icon

Hľadám perfektný vianočný darček pre manželku

12. dec 2023

Dobrý večer milé dámy. Idem si ku vám po radu,čo také 42-ročnej manželke na Vianoce. Naozaj som bezradný. Čo potrebujeme asi všetko máme(čo by sme chceli na to nemáme 😂)a čo treba si kupujeme priebežne cez rok. Ďakujem za každú radu a prajem ešte pekný večer. 😉

katulienkax
13. dec 2023

nech si ona nieco vyberie a ty jej to zaplat, ani my nemame doma dake prekvapko, tak si kupim co chcem 😉

maryetta
13. dec 2023

Ak ma rada zahradku. Tak mozno nejaku hojdacku alebo kreslo do zahrady?
Pripadne este mi napadlo-kabelka/sál…. To je skor ale take zenske. Ze do prace a podobne.

dusankomoj
13. dec 2023

Daj jej ,,poukaz" na rastliny a kvety🌻🌷🌾 pod stromček a na jar si ich môže reálne vybrať v záhradníctve. Ja som tak dostala okrasný stromček na narodeniny,čo mám v júni a sadila som až na ďalšiu jar.

bambibam
13. dec 2023

Ešte ma napadlo kúp jej knihu
Napríklad : fotoknihu - okamžiky
personalizované darčeky...
Napríklad mňa by potešil aj spoločne strávený večer bez detí... Resp. Celá noc

anda2
14. dec 2023

Víkendový pobyt,koncert obľúbenej skupiny, masáž

anaj_janka
14. dec 2023

tak to máš jednoduché .... celé vaše spoločné dni ju budeš rozmaznávať. Do kuchyne ju nepustíš, ranajky jej donesieš, i kávu s ružičkou, obed i veceru, o deti sa postaras a necháš ju len odpočinuť, nebudeš frflať, tvoj tón hlasu bude láskavy a nežný, pozrieš si s nou film, ktorý JU baví, pri telke si ku nej sadnes len tak jej dáš pusu ... hoc 2 dni takéto, budú najužasnejší darček, na ktorý ti zaručujem nezabudne. A ty sa staneš najväčším hrdinom, lebo toto maloktorý chlap zvládne. Prajem pekné sviatky.

katarinamamina
14. dec 2023

Nejakú dekoráciu do záhrady. Drevený veterný mlyn, mávajú aj krásne majáky alebo nejaké sochy. K tomu by som prihodila sprcháče, ponožky, možno nejakú hrejivú deku, hrnček s fotografiou

dankanka
14. dec 2023

Ja som si povedala o ultrasonicky difuzer a k tomu doterra olejceky. Pri poslednej chorobe som mala pocit ze sa neviem nadychnut a toto by mi azda v noci trochu ulavilo..okrem toho to pekne svieti a vyuzijem to aj pri detoch.

kikulienkadd
14. dec 2023

Ahoj,kúp jej kórejskú kozmetiku Innisfree, najlepšie,čo som kedy mala.

drakvak
14. dec 2023

Ja mám 46 a pred 2 rokmi som od manžela na Vianoce dostala kurz bezpečnej jazdy. Bola som po rokoch začínajúca vodička, ale majú aj pre skúsených šoférov: https://slovakiaring.sk/sk/kurzy-pre-verejnost-... My si napríklad s manželom nekupujeme oblečenie bez skúšania a ani kozmetiku, radšej si sama vyberiem. Na kabelečky a čižmičky tiež nie som, takže toto bol pre mňa originálny darček, užila som si ten deň šmýkaním sa v aute 😉 Tohto roku dostanem poznávací zájazd podľa môjho výberu, ale pôjdem s kamoškou, nie s manželom, on radšej wellness ako turistiku 😊

veronicka1901
14. dec 2023

Mám trošku menej ale mňa by potešila napr. kniha, šperk, parfém, darčekový poukaz na masáž alebo do kaderníctva.

ema22270
14. dec 2023

No ked si napisal, co si napisal, tvoja manzelka naozaj asi nechce nic 🤷‍♀️ ta zlata tehlicka, preco nie, bude to mat na pamiatku a moze to darovat dalej, ked ju nezaujima kozmetika, masaze a podobne...

kp7333
14. dec 2023

Tak je daruj predplatne casopisu Zahradkar. K tomu symbolicky vianocnu klasiku - pyzamo, ponozky, pripadne nejaku dekoraciu do zahradky (svetielka napr.)

