icon

Je pekné meno Eliška?

saranikol
25. aug 2012

co hovorite na meno Eliška pre dievcatko...moj manzel by chcel dievcatku dat meno Eliška ..a ja sa neviem rozhodnut ...co vy na to.?? aky mate nazor na toto meno...

Strana
z3
elzu
10. sep 2012

Já jsem si jako malá přála trojčata...jmenovala by se Johanka, Anežka a Eliška 🙂 všechna tři jsou zdrobnělá a mě se to líbí...i naše Johanka á v rodném listě Johanka a jednou bude mít 70 a bude to pořád Johanka...

savanah111
10. sep 2012

Mne sa vobec nepaci, uz dlho mam na to meno averziu!! 😎

kika1111
10. sep 2012

moja sesternica má Elišku, najprv sa mi to meno nepáčilo, ale malá je tak zlatučká, že sa jej veľmi hodí a mne aj mm sa páči..

jedina30
10. sep 2012

krasne meno... 😵 😵

cillikat
10. sep 2012

mne sa to meno velmi paci, ale nedali sme ho, lebo manzel Elisko nehcel....☹ ale podla mna je pekne 😀

adele15
10. sep 2012

Aj my sme mali mat elisku ale nakoniec je to filipko 🙂 ale ak bude druhe baba,takbude isto eliska. Mne sa este paci aj esterka, ale manzelovi sa nepaci

bohynanikita
10. sep 2012

my mame Elu, ale hovorime jej Eliska 🙂

c.o.l.a
10. sep 2012

mne sa to meno nepáči, na mňa moc dlhé a moc sladké

abygeil
25. okt 2021

@saranikol mne sa veľmi páči aj my asi budeme mať Elišku ☺️

alexa21
25. okt 2021

@diusik my sme dali Elišku práve preto že ináč jej nepovieš ..teda okrem Eli,aj nám sem tam ujde..ale už moja prvá bábika bola Eliška .
to meno proste nijak "nepokazis"
Ako napriklad Alzbetka-beta,Dorotka Dora,Mária Mája..
@saranikol Za mňa je Eliška najkrajšej meno🥰

suseda333
6. okt 2025

@saranikol moja vnučka je Eliška, každému sa páči,voláme ju Eliška alebo Eli ,je to jednoduché na vyslovenie , má 18 mesiacov a povie si pekne , že je Eli

Strana
z3