Hľadám perfektný vianočný darček pre manželku
Dobrý večer milé dámy. Idem si ku vám po radu,čo také 42-ročnej manželke na Vianoce. Naozaj som bezradný. Čo potrebujeme asi všetko máme(čo by sme chceli na to nemáme 😂)a čo treba si kupujeme priebežne cez rok. Ďakujem za každú radu a prajem ešte pekný večer. 😉
Ak ma rada zahradku. Tak mozno nejaku hojdacku alebo kreslo do zahrady?
Pripadne este mi napadlo-kabelka/sál…. To je skor ale take zenske. Ze do prace a podobne.
Daj jej ,,poukaz" na rastliny a kvety🌻🌷🌾 pod stromček a na jar si ich môže reálne vybrať v záhradníctve. Ja som tak dostala okrasný stromček na narodeniny,čo mám v júni a sadila som až na ďalšiu jar.
Ešte ma napadlo kúp jej knihu
Napríklad : fotoknihu - okamžiky
personalizované darčeky...
Napríklad mňa by potešil aj spoločne strávený večer bez detí... Resp. Celá noc
Víkendový pobyt,koncert obľúbenej skupiny, masáž
tak to máš jednoduché .... celé vaše spoločné dni ju budeš rozmaznávať. Do kuchyne ju nepustíš, ranajky jej donesieš, i kávu s ružičkou, obed i veceru, o deti sa postaras a necháš ju len odpočinuť, nebudeš frflať, tvoj tón hlasu bude láskavy a nežný, pozrieš si s nou film, ktorý JU baví, pri telke si ku nej sadnes len tak jej dáš pusu ... hoc 2 dni takéto, budú najužasnejší darček, na ktorý ti zaručujem nezabudne. A ty sa staneš najväčším hrdinom, lebo toto maloktorý chlap zvládne. Prajem pekné sviatky.
Nejakú dekoráciu do záhrady. Drevený veterný mlyn, mávajú aj krásne majáky alebo nejaké sochy. K tomu by som prihodila sprcháče, ponožky, možno nejakú hrejivú deku, hrnček s fotografiou
Ja som si povedala o ultrasonicky difuzer a k tomu doterra olejceky. Pri poslednej chorobe som mala pocit ze sa neviem nadychnut a toto by mi azda v noci trochu ulavilo..okrem toho to pekne svieti a vyuzijem to aj pri detoch.
Ahoj,kúp jej kórejskú kozmetiku Innisfree, najlepšie,čo som kedy mala.
Ja mám 46 a pred 2 rokmi som od manžela na Vianoce dostala kurz bezpečnej jazdy. Bola som po rokoch začínajúca vodička, ale majú aj pre skúsených šoférov: https://slovakiaring.sk/sk/kurzy-pre-verejnost-... My si napríklad s manželom nekupujeme oblečenie bez skúšania a ani kozmetiku, radšej si sama vyberiem. Na kabelečky a čižmičky tiež nie som, takže toto bol pre mňa originálny darček, užila som si ten deň šmýkaním sa v aute 😉 Tohto roku dostanem poznávací zájazd podľa môjho výberu, ale pôjdem s kamoškou, nie s manželom, on radšej wellness ako turistiku 😊
Mám trošku menej ale mňa by potešila napr. kniha, šperk, parfém, darčekový poukaz na masáž alebo do kaderníctva.
No ked si napisal, co si napisal, tvoja manzelka naozaj asi nechce nic 🤷♀️ ta zlata tehlicka, preco nie, bude to mat na pamiatku a moze to darovat dalej, ked ju nezaujima kozmetika, masaze a podobne...
Tak je daruj predplatne casopisu Zahradkar. K tomu symbolicky vianocnu klasiku - pyzamo, ponozky, pripadne nejaku dekoraciu do zahradky (svetielka napr.)
