icon

Je pekné meno Eliška?

saranikol
25. aug 2012

co hovorite na meno Eliška pre dievcatko...moj manzel by chcel dievcatku dat meno Eliška ..a ja sa neviem rozhodnut ...co vy na to.?? aky mate nazor na toto meno...

dankamg
25. aug 2012

mne sa tiež páči, veľmi pekné, také milé.

jaruska74
25. aug 2012

moja dcerka sa tak vola takze s ami jednoznacne paci 🙂

sarinka123
25. aug 2012

Baby, viem, ze toto nepatrí sem. Poraďte mi prosim, ako zalozim novu tému ? Chcela by som rady od mamiciek.

lauricka
25. aug 2012

pekne, jasne, poznam jednu Elisku slovenku, je to uzasna holka

niquska
25. aug 2012

Aj my sme chceli Elišku ....a este stale nevieme ako sa bude volat nasa babula

carmella
25. aug 2012

velmi pekne meno ,mne osobne sa paci

lenka_b
25. aug 2012

Ano, take milucke;)

luciferkax
25. aug 2012

Mne sa veľmi páči 🙂

lulana79
25. aug 2012

Ja ho mám vybraté asi od osemnástich, takže pre mňa je to TOP... Aj náš Jakubko bol asi do tridsiateho týždňa Eliška 🙂 Veľmi nežné, milé a stále to je iba a len Eliška (obdoba chlapčenského Marek)... Nevieš im povedať škaredo

mv1
25. aug 2012

nádhernééé. ale u mňa neprešlo, máme Ellen 🙂

katren
25. aug 2012

je to len medzi tebou a manzelom.....VY sa musite rozhodnut, VASE dieta bude nosit to meno 😉

boska79
25. aug 2012

Co este urobis podla toho, co sa mi paci a nepaci?

fra
25. aug 2012

na meno Eliška mam jedinú asociáciu už mnoho rokov 😉
.

https://www.youtube.com/watch?v=6Q6LampKvJs

.
na mna posobí ako jednoznačne české meno, hodilo by sa k českému priezvisku...

katka_g
25. aug 2012

no je pekne, a hlavne neda sa povedat skaredo, ja mam kamosku Elisku a volam ju Lizbeth 🙂
a ak skaredo tak to sa da len napr. Ela, ale ani to nie je skarede 😀

natal12
25. aug 2012

mne sa to meno páči 🙂 mozeš ju volat aj ely :D moja sesterka má elišku 🙂

tilly24
25. aug 2012

pekne je , aj ja mam sesterku co ma dceru Elisku 🙂

1234lubka
25. aug 2012

nie nieje- spokojna? ved daj aj izidora ved to je jedno

cat
25. aug 2012

je to milé meno pre malé dievčatko. Ale raz sa tak bude musieť predstavovať ako staršia dáma a tam už mi to znie trošku.. no že žiadna výhra mať meno takú zdrobneninu.

nikolka2
25. aug 2012

ano je velmi pekne 😉

lucy109
25. aug 2012

Kazdemu ako sa paci 😀 , ja by som nedala na to ci sa mamickam tu paci alebo nie, podstatna si ty, tvoj muz, ci sa bude hodit k priezvisku. ja osobne by som ho nedala, je to meno, ktore je krajsie s cestinou-pacia sa mi mena, ktore su viac "medzinarodne", prilis zdrobnelina, ale skratka Eli sa ma paci velmi. sto ludiiii sto chutii 😉 😀 rozhodni sa ako to citis

lussy23
25. aug 2012

nechápem účel založenia diskusie. Veď keď sa vám to meno páči, tak ho dajte. je to predsa vaše dieťaťko a meno mu máte vybrať vy s manželom, a nie niekto cudzí. Do výberu mena vám nemá čo kto kafrať.

K téme: Mne sa to meno náhodou páči, je také princeznovské, rozprávkové.

aktiz
Odpoveď bola odstránená
lucia20
25. aug 2012

Mne osobne sa toto meno nepaci. Uz dlhe roky k nemu mam averziu a asi sa to nikdy nezmeni. ale je to len na vasom uvazeni. vzdy sa najde niekto kto bude mat ku kazdemu menu nejaku vyhradu. ak sa vam paci, tak ho dajte a nerieste ostatnych.

sisaha
26. aug 2012

mne sa paci a co na tom, ze v dospelosti sa bude predstavovat Eliška? Ved aj Kataríny, alebo Zuzany sú poväčšinou oslovovane Katka a Zuzka a nie Kata a Zuza... Ak sa vam paci, dajte a nerieste co na to ostatní... Dôležité je, či sa hodí k priezvisku. Urcite lepšie ako nejaka Esmeralda.. 😉

sara07
26. aug 2012

mne sa šialene toto meno páčí

anait
26. aug 2012

Tiež som chvíľu polemizovala nad týmto menom, ale nedala by som ho...hoci je milé, pekné...

syslica
26. aug 2012

Eliška je pekné meno. Ja som skôr zástankyňou tradičných mien, ale k vašej Emily by sa možno viac hodila Elissa, Elisa, Elise - teda medzinárodný variant Elišky. Skúste porozmýšľať aj s manželom.

vivusika
26. aug 2012

veľmi pekné meno, sestrička u našej dr. má Elišku a volajú ju len Eliška 🙂

cmulinko
30. aug 2012

tak po prve toto meno je hebrejske a nie ceske,len akurat sa viac pouziva v Cesku,ale tym to neznamena,ze je aj ceskeho povodu....ja milujem hebrejske a starobiblicke mena a milujem aj mena,ktore sa nedaju skomolit a spravit si z nich nevyslovitelne gicovo znejuce zdrobneniny.

lucanka49
10. sep 2012

to najkrajšie aj my máme Elišku a je ozaj krásna ako princezná z tej rozprávky 🙂) aj jej tu pesničku som už v brušku spievala z tej rozprávky a teraz to pozná cezo mňa 🙂)