icon

Dávate svokrám darčeky na Deň matiek?

Dnes o 05:08

Ahojte, dávate svokrám niečo ku dnu matiek ?

Strana
z2
anonym_41ec75
Dnes o 07:28

S dieťaťom ako starej mame, samé sú na to ešte malé a aj ja som vždy dávala aj babičkám aj krstnej mame… pred dieťaťom nie

valria
Dnes o 08:02
@barka1

Nie. Ani mame. Som už staršia - 45, nikdy sme tento sviatok neoslavovali.
Navyše už keď, tak svokra nie je moja mama.
Ak by som v buducnosti mala nieco dostat od nevesty, bolo by to pre mna zvláštne a nepatricne.

@barka1 Tak hádam ako rodinka...jej syn a jeho deti by darček mohli dať...čo je na tom zvláštne?

anonym_eb63f1
Dnes o 08:07

@anonym_autor na to má syna🤪

domculik
Dnes o 08:11

@anonym_autor Ano, nachystam manzelovi a ten jej to da ako syn 😸.

anonym_3d9ecb
Dnes o 08:21
@anonym_eb63f1

@anonym_autor na to má syna🤪

@anonym_eb63f1 ...a ten syn má na to manželku...lebo vieme, akí niektorí sú

saxana000
Dnes o 08:25

Kvet a cokoladu kupim vzdy dvojmo rovnake.jedno kombo davam ja mojej mame a jedno dava muz tej svojej.

mamaaja82
Dnes o 08:28

Svokre nie a mojej mame zapalim sviecku.

anonym_eb63f1
Dnes o 08:52
@anonym_3d9ecb

@anonym_eb63f1 ...a ten syn má na to manželku...lebo vieme, akí niektorí sú

@anonym_3d9ecb tak to je hanba a čo naučí svoje deti?Vieme aki sú...nerobme z mužov idiotov a zo seba slúžky a matky.Moji chalani vidia, že sme kúpili mame darček a oni mi kúpili aspoň krém na ruky ešte nie sú ani v puberte.Rozpravali sa o tom v škole a po ceste domov mi kúpili krém.

anonym_3d9ecb
Dnes o 09:12
@anonym_eb63f1

@anonym_3d9ecb tak to je hanba a čo naučí svoje deti?Vieme aki sú...nerobme z mužov idiotov a zo seba slúžky a matky.Moji chalani vidia, že sme kúpili mame darček a oni mi kúpili aspoň krém na ruky ešte nie sú ani v puberte.Rozpravali sa o tom v škole a po ceste domov mi kúpili krém.

@anonym_eb63f1 opakujem: vieme, akí niektorí sú...

aurora33
Dnes o 09:22

@anonym_autor ja nie, ale manžel áno.

januska12323
Dnes o 09:26

@anonym_autor dar jej má dať dieťa nie nevesta

anonym_04bc4f
Dnes o 09:26

Svokra nie je moja mama.A na mojom muzovi neodviedla bohuzial bohvieaku materinsku pracu.To som zistila vsak prineskoro,moja chyba.

anonym_eb63f1
Dnes o 09:32
@anonym_3d9ecb

@anonym_eb63f1 opakujem: vieme, akí niektorí sú...

@anonym_3d9ecb každý chlap má dieťa viesť ku sviatkom, drobnostiam.Mojmu mužovi otec volal do 35 r, že mama má sviatok napíš jej príď.Tomuto som sa chcela u mojich detí vyhnúť

la_dolce_vita
Dnes o 09:38

Mamu uz nemam, takze rada kupim spolu s partnerom aspon jeho mame kvietok, plus navsteva. Pre mna je to prirodzene.

daniela2310
Dnes o 09:51

@anonym_autor nie, nedavam

petamich
Dnes o 10:13

Riesim to pre obe aj pre moju aj pre svokru. Mam ju uprimne rada, takze ano rada ju potesim na den matiek 🙂

petamich
Dnes o 10:16
@sulavikova

A svokra vám dáva darček na Deň detí?

@sulavikova ano moja svokra ano 🙂 ona je typ, ktory si extra potrpi na vsetky tieto veci, takze narodeniny, meniny, vianoce, mikula, den deti, den matiek, ....vzdy od nej nieco dostanem/e

barka1
Dnes o 11:02
@valria

@barka1 Tak hádam ako rodinka...jej syn a jeho deti by darček mohli dať...čo je na tom zvláštne?

@valria píše "dáváte svokram"... Chlap je snad svojpravny a vyriesi si to so svojou matkou sám.

crazy_cat_lady
Dnes o 11:42

Nie, preco by som mala? Nie je to moja mama

anonym_3d9ecb
Dnes o 11:49
@crazy_cat_lady

Nie, preco by som mala? Nie je to moja mama

@crazy_cat_lady takže ani na deň detí nečakáš od nej nič pre TVOJE dieťa?;)

danieli
Dnes o 13:38
@sulavikova

A svokra vám dáva darček na Deň detí?

@sulavikova mne ano😁mam skvelu

crazy_cat_lady
Dnes o 13:40
@anonym_3d9ecb

@crazy_cat_lady takže ani na deň detí nečakáš od nej nič pre TVOJE dieťa?;)

@anonym_3d9ecb nie, necakam

domkakvet
Dnes o 15:43

@anonym_autor davat svokre darcek, tak to som este ani nepocula.

titla
Dnes o 18:14
@anonym_dcd48a

@titla baby a o čom je ten sviatok, keď treba pripomínať? Mne to pripadá také nasilu, lebo všetci,lebo sa patrí. Nerýpem, len som sa zamyslela

@anonym_dcd48a pripominam, lebo muz si taketo datumy nepamata. Zvlada narodeniny a tam aj skoncil. Ani vyrocie nasej svadby si nepamata. Nie je to o tom, ze by bol ignorant, je len sklerotik. On sa mi vzdy podakuje, ze mu pripomeniem.

Strana
z2