icon

Etiketa a odmietnutie pozvania na svadbu

9. mar 2023

Ahojte. Zaujímala by ma otázka ,ako slušne odmiernuť pozvanie na svadbu ?
Asi by sa takéto pozvanie nemalo odmietnuť, no odmietam robiť rozhodnutia ,ktoré mi niesú prijemné a netolerujem energie zúčastnených. Sedieť tam a pretverovať sa nie je môj šialok kávy.
Ďakujem.

Strana
z2
gabriela_obzerova
12. mar 2023

@natalka81 ano su taki 😂 Kamoske neprisli styria len tak a nedali vediet. Ono to aj pri tom stole vyzeralo cudne….

wandaw
12. mar 2023

Pochádzam z veľkej rodiny, neúčastnila som sa veľa svadieb bratrancov, sesterníc, nejak to neriešim a ani oni neriešia mňa.
Ja zas neviem, v každom jednom prípade sa jednalo o rodinu, s ktorou nezdržiavam žiadne vzťahy, žijeme od seba stovky kilometrov, nechcela som tam byť len do počtu, že sme rodina, pritom nič o sebe nevieme. Slušné som poďakovala poslala pozdrav a bolo.
A od vtedy sa nekontaktujeme 😅 hotovo, vec vybavená, na svoju svadbu som ich nepozvala

juliet86
13. mar 2023

mne sa tiez odmietalo tazko pozvanie ale odmietla som. u nas kazda navsteva vadby je minimalne 500 eur polozka. a toto bol par s ktorym sa vidime dvakrat do roka nikoho ineho z ich svadby nepozname a druha strana republiky. nestrdtavame sa uz a mam ich rada ale nijako mi to nechyba

Strana
z2