Hľadám perfektný vianočný darček pre manželku
Dobrý večer milé dámy. Idem si ku vám po radu,čo také 42-ročnej manželke na Vianoce. Naozaj som bezradný. Čo potrebujeme asi všetko máme(čo by sme chceli na to nemáme 😂)a čo treba si kupujeme priebežne cez rok. Ďakujem za každú radu a prajem ešte pekný večer. 😉
Podľa opisu tvojej manželky to vidím na potravinovú poukážku do Lidlu 🙈😂😂😂
Nečítala som všetky komentáre. Do záhrady na napáda - solárna fontána, kurz (záhradnícky) na nete ich je kvantum. Ja sama mám kurz napr. od Lenka Eywa Večerková. Je to celoročný kurz, kde ma všetky záhradné postupy, nápady, vychytávky je permakultúrny. Ale kvetinové kurzy Radka Votavová Neskrotná zahradnice. Ale je ich na nete kvantum.
Neviem, na akom robi oddeleni, ani ci im dava oblecenie zamestnavatel, ale teraz je velmi vela peknych aj farebnych uniforiem, napriklad medicaluniforms, DiAngelo, a pod. (dufam, ze som to dobre napisala). Tak nejaku bluzu s tematickym motivom napr. zimy/Vianoc by mohla dostat, pripadne bordovu, tmavomodru, je toho vela. Alebo hoc len bielu vestu, aby jej nebolo zima, ak potrebuje niekde po chodbe prebehnut 🙂 Alebo este Wit socks maju zdravotacke ponozky aj v dobrej kvalite (tie od Dedoles som stopkala velmi skoro a uz su aj v kosi tusim.), tak aj to mozete pozriet 🙂
ak ma rada zahradu (aj ja) tak kukni krhly od kovotvar. su krasne, luxusne (aj na anglicky kralovsky dvor dodovaju) a vies tam dat stitok s menom urobit. Alebo paradny velky drahy kvetinac na terasu mrazuvzdorny, ktory by si normalne nekupila.
Tak jej kúp nejaké pekné ,,kavičkové,, posedenie do zahrady, malý milý stolík a dve pekné stoličky 🙂 alebo nejaké lehátko, alebo ma napadla záhradná sprcha 🙂
FÓLIOVNÍK z lexanu ak nemáte, vyvýšené záhony, paletu s betónovými kvetináčmi alebo obrubníkmi na úpravu záhrady
Záhradnú kvalitnú hojdačku
Predplatné časopisu Záhradkár...a každý mesiac sa vie tešiť
A k tomu maľovanie podľa čísel, čim môže relaxovať v záhradke, keď už bude " všetko podobeno"
Tak sadu záhradnícke náradia, alebo sady semienok. Knihu o záhrade, odroda ch zeleniny s receptami atd
(Napr culinabotanica.cz, alebo permasemienka)
K tomu lehátko:D
@tradaaa podľa toho či smrdí, alebo nie
Mna sa teda muz vzdy pyta a vzdy mam odpoved - krémy, ruz, moj parfum a poukazky do obchodneho centra. Tam si uz kupim co na oblecko potrebujem.
@hortenziaj tak toto by som potrebovala 😍
kabelku kozenu?
To mas doma nejaku dôchodkyňu..kup jej teda teplu deku a vitaminy pre seniorov
Mám podobnú svokru 🙂 žiadne výlety, aktivity, dary, wou prekvapenia.... nič. Len do práce a následne záhrada.
A teda TOP darček.. za všetky tie roky, čo podostávala kadečo som videla že jej oči zažiarili jedinýkrát, keď dostala NETKANÚ BIELU TEXTÍLIU, za smiešny peniaz... tuším do 5 eur... na prikrývanie pôdy a rastliniek pred škodcami.... To si s takým záujmom rozbalila, pozerala rozmer, hustotu tkaniny, no nadšená bola tak že by som jej kúpila aj 10 textílií keby som vedela akú radosť z toho bude mať 🙂 🙂 🙂 A ešte tip - na základe tejto skúsenosti som jej o rok kúpila zelenú netkanú textíliu do záhradky, a nedobre - zelená neprepúšťa dostatok svetla rastlinkám.
A ešte ma napadlo.. potešilo aj objednanie služieb - neviem ako sa to volá, ale pán prišiel obrezávať ovocné stromy, aby boli zdravé.. to stálo asi 180 eur a bol tam niekoľko hodín, o to mala tiež záujem.
vezmi ju niekam na wellness, pripadne iny zazitok 🙂
Určite je niečo, čo by tvoju ženu potešilo, stačí priebežne pocuvat,co doma hovorí. Ak je teda rada v záhradke, možno zavlažovaci system?
Moje tipy pre blizkych na tento rok okrem caciek-maciek a kniziek boli hodvabna obliecka na vankus, sonicka zubna kefka a pekna 'mramorova' tacka pod moje parfemy (h&m, zara home)
Poukaz na laserovú epiláciu. Teda ak môžeš investovať 😅. Dostala som na 40tku a teším sa. Trvalo to síce dlho, stalo to veľa peňazí, ale dať si sukňu alebo krátke gate bez toho, aby som musela kontrolovať stav ochlpenia je na nezaplatenie a muž je tiež rád, keď kedykoľvek, keď ma pohladká, má pod rukami hladkú pokožku.
Alebo nejaký spoločný zážitok.
Poukaz k jej obľúbenej kozmetičke, kaderníčke, na nechty...
Ja som tohoto môjho muža ušetrila, zrušila som darčeky a máme pokoj. Aj tak si kúpime kedy chceme a čo chceme aj sami, načo sa trápiť kvôli tomu, že sú vianoce/narodeniny/Valentín apod.
Ja by som kupila nejakú fajnovu čokoládu, nejake pralinky, niečo také kvalitnejšie, luxusnejšie. Lyra má dobre orieskove masla, vyskladala by som jej nejaký balíček.
Odkiaľ ste? Ak z okolia BA, tak degustácia vína v tme je super zážitok.
Náčinie na okopavanie záhradky ,semiačka , predplatné časopisu záhradkár ...áno zdravotníci to majú ťažké ...kniha by ju mohla potešiť .. 🙂
Hodvábna šatka

Nejaké pekné lehátko do záhrady?