icon

Je správne priniesť psa na záhradnú oslavu?

19. aug 2026

Robíme oslavu doma na záhrade a sestra sa ma spýtala, či môže zobrať aj psa. My psa nemáme a úprimne sa mi nechce počas oslavy riešiť, kde bude behať, kam pôjde na potrebu a či po ňom nebudeme niečo upratovať. Muž je navyše dosť citlivý na trávnik.
Je blbé povedať jej, nech ho tentoraz nechá doma?

Strana
z3
anonym_219991
21. aug 2026
@anonym_8a0cb6

@anonym_219991 ale no,ty kludne mozes psa povazovat za clena rodiny ale ja nikdy nebudem,nechaj toto rozhodnutie na kazdom a nerozhoduj za inych.A nezda sa ti skor extrem ked je oes v byte ale na cas ked je majitel v praci je zasa zavrety v klietke? To je podl mna horsie akonked je na zahrade.

@anonym_8a0cb6 celý byt má mať k dispozícii, žiadna klietka. Väčšinou ten čas prespí v pelechu alebo na pohovke. Nikdy som psíka nenechala viac ako 5 hodín samého, nevyvenčeného v byte. Netvrdím, že citovo tupí k psom sú len dedinčania. Aj v byte žijú tupci so psíkmi, pred ktorých je život utrpením.

anonym_8a0cb6
21. aug 2026
@anonym_219991

@anonym_8a0cb6 celý byt má mať k dispozícii, žiadna klietka. Väčšinou ten čas prespí v pelechu alebo na pohovke. Nikdy som psíka nenechala viac ako 5 hodín samého, nevyvenčeného v byte. Netvrdím, že citovo tupí k psom sú len dedinčania. Aj v byte žijú tupci so psíkmi, pred ktorých je život utrpením.

@anonym_219991 Ale ved tu pisu psickarky ze ake to je dobre mat psa v klietke,ze to je prenho odych,takze stale lepsie pes von ako v izbe zavrety v malej klietke.A pre mna je pes zviera,nezaujimaju ma ziadne cudzie psy,uplne mi je to jedno co ,kto s nimi robi.Uprimne mam ich na haku.

anonym_8a0cb6
21. aug 2026
@anonym_219991

@anonym_219991a ty tiez nebudes empaticka ked neznamych ludi nazyvas tupcami.Obraz mam vytvoreny ,skor budes lutovat psa ako cloveka a to je na 🤮.

anonym_219991
21. aug 2026
@anonym_8a0cb6

@anonym_219991a ty tiez nebudes empaticka ked neznamych ludi nazyvas tupcami.Obraz mam vytvoreny ,skor budes lutovat psa ako cloveka a to je na 🤮.

@anonym_8a0cb6 pozri si československý kastračný program. Keď uvidíš, čo človek dokáže urobiť nevinnému zvieratku, výraz tupec by bol ten najmiernejší.

anonym_8a0cb6
22. aug 2026
@anonym_219991

@anonym_8a0cb6 pozri si československý kastračný program. Keď uvidíš, čo človek dokáže urobiť nevinnému zvieratku, výraz tupec by bol ten najmiernejší.

@anonym_219991 ano,dokazu zviera aj zjes,dufam ze ty taka nie si.

anonym_219991
22. aug 2026
@anonym_8a0cb6

@anonym_219991 ano,dokazu zviera aj zjes,dufam ze ty taka nie si.

@anonym_8a0cb6 ani vtipné ani nič!

anonym_8a0cb6
22. aug 2026
@anonym_219991

@anonym_8a0cb6 ani vtipné ani nič!

@anonym_219991 Ale co a jedenie zvierat uz nie je tyranie?Alebo zneuzivanie na vyrobu syrov a mliecnych vyrobkov?No tak hadam si nemyslis ze len pes je nadzviera,a len on nemoze trpiet a bozechran ho nezavolaz na zahradnu party.

Priznaj sa ake maso dnes robis na obed?

Strana
z3