icon

Ísť na svadbu, ak vás pozvali len zo slušnosti?

15. aug 2024

Išli by ste na svadbu ak by vás niekto pozval iba zo slušnosti (veľmi blízka rodina z mužovej strany) aj keď reálne vzťahy sú zle ?uprimne asi by mi tam bolo nepríjemne ísť ale ak by som sa zúčastnila tak iba aby som mala svoje malé deti pod kontrolou keďže manžel by sa rad zabavil a to s 2 malými deťmi by moc nešlo. Neviem.. raďte baby

Strana
z2
tamitamitami
16. aug 2024

Šla by som kvôli mužovi a deťom, najedla sa pobudla 1-2 hodinky a šla domov.

terezka1947
16. aug 2024

Ja ťa nechcem uraziť,ale ak by ťa oficiálne nepozvali,ok....
Ale z toho mala,čo si napísala opäť len napíšem,že by som kvôli manželovi išla. Vyzerá,že iba ty máš problém s jeho rodinou a tým pádom si robíš sama zle,aj svojej rodine.
Načo zbytočne robiť cirkus?
Chod,zablahoželať,chvíľu posedte a nemusíš byť do konca,deti budú unavené,odídete.
Ak ti nejako ublížili a máte vážny problém,tak by nešiel ani tvoj manžel....
Čiže čo z toho celého vyplýva?
Chces byť v celej jeho rodine opäť na pretrase?
Opakujem,dospelá žena pôjde,prežije,odíde.
Už keď kvôli ničomu inému,tak kvôli manželovi.

cacianka
16. aug 2024

@terezka1947 píše že nepozvali, len povedali niečo mužovi a ona ani nevie čo, muž doma iba oznámil že ide na svadbu...
no vykašlala by som sa na to, toto vôbec nepovažujem za nejaké pozvanie, len oznam od muža že niekde ide, akoby na pivo k jazeru.
a ešte aby mi muž povedal niečo v zmysle niekde idem a ak chceš, poď aj ty - čo som ja odpad aby takto so mnou jednal ?!

autor
16. aug 2024

@terezka1947
@cacianka presne tak, žiadnu pozvánku som nevidela a to viem ze oni isto pozvanky majú a rozdávajú lebo si na takychto prkotinach detailoch daju zalezat,nič, iba mi to medzi rečou povedal ked prišiel od nich.. je to neúctivé, a preto tam nepôjdeme

cacianka
16. aug 2024

máš moju podporu, nedali ti nie že pozvánku, ale ani len oznámenie, ktoré rozdávajú širinou-marinou. takže o svadbe vieš iba z počutia, blablabla,
keďže nemáš v ruke ani si nikde nevidela ani oznámenie, nevieš kde a kedy obrad je.
ja by som naozaj nešla, aj keby ma pozvali 3 dni pred svadbou, akože, takže nechystám veci pre muža ani pre deti. nič, ani cvernu.

terezka1947
16. aug 2024

Ako prepáč,ale divné....tvojmu mužovi dajú pozvánku predpokladám,že pre celú rodinu a aj on ide,či chces či nie.
Záleží mu na tej osobe.
Alebo si tak navela,že keďže tebe osobne nikto do ruky pozvánku nedal,tak nepôjdeš...to ale potom nerobia dobre.
Neverím,že by tvoj mamzel nechcel ísť na svadbu s tebou a deťmi,tak načo trucuje?
Neverím,že on prišiel, povedal,že on s deťmi ide na svadbu a ty si rob,čo chces.
Ale v tomto prípade by som ťa ľutovala,lebo potom váš vzťah nebude pekný.

Strana
z2