to to
https://www.sashe.sk/MK-ozdoby/detail/krasny-ta...
@patka06 to vážne? Synovi? No môj by sa ušúľal od smiechu, keby to dostal
@anonym_3ba0ad prečo nie? normálne to majú aj chalani v autách
@patka06 ja som to ešte nevidela, ale ja pravdou, že sa bežne nevozím v aute maldých mužov
VP si kúpil sám, na auto nasporil 70%
Myslela som nejakú pekný kľúčenku a tak....
@anonym_autor klobúk dole 😊 šikovný...nech sa mu darí..
@anonym_autor klobúk dole 😊 šikovný...nech sa mu darí..
@miskakyska no samozrejme nemyslím úplne nové auto. 😄
Ďakujem,🤗
Keď predsa zaplatím dieťaťu vodicak, to už nie je dostatočný dar tie financie na vodicak?
Ja som nedostala žiadny dar od rodiny. Od kamaráta tričko s logom vysnívaných elektrónov. A takto chalanovi neviem čo by som dala kľúčenku. A ja by som sa tiež cítila trápne ako 18 ročná a toto mám vo svojom aute. Gíčové
Pre Kristove rany. Jedna jednoduchá otázka a odpoveď dali možno dvaja ľudia. Čo vás do toho kto komu čo platil alebo neplatil. Otázka znela jasne, čo ste kupovali. Ak ste nič nekupovali, načo tu píšete? Ako jej to pomôže? Bohača zase 3 tie isté trúby musia byť všade a všetko riešiť 😒
K veci - kúpila by som nejaký merch značky auta a síce nejaké auto doplnky priamo v predajni. Kľúčenka, autoparfem, nejaká taška do kufra na drobnosti, dáždnik, deka…skús pozrieť či ťa niečo neosloví. Neviem presne aké má auto, tak neviem dať úplne konkrétny tip.
Ak by si VP kúpil sám, tak mu darujem školu šmyku.. ak by som mu VP platila ja, tak by som urobila večeru podľa jeho výberu, alebo by sme šli do restiky na niečo čo ma rad..
Môj najstarší si tiež odkladá peniaze na vodičák tak keď ho spraví a bude ešte v 17-18 ochotný snami tráviť nejaký čas, tak to spravím takto.. 😅
To si robíte srandu už 🤦
Tak ako dostať dar za vodičák je už tak absurdné,že už neviem čo toto prerazí 😂😂😂😂svet sa fakt zbláznil
Ja by som mu doložila tých 30% na auto, pokiaľ si vp platil sam a aj na auto dosť nasetril
Na vodičák sme synom našetrili my, to dostali ako dar. Majú neobmedzene k dispozícii naše druhé auto - inak to je najlepšia investícia, nechať staršie auto a nech na ňom jazdia, nech sa naučia.
Benzín, poistku, STK a drobné opravy platíme my, oni si zaplatia benzín iba vtedy, ak auto použijú na svoju zábavu - teda, ak idú s kamarátmi kdesi. Inak všetko ostatné - do školy, na nákupy, odviezť sa vzájomne na vlak... to všetko financujeme my, rodičia.
Ak mu chceš dať dar, že vás "odbremenil, že si sám na VP aj takmer aj na celé auto našetril - zaplať mu buď poistku alebo kúp tankovaciu kartu, alebo prispej na tie zimné či letne pneumatiky, na STK a pod.
@anonym_autor záleží akú hodnotu darčeku chceš dať...možno nové elektróny ? Poistku vyplatiť ? Darčekový poukaz na detailingove čistenie auta ... Vždy je čo kúpiť ohľadne auta
@anonym_autor ja som si aj vodičak aj auto musela kúpiť sama 🤣🤣🤣

@pribinak 😆 tak už mi to dáva väčší zmysel 🤗
@anonym_autor ale no…veď si si hádam
domyslela