icon

Je krajšie meno Fatimka alebo Noemi?

noeminka28
5. júl 2014

Cakam dievcatko a mam posledny mesiac na rozhodnutie ktore z tychto dvoch mien vyberiem a cim viac blizi porod tym som viac zmetena . Pomozte mi prosim 🙂 Dakujem za kazdy nazor

lyzzy
11. júl 2014

Ani jedno sa mi nepáči

bianca
11. júl 2014

ja hlasujem za TitiKaka.Chudak dieta v skolke.Este Noemi beriem,ale Fatima

natali.83
11. júl 2014

Noemi je bežné meno napríklad v Maďarsku a je hebrejského pôvodu. Takže tie, čo tvrdia, že patrí medzi novodobé "moderné" výmysly, nemajú pravdu. Čo to som si o ňom zisťovala, pretože sa mi tiež páči. K Fatime nič bližšie neviem. Ale určite by som maminke nepísala, že je na hlavu alebo, že sa jej "čistí rozum" len preto, že si vyberá z týchto dvoch mien.

stanislavao
11. júl 2014

obe mena su na slovensku na posmech v skole. deti sa dietatu s takym menom budu posmievat. fatimu ma spoluziacka, muza ma egyptana ale ziju vo viedni. rozhodnutie je na vas, ale ked sa pytate vo fore, tak vidite, ze vacsine ludom sa tieto mena nepacia. nie su to pekne mena.

lujzina
11. júl 2014

Anička🙂

andrii
11. júl 2014

ani jedno....

anelehka
11. júl 2014

osobne ani jedno...kam ludia chodia na taketo mena,ze Fatimka???U nas je dost krasnych mien:Katarina,Anna,Mariana,Adela,Elena atd.

ildiko28
11. júl 2014

radsej Noemi. Ale mne sa pácia aj Laura, Lili, Lucia,Bianka, Nikoleta.

dollynkaa
11. júl 2014

Fatima nieee 🙂 Noemi ano

ladkyna
11. júl 2014

hladala som grcajuceho smajlika, ale asi by som dostala ban 😅

monstos
11. júl 2014

Radsej ziadne ☹

adinam
11. júl 2014

ani jedno ☹

kukuku01
11. júl 2014

obidve su odveci 🤐 ja by som nedala ani jedno, ale ked sa ti pacia tak aj obe

mamaveronika
11. júl 2014

noemi sa mi páči, fatima mi príde ako vtip,ale nič v zlom,každému sa pači niečo iné 🙂

zajkka
11. júl 2014

Noemi je nádherné meno,ale Fatima ...neviem,este som nepocula.Fatima volaju aj Pannu Máriu,ktorá sa zjavila v meste Fatima 😉

bahira1962012
11. júl 2014

Noemi

ivuska00
11. júl 2014

Z týchto možností radšej Noemi 🙂

sonka_d
11. júl 2014

Prepac, ale Fatimu maju iba v Romskych koloniach..

sono2
11. júl 2014

Neviem. Asi ani jedno...

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
amonet
11. júl 2014

noemi

janinah
11. júl 2014

pokiaľ neuvedieš priezvisko,tak je otázka o ničom...napr.ak sa pani Kapustová pýta na meno,tak nebudem odporúčať Charlotte,ale Katarína....a nepáči sa mi ani Noemi ani Fatima,jedine že má dievčatko otca Omara,tak potom by sa dalo o tom uvažovať 😉

nimika
11. júl 2014

Nemám rada zahraničné mená na Slovenku, ale rešpektujem. Musím však napísať, že zdrobneniny z týchto mien sa mi vôbec nepáčia, ako tu napr. Fatimka. Inak z týchto dvoch mien je podľa mňa krajšie Noemi.

ewelinna
11. júl 2014

Fatima 😉

monika837
11. júl 2014

ak uz si sa rozhodla vybrat si z tychto dvoch mien, tak Neomi mne sa tiez paci 😉

selema
11. júl 2014

poniektoré komentáre sú hrozné 😠
ak máte takéto názory Vy a prezentujete ich aj pred Vašimi deťmi, tak sa vôbec nečudujem, že sa tie vaše deti budú takto správať v škole k deťom, ktoré majú "iné" meno. A potom sa čudujeme, že sú deti k sebe zlé a zákerné, bodaj by nie, keď to vidia a počujú doma ... akosi zabúdate na TOLERANCIU! ☹

mne sa páči meno Noemi.

martina1305
11. júl 2014

Noemi

yanni
11. júl 2014

Moj nazor: keby boli na svete len tieto dve mena, tak Noemi. Fatima je u Moslimov velmi oblubene meno ale Moslimovia nie su velmi oblubeni. My zijeme v zahranici ale ani tu by som dcere tie mena nedala. Noemi spajaju s cernoskou, Fatimu s moslimskymi spoluobcanmi. Taketo mena tu v DE davaju casto aj rodicia z nizsich vrstiev.

A inak baby, ci sa meno hodi k preiezvisku je uplne jedno. Dievcinka sa neskor moze vydat a vo väcsine pripadov zeny prijimaju priezvisko muza. A to sa nemusi vobec hodit k jeje menu.

A tiez, ked niekto tvrdi, ze v zahranici neexistuju zdrobneniny, tak sa myli. Uz to tu niekto pisal, existuju, len su ine. Nas najstarsi sa vola Carl vyslov Karl. A volame ho casto Carlchen, cize v preklade Karolko, Karlicek.

rachel978
11. júl 2014

ani jedno sa mi nepáči, kočky majú pravdu, treba pozerať aj do budúcnosti, napr. mamina sestra sa volá Matilda a ešte aj v 60-tke sa stále nevedela zmieriť s takým menom a mame to ešte v takom veku vyčítala, že prečo jej dala také meno.

Ja som poznala jednu mníšku ktorá sa volala Noemi.

Pozerať do budúcnosti dieťaťa.

laskavocka
11. júl 2014

Noemi ma vibraciu mena 29 ,co znamena ,ze bude na druhych tazko pracovat.,preto sa toto meno neodporuca.