icon

Hosť na svadbe v štýle 30. rokov

25. aug 2021

Ahojte, som pozvaná na svadbu. Má to byť celé ladené v štýle 30.-tych rokov. Čo by ste si obliekli? Ja vôbec netuším, s ničím podobným som sa nestretla.(než som sa dozvedela "tému svadby", som si chcela obliecť obyčajne šaty a že sa sama upravím,lebo mi zväčša makeup od profesionálov nepristane a vlasy si len natočil ale to padlo 😀) poraďte prosím.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
oblecenie99
25. aug 2021

Mne normálne začala hrať v hlave Fergie a jej "Little party never kill nobody", viete, s Great Gatsby 🙈😄 Už som jednu svadbu robila, aj na viacerých bola ako hosť, a teda, keď to bude taka s tou klasickou zostavou hostí s klasickou tunajšou mentalitou, tak toto si ja vôbec neviem predstaviť, ako by to mohlo fungovať, aby to nebolo trápne. Ale tak ked tak chcú, a tebe nevadí, tak si myslím, že ti dievčatá vyššie dali dobre inšpirácie 🙂 Ja by som sa bála, že ja to zoberiem vážne, a aj keď neochotne a s hundranim, ale sa nahodíme s mužom jak na karneval a potom by sme na tej svadbe boli za blbcov, že len my sme sa tak obliekli a zvyšok odignoroval 😅

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
oblecenie99
25. aug 2021

@hazelgracegus No kus som sa sekla o desaťročie, pozerám, že film sa akože odohráva v 20.ich rokoch 😅

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
oblecenie99
25. aug 2021

@hazelgracegus No ale vidíš, že to môže byť blbosť, keď si to ľudia vyložia všelijak a bude z toho historická prehliadka módy prvej polovice 20. storočia 😄 Ako nápad nie je zlý, aj by som sa prispôsobila, možno je to svadba, kde budú najmä mladšie ročníky, môže to dopadnúť aj dobre.. Len stale vychádzam z vlastnej skúsenosti z našej svadby, napr. môj ocko sa zrútil, že sme nemali plnenu kapustu, 🙈 ja neviem, čo by s ním bolo, keby som vymyslela tematicku svadbu 😅

basska_b
25. aug 2021

Mne sa ten štýl veľmi páči, no priznám sa, že nemám také veci vo svojom šatníku a ani neviem, kde by som to zháňala. Google ti povie, čo sa vtedy nosilo, no je to naozaj blbe si niečo také kúpiť iba kvôli svadbe a potom akože čo s tým

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
basska_b
25. aug 2021

@hazelgracegus to je fakt 😆

liliana363
26. aug 2021

To aj nevesta a ženích budú mať retro oblečenie?

nikuska744
26. aug 2021

Potom pošli fotky z tej svadby...

autor
26. aug 2021

Akože neviem si seba v tomto predstaviť 😀😀nakoniec to fakt všetci odisgnoruju a ja budem za retarda...ja tu slečnu ani nepoznám, len som pozvaná s manželom. Možno si len kúpim nejakú čelenku a kašlem to. Pochybujem že všetci budú takto oblečení, to sa aj ťažšie zháňa.

h2
26. aug 2021

To, že bude svadba v štýle 30-tych rokov ešte neznamená, že všetci sú povinní sa tak obliecť a učesať a kto to nedodrží, toho tam nepustia. Dala by som si na seba, čo chcem ja. Nevesta so ženíchom nech už sa ustroja, ako chcú.

zara0201
26. aug 2021

Big Gatsby? Aj rodicia boli pozvani na taku svadnu,krstnatu. Odmietli tam pre toto ist. Diktovat pomaly sedemdesiatnikom co si maju obliect...este aj torty mali byt v predpisanom style...navyse my napriklad tento styl absolutne nemusime. Obliekla by som sa jednoducho nevyrazne podla seba,alebo nesla vobec.