hederamonstera
14. dec 2023

Pogoogli kvetinarstvo, kde jej predplatis nejaku kyticky, ktore jej budu chodit kazdy mesiac, napr.polrok-rok

ibatanecnica
14. dec 2023

@tradaaa ale musí sa trafiť do parfému

valeria_h
14. dec 2023

Tvoja žena je ako môj manžel 🤣 Všetko má, nič nepotrebuje. Tak vyber nejaký wellness spoločný alebo párovú masáž ☺️

jennifer007
14. dec 2023

Co tak záhradné kreslo, lehátko napr.? S tým zlatom, mame dostali sme resp.syn dostal od krstnej. Tiež dobrý nápad. Ale možno by sa potešila aj poukážke do záhradníctva

0silvia0
14. dec 2023

@dankanka difuzer je super univerzalny darcek ak este nemaju

lunademonica
14. dec 2023

Zisti, co potrebuje do zahradky a kup jej lopatu, semienka nejakej kvetiny, hihdaciu stolicku do zahrady alebo chapes, co by sa kej zislo. 🙂

quaxi
14. dec 2023

Tiež mám všetko čo potrebujem, tak mi manžel dáva moje obľúbené vzácnejšie jedlo. Napr čerstvý ananás, ten sladučky z leteckeho dovozu, alebo také dobré zrelé mango. Alebo upečie moje obľúbené koláčiky - parížske rožky, panettone, alebo makrónky na čo celý rok nie je čas. Užijeme si chutné vzácne veci spolu celá rodina a teší ma to oveľa viac než nejaké nasilu vymyslené blbosti.

lily39
14. dec 2023

Rocne predplatne Zahradkara? 🤷‍♀️

tianna
14. dec 2023

Asi nebudem smerodajna vzorka keďže ja som (vraj 😁) extrémne nenáročná, no mňa vždy poteší darčeková kazeta PUPA (bežne si ale make-up nekupujem 🙂). Potom mám rada športové kabelky, mám už vyše 4 rokov Kipling a sú super alebo aktuálne som dostala od manžela vestu s ovčieho runa nakoľko mám problémy so svalmi chrbta a mám ich mať v teple 🙂

martinuccia
14. dec 2023

Neviem ci mate aj deti, ale ak ano a najviac ju bavi oddychovat doma, tak by som sa na tvojom mieste s detmi vytratila niekam na cele doobedu, nech si pospi a uzije samotu a potom ju pozvala niekam na obed, za obedom prechadzka v hornbachu, nech si vyberie do zahrady co chce a na zaver dna naliat za pohar oblubeneho drinku, namasirovat nohy a co bude chcieť a postelove kreacie podla jej predstav. To by kazdu zenu potesilo celorocne na hocijaky sviatok aj nesviatok

sticker
betulienka79
14. dec 2023

napr. ročné predplatné časopisu Záhradkár

u2jana
14. dec 2023

Hodvabny vankus, pyzamo

eternity24
14. dec 2023

Máš super manželku 😀 tak jej kup niečo do záhradky, kreslo, motyku, rýľ alebo nejaké sadenicky, pekne kvetináče, krmitko pre vtáčiky….

igiana
14. dec 2023

Keď sa venuje záhradke tak nejaké semienka kvalitné - zelenina, kvety… ovocné stromky zo zahradnictva

zara1357
14. dec 2023

Šperk, parfém, značkový rúž/špirála, kabelka, peňaženka, šatka , sadu šál/čiapka, spodné prádlo, pyžamo , poukaz na kozmeticke ošetrenie, lístky do divadla/koncert. Kniha.
Na vianoce by to mali byt veci, ktore si bezne nekupíš(čiže také " lepšie" ).

deniseee
14. dec 2023

Ja som presne ako tvoja manzelka. Za darceky typu sperk, vonavka a podobne somariny by som vdacna nebola, ked nam niekto da k sviatku pocas roka alkohol, konci to vo vylevke, my nepijeme. Bonboniery koncia neotvorene v kosi, sperky nikdy nepouzite v skrini. Knihy milujeme, no vkus mame svoj a v ramci neho mame skoro vsetko a aj v AJ, cize ak sa niekto spolieha, ze kupil by, lebo to prave vyslo v slovencine alebo cestine, tak moze mat velku smolu. My mame dohodu, ze aj ked uz sme naozaj velmi dlho dospeli, tak piseme Jeziskovi. Proste presne preto, aby sme si vzajomne dali nieco, co by sme si priali. A piseme aj priebezne aj pocas roka, ak by nam nieco spravilo radost. Odporucam. Inak tiez vzdy poviem, ze NIC. Ale obcas sa proste zjavi nieco, co by potesilo, tak zapisem a potom uz mozem napisat Jeziskovi 🙂

maryanaflaver
14. dec 2023

ak má rada bylinky, čajíky, tak poctivé sypané slovenské bylinkové čajíky, napr. od "bylinkujeme_" majú aj pekné darčekové vianočné balenia 🙂 na zimné obdobie skvelý darček 🙂