Prijať či neprijať pozvanie na svadbu známych?
Boli sme pozvaní na svadbu doslova známych .. nevesta je strašne milá osoba veľmi zlatá veľmi si nás s manželom obľúbila ale nie sme vôbec v nejakom kontakte intenzívnom nenazvala by som to vôbec kamarátstvo.. mám ju rada ale ja s ňou nemám žiadnych spoločných ľudí nemám s ňou v podstate ani kónicky .. keď sa stretneme tak sa porozprávame o mojej robote jej robote nejaké zaujímavosti , o synovi nieco ale je to skôr také že vypije sa káva ide sa žiadne debaty žiadne srandy prosté nemám s ňou žiaľ takú energy ako s mojimi priateľkami .. toho budúceho manžela má v pohode ale odkedy prišiel ten chlap rozprával vkuse 4 h a ja som sa nudila jak taký pes. Je to veľmi zlatá osoba aj on je v pohode len neviem či je dobre ísť na svadbu lebo toto su naozaj tak že doslova znami a musím uznať že oni nás majú asi hlbšie radi ako ja ich. Môj manžel berie take veci ako klasicky chlap ideme ideme / nejdeme nejdeme čiže neviem isli by ste ? Mame pozvanky no svadba je na dalsi rok na jar
ešte máš čas si to rozmyslieť.
Možno by som zvážila len sobáš , neveste podarovala kvet a koniec. Žiadna hostina. to v prípade ak nechcete moc investovať.
Ale ak sa nejedná o peniaze , chceš si dobre zatancovať tak kľudne aj na svadbu. tam kde som sa netešila a išla len z povinnosti nakoniec to vždy najlepšie vypálilo.
Ved ak s tym mas od zaciatku problem, nenut sa do toho. Mozno nemaju vela priatelov a znamych, tak pozyvaju aj taketo "znamosti". Kazdopadne, nie je nic zle povedat ze si to velmi vazis, dakujete, ale zrovna v ten termin uz nieco mate takze Ta velmi mrzi ale nebudete moct prist. Aspon bezbolestne...
Je vám s nimi dobre, nemáte žiadne konflikty, prečo by ste sa nešli zabaviť? Bude tam kopec ďalších ľudí a s nimi prehodíte možno štyri vety. Máš dosť času na rozhodnutie ešte by som nič nesľubovala.
Akože máte pravdu že tam bude ďalších 100 ľudí možno že sa Spoznávame zase takto my s manželom sme trošku známejší ľudia povedala by som verejne známe osobnosti no tak neviem teraz či to je len preto aby sme tam boli alebo nás majú naozaj radi to je stále také diskutabilné ale túto cítim že nás majú určite úprimne radi ale najradšej chodím na svadby kde je to fakt pre mňa blízky človek aj tí ľudia sú tam také že už sa poznáme medzi sebou a samozrejme že im dáme peniaze do obálky aj nejaký darček toto vôbec neriešim ide skôr o tú energiu u mňa
A súhlasím s vami že tam kde som sa stala najmenej tešila tak to boli najlepšie oslavy zábavy párty
Ja by som nesla, nie su mi blizki, necitim sa v ich spolocnosti uplne super.. takze nie
Boli sme raz na svadbe,lebo v podstate nevesta velmi nemala koho pozvat.rodina malička,šli sme ako kamarati jej mamy a nevestu pozname od malička.Zenich cudzinec uistite s kopou svojej rodiny. Za mňa to bola chyba.
Akoze neviem, preco by si nemala ist. Ved sa zabavis a najes
@anonym_autor keď si napisala, že ste verejne známi, tak si myslím, že vás pozvali práve preto. Ona sa snaží byť s tebou kamoška. Ale ty to tak necítis. Keď s ňou nechceš byť kamoška, ja by som nešla.
Hned na uvod si mala napisat, ze ste verejne zname osoby. Cize za mna ste boli pozvani preto, aby sa ukazali, ze koho poznaju. Nemate ziadny vztah, su to znamy. Ja by som nesla, na co? Ked to tak necitis, ze nie ste kamarati ani nic, tak slusne odmietni.
Ja osobne nechodim na svadby na to, aby som sa najedla, kedze si svoju ucast "zaplatim" vo forme penazi, co sa im dava. Idem podla toho, kto pozyva a ci na to mam/nemam financie. Ja som odmietla kedysi svadbu kolegyni, pretoze mala dany dresscode a ja som nemala v tom case peniaze na vyhazdovanie, aby som si poziciavala vecerne saty a davala robit makeup a vlasy. Nelutujem to.
Ak bu ste boli verejne zname osoby, tak sa taketo nepytas
Ak to potrebujes takto riesit by som nesla. Možno nemsju moc znamich. Možno chcú velku svadbu a popozyvali kazdeho kto sa im mihol zivotom.
Ak bu ste boli verejne zname osoby, tak sa taketo nepytas
@anonym_8deb3f asi tak, "milujem" tieto temy ktore sa takto pekne stupnuju. Vzdy pribudne nejaky "nepodstatny" fakt ktory uplne zmeni nazory diskutujucich.
O chvilu sa mozno dozvieme, ze nevesta na strednej tak trochu chodila s jej manzelom. 😃
Bože, takto sa prplať v takej maličkosti... Z tvojho textu cítiť, že sa ti tam nechce, tak nechoď. Vybavené.

@anonym_autor je to svadba, par hodin, nejdete s nimi na dovolenku. Asi to tak citi ked ta pozvala. Takze by som isla. Nemusite tam byt do konca.