jaskolka
26. aug 2021

Osobne tiež myslím, že je somarina tak ladiť svadbu a mat predstavu, že aj tak bude každý oblečený. Keby urobili len takú výzdobu, tortu, no ok, ich vec. Ale diktovať hosťom, už je prehnane. Ešte pochopím tematicky ples, ale nie svadbu. Pochybujem, že tak budú ľudia oblečení, maximálne možno pár hostí, družicky a druzbovia.

suzitok
26. aug 2021

Len aby to neskončilo fiaskom ako u nas 😂 pozvali nas , téma "country" , kompletne všetci prišli v rifliach a koseli, niektori mali klobuk..nevesta plakala, svadba bola katastrofa.....no neviem co čakala... požiadavku sme splnili 🤔

tajy
26. aug 2021

@suzitok 🤣 asi to malo podla predstavy vyzerat ako western.filmy, zeny v zivotikoch a tych nazberkanych sukniach a muzi na styl serifa. No a vysledok bol ako zraz hubarov.

suzitok
26. aug 2021

@tajy presne! Tak ako si napísala, ale ona to mala povedať dopredu, nie mesiac po....😁

autor
26. aug 2021

@suzitok 😀😀😀tak si oblečiem pôvodne šaty, nebudem zbytočne míňať

tajy
26. aug 2021

@suzitok 🤣 ja tomu vobec nerozumiem, tieto tematicke svadby, kde si hostia tie odevy maju zohnat a ako sa trafit do predstavy nevesty, co tym pojmom vlastne mysli, mali by tam aspon nazorne foto prilozit. Aj tak im preto cast hosti odmietne ucast, dalsi pridu ako uznaju, par jednotlivcov sa mozno posnazi vyhoviet ale otazne ci sa trafi do predstavy nevesty. Tie fotky zo svadby, to musi byt zaujimave potom pozerat.

suzitok
26. aug 2021

@tajy ved na smiech to bolo každému, akurat tie staršie rocniky prisli v pekných slávnostných satach a oblekoch ...a keby dala vopred fotky, tak na svadbu nejdem, ved by som vyzerala v tych zivotikovych satach ako z piatej cenovej...😂
Tiez nerozumiem tymto temam...nedavno som videla fotky z cudzej svadby, tam zas vsetci v bielom...

oblecenie99
26. aug 2021

@tajy S tým zrazom hubárov si ma zabila :D

majolenka11
26. aug 2021

Podľa mna hlúposť ísť takto na svadbu v nejakých rokoch. Našla som foto zo Slovenska z 30-tých rokov možno mysleli niečo také😂. Žartujem. Pekný deň

number19
26. aug 2021

@majolenka11 Toto presne napadlo aj mna.
Bola ina moda v New York, LA a ina na SK vidieku.
A na tej fotke je presne outfit, ktory sa nosil na slavnostne prilezitosti napr. aj na svadbu.

janetinka27
26. aug 2021

bratranec mal svadbu, kde sme mohli prist v krojoch. my sme uz nestihli, lebo nasa pozicovna krojov v meste mala presne vtedy dovolenku. a tak kazdy prisiel ako chcel, niektori v krojoch, ini normalne v satach. a bavili sme sa vsetci, ved su to len saty. vobec sme to nevnimali ako nejaku prekazku alebo co. ved ked si das normalne pekne saty, tak budes normalna pekna zena a zabavite sa aj tak a nikto to nebude riesit

vroni
26. aug 2021

Ježišu, aby ste sa niektoré neposrali z vlastnej dôležitosti. To je snáď vecou nevesty a ženícha, akú chcú svadbu. Ak mi taky štýl nevyhovuje, pozvanie odmietnem a hotovo. Známy mal na svadbu podmienku vstup len v stredovekom kostýme (mali dohodu s divadlom, kostýmy sa dali požičať). Maju zo svadby nádherné fotky a pasuje to k nim. Kamoš mal podmienku vstup len v teniskách. Pre všetkých. Nevesta v tortovych šatách a teniskách. A co? Svadba je o tých dvoch a nie o šatách nejakej hostky, čo si myslí, že je stredobod vesmíru.
Asi by som šaty v štýle 30.rokov nekupovala, ak sa mi také nepáčia. Ale obehla požičovne a nejaké pasujúce pozicala.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená