Je oslava 25. narodenín významná?
Je oslava 25 narodeným významná? Myslím to tak že či sa to berie ako napríklad okrúhle alebo iba klasicky ako povedzme 23,46 atď atď.
My sme mali veľkú oslavu , lebo sme vtedy mali s mužom svadbu😁
18tka, a potom 50tka taka veľká
Určite áno
18tka, a potom 50tka taka veľká
@kavasmliekom presne. Za mňa, ako ženu - aj 50-tku určite oslavovať nebudem.
Pre mna nie, preco by mala byt?
Zalezi, ako velmi si na tom potrpis. Niekto oslavuje kazde narodeniny okazalo, niekto len okruhliny, iny oslavuje v kruhu najblizsich vsetko, dalsi neoslavuje vobec nic...
Ja osobne som 25ku nevnimala ako nejaky milnik. Vlani som mala 35 a tiez to pre mna nebol ziaden milnik. V postate ani okruhlu 30tku som nejako neprezivala. Nerobievam ziadne oslavy, nemam to rada.
Budem mať 25 v júli a veľmi som nad tým nerozmýšľala, ja to beriem ako každé narodky, posedenie doma s kamarátmi a potom s rodinou
Nie, obyčajné narodeniny.
Každý to berie inak 🤷♀️ ja som ani 30tku nejako neoslavovala, ale poznám ženu, ktorá mala oslavu 30tky ako malú svadbu, pozvala 50 ľudí, hostina, DJ, ubytko, oslava do rana 🤷♀️
Vsetko ba svete je vyznamne iba tolko, kolko vyznamu tomu sama pripises
U nás v rodine sa oslavuje, však štvrť storočie 😁 ale spôsobom veľký obed/opekačka a nie že niekde v sále malá svadba s DJom.
A babka si vytvorila tradíciu dostať šperk. Všetci moji ujovia a mama dostali na 25 zlatý prsteň, niečo ako symbol dospelosti (lebo v 18 im ešte kvapkali hormóny na mozog 😂).
Nie, ani mi vtedy nenapadlo...nebola este taka moda tak oslavovat. Ani 30, 40r som neoslavovala, jedine manzelovu 40r sme oslavovali. Nemam tu potrebu. Stretavali sme sa rodina na krstinach, teraz zase par rokov mame stale prijimania.
Záleží kto ako oslavuje a stretáva sa s rodinou. Nas tento rok čaká 25 a o rok dvojnásobná 50 😅
Nie
obycajne narodeniny
Poznám človeka, ktorý 40tku oslávil vo veľkom štýle. 120 hostí. Takže prečo nie aj 25. Sprav si, ako sa tebe páči 🙂
U nás v rodine sa oslavuje, však štvrť storočie 😁 ale spôsobom veľký obed/opekačka a nie že niekde v sále malá svadba s DJom.
A babka si vytvorila tradíciu dostať šperk. Všetci moji ujovia a mama dostali na 25 zlatý prsteň, niečo ako symbol dospelosti (lebo v 18 im ešte kvapkali hormóny na mozog 😂).
@modrahruska
@bloger
@maury
@vkatush
Ide o to že ja to beriem normálne ako obyčajne narodeniny každý rok ( u mňa žiadna oslava málokedy nejaký dar) moja mama je však toho názoru že 25 je proste vek ktorý sa osláviť má normálne a nie tak ze napíše všetko najlepšie a padla . Pritom ja to nejak extra neberie .
@modrahruska
@bloger
@maury
@vkatush
Ide o to že ja to beriem normálne ako obyčajne narodeniny každý rok ( u mňa žiadna oslava málokedy nejaký dar) moja mama je však toho názoru že 25 je proste vek ktorý sa osláviť má normálne a nie tak ze napíše všetko najlepšie a padla . Pritom ja to nejak extra neberie .
@autorka To je v poriadku, že to takto vidíš. To čo som napísal je len môj pohľad. Nemusíš sa tým vôbec riadiť.
Pre mňa nebola. Aj 30.som oslávila len doma s rodinou
Ja som spravila velkú oslavu na moje 25 narodeniny :D Nikdy som takú oslavu nemala, ani na 18te narodeniny, tak možno som si to len chcela zažiť a už takú asi nikdy nespravím.
Zalezi, ako velmi si na tom potrpis. Niekto oslavuje kazde narodeniny okazalo, niekto len okruhliny, iny oslavuje v kruhu najblizsich vsetko, dalsi neoslavuje vobec nic...
Ja osobne som 25ku nevnimala ako nejaky milnik. Vlani som mala 35 a tiez to pre mna nebol ziaden milnik. V postate ani okruhlu 30tku som nejako neprezivala. Nerobievam ziadne oslavy, nemam to rada.
@diewcatqoo jj, ja detto
Za mna su kazde narodeniny dolezite
Oslavujeme stale rovnako
Ci je to 20, 22,25,32,35,20
Akurat 18 narodeniny v rodine oslavujeme pompeznejsie

Záleží na oslávencovi. Každý to berie inak, niekto ako bežné narodeniny, niekto ako 1/4storočie