Dávate na Valentína nejakú drobnosť aj vašim deťom?
Maminky dávate na Valentína nejakú drobnosť aj vašim deťom? Tie, ktoré tento sviatok oslavujete🙂
Akože celkom nerozumiem my to teda neoslavujeme, tak ma opravte ak sa mýlim ...ale Valentín je predsa sviatok zaľúbených nie ? Nepreháňate to niektoré už?
ano davam malinke cokoladove srdiecko dcere- je to sviatok zamilovanych a ano milujem svoju dceru ..je jedno v akej spojitosti je laska ... ale je to ozaj len mini srdiecko ziadne vecne drahe dary .. moja miluje svoatky akekolvek a tak sa tesi aj na valentina.. mne vyrobila kartu
Ja az budem mat deti, nebudem taká sebecka že nenájdem energiu a chuť dať im nejakú maličkosť na sviatok lásky.
Autorka, ja by som dala. Veď svoje deti tiež ľúbiš nie? A tou maličkosťou im isto urobíš radosť
cielene nie, ale teda ak daco uvidim, kupim jej... hocikedy. AJ v skole si posielaju s kamaratkami valentinky :D podla mna je to mile,a j ked teda taky komercny sviatok. U nas sa nic "luxusne nedava", ani my ako dospeli... vlastne my to s chlapom takmer neriesime
neplanovala som nic, ale dcera dosla totalne zmagorena zo skoly, cely tyzden vyrabali darceky pre celu rodinu a kamosov, tak som jej kupila aj ja prekvapko, aby nebola sklamana, ked sa tak snazila
Nie. Dostáva na MDD … na Valentína spoločne vyrábame darček pre ocka (obrázok a pod)
Zijem v USA, mozno najkomercnejsej krajine na svete a tu ludi firmy presviedcaju ze valentin je dovod nakupovat pre hocikoho koho lubite, a ked nemate partnera tak nakupujte pre deti, rodicov, starkych, surodencov, netere, ucitelky, kamaratov, psov, macky alebo si nieco kupte pre seba. Ludia su lahko ovplyvnitelni takze biznis bezi...pred rokmi slovaci o valentinovi nemali ani ponatia takze vydavok nulovy a vztahy aj tak take iste
Aj som nato zabudla....zajtra tu zas bude zamorený celý koník fotkami s kyticami, čokoládami a prstienkami....katastrofa :(
Je to čistá komercia ale je to dobrý nápad dať niečo aj detičkám. A s komentárom že Valentín je pre zaľúbených a maminka s ockom milujú drobcov.
Sviatkov nikdy nie je dosť.
Áno. Odvšadiaľ to na ne hučí, vrátane školy, v škôlke tiež niečo robia "mamičke", tak aj ja im nejakú sladkú drobnosť kúpim, alebo si upečieme tortičku.
@vler ja som pred viac ako 20r Mame kupovala na Valentina kvety a ona mne. Takze taka novinka to nie je. Volakedy ludia oslavovali palenie Moreny a ine paganske sviatky. Nekupili veci ale vyrobili vypestovali obetovali .. komercia je uz vsetko v dnesnej dobe. Kto chce kupi nieco extra kto nechce nekupi kupi ine veci v iny bezny den. Clovek by musel zit na samote u lesa aby nezil komercne.
Ano muzovi aj detom rovnako... uz mam kupene 3 Milka srdiecka ❤❤❤ ...sme spolu skoro 30r a decka uz su velke 22 a 16 ...ale milujem ich vsetkych velmi, tak je to tak nejako prirodzene.
U nas v robote bol dokonca taky zvyk ze pri vstupe boli na stoliku prazdne zelania "Valentinky" a vramci firmy ich mohol niekto niekomu vypisat a dat na stol... nebolo to o zamilovanych ale skor take ze zopar milych slov, podakovanie... ak niekto chcel niekomu napisat a veru sa to ujalo 👍
@petulda333 vianoce 🤣 pre mňa vianoce su top komerčný sviatok. Ľudia minú stovky eur a je to ok. A čokoláda za 2 eura na Valentína je komercia 😀
Môj muž dáva darček na Valentína tak ako mne, tak aj našej dcére a rovnako aj na MDŽ dostanem kyticu a malá tiež kytičku! Ze sme jeho babiská a veľmi nás ľúbi 🥰

Nie. Dostáva na MDD