Pogoogli kvetinarstvo, kde jej predplatis nejaku kyticky, ktore jej budu chodit kazdy mesiac, napr.polrok-rok
@tradaaa ale musí sa trafiť do parfému
Tvoja žena je ako môj manžel 🤣 Všetko má, nič nepotrebuje. Tak vyber nejaký wellness spoločný alebo párovú masáž ☺️
Co tak záhradné kreslo, lehátko napr.? S tým zlatom, mame dostali sme resp.syn dostal od krstnej. Tiež dobrý nápad. Ale možno by sa potešila aj poukážke do záhradníctva
Zisti, co potrebuje do zahradky a kup jej lopatu, semienka nejakej kvetiny, hihdaciu stolicku do zahrady alebo chapes, co by sa kej zislo. 🙂
Tiež mám všetko čo potrebujem, tak mi manžel dáva moje obľúbené vzácnejšie jedlo. Napr čerstvý ananás, ten sladučky z leteckeho dovozu, alebo také dobré zrelé mango. Alebo upečie moje obľúbené koláčiky - parížske rožky, panettone, alebo makrónky na čo celý rok nie je čas. Užijeme si chutné vzácne veci spolu celá rodina a teší ma to oveľa viac než nejaké nasilu vymyslené blbosti.
Rocne predplatne Zahradkara? 🤷♀️
Asi nebudem smerodajna vzorka keďže ja som (vraj 😁) extrémne nenáročná, no mňa vždy poteší darčeková kazeta PUPA (bežne si ale make-up nekupujem 🙂). Potom mám rada športové kabelky, mám už vyše 4 rokov Kipling a sú super alebo aktuálne som dostala od manžela vestu s ovčieho runa nakoľko mám problémy so svalmi chrbta a mám ich mať v teple 🙂
Neviem ci mate aj deti, ale ak ano a najviac ju bavi oddychovat doma, tak by som sa na tvojom mieste s detmi vytratila niekam na cele doobedu, nech si pospi a uzije samotu a potom ju pozvala niekam na obed, za obedom prechadzka v hornbachu, nech si vyberie do zahrady co chce a na zaver dna naliat za pohar oblubeneho drinku, namasirovat nohy a co bude chcieť a postelove kreacie podla jej predstav. To by kazdu zenu potesilo celorocne na hocijaky sviatok aj nesviatok

napr. ročné predplatné časopisu Záhradkár
Hodvabny vankus, pyzamo
Máš super manželku 😀 tak jej kup niečo do záhradky, kreslo, motyku, rýľ alebo nejaké sadenicky, pekne kvetináče, krmitko pre vtáčiky….
Keď sa venuje záhradke tak nejaké semienka kvalitné - zelenina, kvety… ovocné stromky zo zahradnictva
Šperk, parfém, značkový rúž/špirála, kabelka, peňaženka, šatka , sadu šál/čiapka, spodné prádlo, pyžamo , poukaz na kozmeticke ošetrenie, lístky do divadla/koncert. Kniha.
Na vianoce by to mali byt veci, ktore si bezne nekupíš(čiže také " lepšie" ).
Ja som presne ako tvoja manzelka. Za darceky typu sperk, vonavka a podobne somariny by som vdacna nebola, ked nam niekto da k sviatku pocas roka alkohol, konci to vo vylevke, my nepijeme. Bonboniery koncia neotvorene v kosi, sperky nikdy nepouzite v skrini. Knihy milujeme, no vkus mame svoj a v ramci neho mame skoro vsetko a aj v AJ, cize ak sa niekto spolieha, ze kupil by, lebo to prave vyslo v slovencine alebo cestine, tak moze mat velku smolu. My mame dohodu, ze aj ked uz sme naozaj velmi dlho dospeli, tak piseme Jeziskovi. Proste presne preto, aby sme si vzajomne dali nieco, co by sme si priali. A piseme aj priebezne aj pocas roka, ak by nam nieco spravilo radost. Odporucam. Inak tiez vzdy poviem, ze NIC. Ale obcas sa proste zjavi nieco, co by potesilo, tak zapisem a potom uz mozem napisat Jeziskovi 🙂
ak má rada bylinky, čajíky, tak poctivé sypané slovenské bylinkové čajíky, napr. od "bylinkujeme_" majú aj pekné darčekové vianočné balenia 🙂 na zimné obdobie skvelý darček 🙂

nech si ona nieco vyberie a ty jej to zaplat, ani my nemame doma dake prekvapko, tak si kupim co chcem 😉