icon

Jazmínka verzus Zuzanka. Ktoré meno je krajšie?

jaja018
5. jún 2013

Čakáme druhé babo. Pohlavie zatial nevieme. Prvá dcérka sa volá Lilianka tam to bolo jasné skoro hneď 🙂 A teraz chlapček by bol Jakubko. Len dievčatko sa nevieme dohodnúť ja chcem Jazminku a manzel Zuzanku. Ktoré sa vám viacej páči?

luciasveckova
5. jún 2013

MNE SA PACI ZUZANA ALE TY MUSIS SAMA ROZHODNUT AKE MENO CHCES DAT

stanislavao
5. jún 2013

Zuzanka

hajajanka
5. jún 2013

Ked ti tu 100 zien da odpoved "Zuzana", tak date Zuzanu? Ved vy dvaja sa musite dohodnut, ake meno date svojmu dietatu. Ponesie ho cely zivot a ked sa ta opyta, podla coho si jej vyberala meno? Povies, ze ho vyberali uplne cudzi ludia na MK? 😀 😀 😀 😀 😀

jabadaba
5. jún 2013

Ak by som mala uz dieta menom Liliana tak k nej mi pasuje Jasmina. Zasa mena deti by nemali byt od pasa. Zuzana sa k tomu velmi nehodi. Nie je to zle meno, ale akosi je ho privela. Ja mam zname a kamosky len z okolia nasej ulice same Zuzany az mam hokej v tom, ktora je ktora. Az mi uz smiesno bolo pri zoznamovani, ze kriste pane opat Zuzana, uz siedma v poradi! 😝 Ale zas mam to lahsie ak oslovim menom Zuza, nemozem sa seknut. 😀

No a tu Jasminu so "s" nie zo zetkom. Neznie to dobre.

ale inak je to vyhradne na vas. Nemala by si sa nechat ovplyvnovat. Je to vase dieta, vase predstavy o mene.

manka76
5. jún 2013

Zuzanka 🙂

mirka_aa
5. jún 2013

mne sa viac paci Zuzana 🙂

dejna194
5. jún 2013

mne sa paci jasminka je to take netradicne meno..

julinkaaa11
5. jún 2013

My mame Jasminku a aj na matrike je pisana ako Jasmina- nie Jasmine...ale to je uz len detail...ale mne osobne sa asi najviac z dievcenskych mien paci meno Jasmina 🙂 ale toz moj nazor. 😉

zuzkalm1989
5. jún 2013

no urciteze Zuzanka🙂

buducamama
5. jún 2013

Tak ja hlasujem za Jazminku, dokonca som si toto meno tiez vybrala kebyze mam niekedy dceru, je take nezne a k tomu milujem jazminovy caj 😀 Zuzany co poznam su dost vztahovacne, tak to meno ma nikdy neoslovilo.

jadeka
5. jún 2013

..mne osobne sa Zuzanka vobec nepáči, moj názor

jachin
5. jún 2013

Nechápem prečo sa musí k Liliane hodiť Jazmína??? Každé meno pasuje. Ja som za Zuzanu....Čo budú tie sestry spolu bývať v budúcnosti? Nebudú mať vlastné životy? Budú navždy spolu? Áno budú rodina, ale každá je indviduálna a jedinečná, tak nech majú aj také mená..Nikto nikdy nebude porovnávať aké meno sa hodí k akému...Život je o niečom inom

iwesska
5. jún 2013

Zuzana je fajn, ale nepaci sa mi ked ju volaju Zuza, takisto ako ked Katarine povedia Kata. Jasminke sa neda skaredo povedat, tak ja by som sa na to pozerala z tohto pohladu 🙂

horana
5. jún 2013

Je to zvlastne lebo vyznam Zuzany sa casto uvadza ako "Lily" (Lili) - lotos, lekno.
Cize v pripade Zuzany by ste dali akoby vlastne dve vyznamovo rovnake mena.

Mne sa tiez Jasminka hodi s Liliankou viac, ale je to vec citu.

Je fakt ze kazda bude mat iny zivot, ale az v dospelosti. Cele detstvo budu tvorit rodinu a formovanie sebachapania a zaradenia sa deje prave skrze povodnu rodinu, samozrejme nikde nie je povedane ze musi byt cela do jedneho siku, napriek tomu ked sa stretnu dve netradicnejsie, posobi to lepsie nez ked je jedno take rydze slovenske, a druhe orientalne. Aspon na mna tak. A foneticky mi to tiez ide k sebe lepsie.

A prave v tomto pripade by bola Zuzana vlastne "zdvojenou" Lili, cize akoby dve identity v jednej, to by sa energeticky bilo podla mna. Paradoxne prave tu by sa mohli mat dievcata problem vymedzit do jedinecnosti.

barb06
5. jún 2013

My mame tiez Lilianu 🙂 mali sme to meno vybrane uz pre prve babo, ale kedze sa podaril chlapec, pockali sme si 2 roky na dievcatko, a meno nas neomrzelo; ja by som asi bola skor za Jazminu, resp. za Jasminu so "s"

mizulu
5. jún 2013

Ja mám Zuzanku a stále sa mi to páči....

ivuska6
5. jún 2013

K lianke sa nehodi ani jakubko a dievcenske by som skor dala bianka ale to je na tebe ake si das

voskovaeva
5. jún 2013

z tychto dvou keby som si mala vybrat tak jasminku ale ze s 😉

sachmetttt
5. jún 2013

Zuzička 🙂)

lukihomamina
5. jún 2013

Zuzanka

epsonka45
5. jún 2013

ja osobne som za Jasminku je to moje vysnivane meno a co tak Yasmine

daniaz
5. jún 2013

Jasminka jednoznacne u mna 🙂

wanilla
5. jún 2013

Zuzanka 🙂

brumka
5. jún 2013

mne sa popravde pacia slovenske mena predsa zijem tu, a uz sa moc podla mna opakuju moderne mena. mne sa paci Zuzanka ale rozhodnutie je na tebe a manzelovi, pekne nase mena sa uz vytracaju

79zuzana
5. jún 2013

Zuzanka...aj my ju mame 😉

evapistovic
5. jún 2013

Jasmínka 🙂

matafen
5. jún 2013

To si aku turecku telenovelu pozerala, ze "Jazmínka"? To uz je aky novotvar? Ako pre ciganca 😀 Tak ja hlasujem za Esmeraldu 😀 Ale vazne, Zuzana jednoznacne, v zakladnom tvare znie pekne a zdrobnenina Zuzanka, mame v rodine 😉

alex02
5. jún 2013

Jazminka, Zuzaniek je uz hroznne vela..

wolfkris
5. jún 2013

Podla mna Zuzka.. ale nechapem preco by sa malo meno jednej dcery hodit-pasovat s menom druhej dcery??? Vy si vyberate napr. manzelov podla krstneho mena, ci sa k vam hodi ci nie?? 😀 A tie dcery tiez nebudu spolu zit do smrti... 😀

ivushqa
5. jún 2013

jednoznačne Zuzana- dá sa povedať pekne zdrobnene- Zuzka,Zuzanka, Zuzička, Zuzuľka, Zuzík, od Jazmíny len Jazmínka