Dávate svokrám darčeky na Deň matiek?
Ahojte, dávate svokrám niečo ku dnu matiek ?
Nie. Ani mame. Som už staršia - 45, nikdy sme tento sviatok neoslavovali.
Navyše už keď, tak svokra nie je moja mama.
Ak by som v buducnosti mala nieco dostat od nevesty, bolo by to pre mna zvláštne a nepatricne.
@barka1 Tak hádam ako rodinka...jej syn a jeho deti by darček mohli dať...čo je na tom zvláštne?
@anonym_autor na to má syna🤪
@anonym_autor na to má syna🤪
@anonym_eb63f1 ...a ten syn má na to manželku...lebo vieme, akí niektorí sú
Kvet a cokoladu kupim vzdy dvojmo rovnake.jedno kombo davam ja mojej mame a jedno dava muz tej svojej.
@anonym_eb63f1 ...a ten syn má na to manželku...lebo vieme, akí niektorí sú
@anonym_3d9ecb tak to je hanba a čo naučí svoje deti?Vieme aki sú...nerobme z mužov idiotov a zo seba slúžky a matky.Moji chalani vidia, že sme kúpili mame darček a oni mi kúpili aspoň krém na ruky ešte nie sú ani v puberte.Rozpravali sa o tom v škole a po ceste domov mi kúpili krém.
@anonym_3d9ecb tak to je hanba a čo naučí svoje deti?Vieme aki sú...nerobme z mužov idiotov a zo seba slúžky a matky.Moji chalani vidia, že sme kúpili mame darček a oni mi kúpili aspoň krém na ruky ešte nie sú ani v puberte.Rozpravali sa o tom v škole a po ceste domov mi kúpili krém.
@anonym_eb63f1 opakujem: vieme, akí niektorí sú...
Svokra nie je moja mama.A na mojom muzovi neodviedla bohuzial bohvieaku materinsku pracu.To som zistila vsak prineskoro,moja chyba.
@anonym_eb63f1 opakujem: vieme, akí niektorí sú...
@anonym_3d9ecb každý chlap má dieťa viesť ku sviatkom, drobnostiam.Mojmu mužovi otec volal do 35 r, že mama má sviatok napíš jej príď.Tomuto som sa chcela u mojich detí vyhnúť
Mamu uz nemam, takze rada kupim spolu s partnerom aspon jeho mame kvietok, plus navsteva. Pre mna je to prirodzene.
Riesim to pre obe aj pre moju aj pre svokru. Mam ju uprimne rada, takze ano rada ju potesim na den matiek 🙂
A svokra vám dáva darček na Deň detí?
@sulavikova ano moja svokra ano 🙂 ona je typ, ktory si extra potrpi na vsetky tieto veci, takze narodeniny, meniny, vianoce, mikula, den deti, den matiek, ....vzdy od nej nieco dostanem/e
Nie, preco by som mala? Nie je to moja mama
@crazy_cat_lady takže ani na deň detí nečakáš od nej nič pre TVOJE dieťa?;)
@crazy_cat_lady takže ani na deň detí nečakáš od nej nič pre TVOJE dieťa?;)
@anonym_3d9ecb nie, necakam
@titla baby a o čom je ten sviatok, keď treba pripomínať? Mne to pripadá také nasilu, lebo všetci,lebo sa patrí. Nerýpem, len som sa zamyslela
@anonym_dcd48a pripominam, lebo muz si taketo datumy nepamata. Zvlada narodeniny a tam aj skoncil. Ani vyrocie nasej svadby si nepamata. Nie je to o tom, ze by bol ignorant, je len sklerotik. On sa mi vzdy podakuje, ze mu pripomeniem.

S dieťaťom ako starej mame, samé sú na to ešte malé a aj ja som vždy dávala aj babičkám aj krstnej mame… pred dieťaťom nie