Deň matiek - zabudla som kvety pre mamku
Ahojte ženy môžte mi poradiť našom fakt zabudla že dneska je deň matiek až keď som teraz zobrala mobil tak som videla tiez srdiečka a môžte mi poradiť niečo mamke nemám kvety nič dnes všetko zatvorené je mi smutno.🙁
Nema ti byt prečo smutno, stale je den matiek, nic si nepresvihla. Kvety nie su podstatné, aj tak zvadnu. Ak mas možnosť, chod ju navštíviť, objim ju a stravte spolu pekný deň.
Tak môžeš mamine nieco upiect, navariť, určite ju to poteší, ešte aj to, že si to robila vlastnými rukami. Alebo ju zobrať do restiky, do cukrarne, tie sú otvorené. Ale v mestách sa dajú určite kúpiť aj kvety. Minimálne v Tescu, Kauflande, Bille a obzvlášť dnes. Rezané aj crepnikove.
@bolarazjedna dobre skúsim niečo vymyslieť ale však som čítala že dnes je všetko zatvorené
@bolarazjedna je sviatok, prave tieto obchody su zavrete
@bolarazjedna veď su zatvorené obchody
@patuska00 kúp v cukrárni koláče tie sú otvorené, alebo ju pozvi na obed
@gelifil 🙈 ja som na sviatok úplne zabudla, sorry.... Tak ostáva niečo upiecť ☺️
@patuska00 nazbieraj na luke
Veď lúčne kvety sú tak nádherné...
@bolarazjedna billa, tesco a kaufland je dnes zatvorene
A nejaké lúčne kvety nemáš moznost natrhat? Aj keď len malu kyticku, urcite sa potesi ☺️
U nás krásne kvitne orgován, narez ho a pozri si na YouTube videá ako sa viaže, nie je to náročné - uvidíš mama sa poteší..
To mi pripomenulo - moja sestra sa narodila na prvého mája.. oco bol taký šťastný a utekal do pôrodnice, ale nemal kde kvety kúpiť.. tak natrhal orgován cestou.. potom každé narodeniny sestra dostávala orgován od otca.. ostatni moji súrodenci a ja sme tiež dostávali vždy rovnaké kvety ako pri narodení.. ja som dostávala biele karafiáty 🙂 a mala som z nich aj svadobnú kyticu..
@jana_eyre_2 krásne ❤️
@patuska00 kvetinarstva sú všade otvorené
Kup cokoladu kAvu na pumpe a hotovo...my nemame radi napr.kvety a teda ani si ih nedavame
@bolarazjedna mno v Tescu, Kauflande, Bille a podobne, obzvlast dnes nic nekupi. Je si ce den matiek, ale okrem ineho je 8.5., cize statny sviatok (alebo den prac. pokoja? to je v principe jedno), cize obchody su zatvorene.

@patuska00 kvetinarstvo u nás je otvorené
Kúp niečo na pumpe