icon

Je svadba vo veku 23 a 24 rokov priskoro?

26. feb 2023

Ahojte… je podla vas skoro mat svadbu po dvoch rokoch chodenia? Vek 23 a 24.

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
mamula20
Odpoveď bola odstránená
ailiba
26. feb 2023

To záleží na situacii, podla mna. Ak uz obaja pracujete a mate kde byvat a citite, ze chcete byt spolu, tak preco nie.

andreakotesova
26. feb 2023

@barus26 za mňa obaja veľmi mladí 😊 brat sa zenil v 28 a zdalo sa mi, že ma ešte čas na svadbu. Ale teda ja "som bola" na "zrelych" mužov, nie na chlapcov 😅

zorkahorka
26. feb 2023

Osobne by som to nerobila, ale to neznamena,ze to nemas robit ty. Mam v okoli vela parov, ktori sa brali mladi a dobehla ich chut po slobode, taka oneskorena puberta, rozviedli sa a po case si zalozili druhu rodinu. Osobne som za to, aby sa mladi vyburili, uzili si, aby ich tato chut nezastihla neskor, ked uz pridu aj deti... samozrejme, ze to neplati 100percentne u všetkých

barus26
26. feb 2023

@andreakotesova no ja si nemyslím, že môj manžel bol chlapec. Chlapec je 18 ročný, nie 24 ročný. Vidíš aj napriek tomu, že ja som mala 20 a on 24 tak sme v 2019 kúpili nový dom, 2020 sa nám narodila prvá dcéra, v 2022 syn.. Ja budem mať tento rok 26, manžel mal nedávno 29. Je nám spolu dobre. Ja som vždy napríklad bola vyspelejšia ako moji rovesníci, vždy som ho chcela mať skoro svadbu, rodinu. A som rada, že sa mi to podarilo. Keď budem mať 50 budem mať deti veľké, hypotéku splatenu a môžem si užívať 😀

lulka321
26. feb 2023

Ja som sa vydávala pred 6timi rokmi a mala som čerstvých 22, manžel 21. V 24roch som mala už svoje prvé dieťa. Ani jedno rozhodnutie sa nám nezdalo priskoro, proste sme to tak cítili, že je ten správny čas. Keď ste na to aj vy dvaja pripravení, nevidím dôvod nemať vo vašom veku svadbu ☺

andreakotesova
26. feb 2023

@barus26 tak my mame prvú hypotéku splatenu už pred styridsiatkou 😊 máme čo nechať deťom 😁 žena je vyspelejsia skôr, ako muž.

kiki68
26. feb 2023

Ak mate jasno v tom , ze mate si co povedat, mate kde byvat, mate pracu, pripadne studujete posledne rocniky skoly a potom ten jeden nema problem sa druhemu prisposobit skrz karieru, tak ist do toho. Ak ten vztah ma nejake zasadne slabiny, tak to nebude lepsie ani v 34 a ani v 44 rokoch.

deti95060810
26. feb 2023

23? úplne v poho...však to nie je 13...😉

valeriakadarova
26. feb 2023

Ja som mala 22 a manžel 23, brali sme sa po 4 rokoch chodenia, ale už sme spolu 3 roky žili pred svadbou 🙂

simca06022011
26. feb 2023

Nie

marca12
26. feb 2023

Dva roky su malo na spoznanie cloveka,ved to ti este len teraz spadnu ruzove okuliare. Ale to som ja. Ak to tak citis,chod do toho.

luccija
26. feb 2023

To je individualne ja som vzdy mala dlhsie vztahy 3,4r sj sme spolu byvali, ale dieta a rodinu som si nevedela s nimi predstavit.To ma chytilo az v 28 r
Podla mna skoro, ale sudim podla seba su pary kde su spolu od 17 r a su spolu roky rokuce.Kamaratka ma dceru ma 25 r a cakaju druhe dieta a su zreli na manzelstvo, rodicovstvo zalezi od povahy su 35 r ludia co su ako deti

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
cervenaruza123
26. feb 2023

Podla mna je to akurat, ak viete obaja co chcete a ste samostatni. Ludia sa rozvadzaju aj ked sa vezmu neskor, to clovek nikdy nevie naisto vopred. Ale pre mna je krasne, ked ludia spolu preziju aj mladost, ma to nenahraditelne caro. Samozrejme, ak si to spolu uzivaju, su samostatni a dopraju si aj dostatok slobody navzajom.

andreakotesova
26. feb 2023

@elizabet173 s manželom som mala svadbu po 1,5 r. randenia. Nežili sme spolu pred svadbou. Sem-tam som uňho strávila víkend. Bývali sme od seba +/- 80 km. Ale teda ja som mala 30 a muž 34, keď sme sa brali. Deti sme mali po svadbe. Toto poradie nam vyhovovalo 😊 Nič by som nemenila.

timi790
26. feb 2023

Mam 22 , on ma 26 ..a sme spolu 2 roky .. v maji mame svadbu a teda v podstate budeme spolu 2,5 roka na našej svadbe 😇 ak to cítite tak a ste pripravení na manželstvo ,že to chcete skusit tak prečo nie ? 🙂 teda nikto není dokonalo pripravený, nikto nevie do čoho ide každý spozná manželstvo až keď v ňom bude.. ja sama neviem čo ma čaká ,ale teším sa na všetko čo nás spolu čaká ❤️ ,a teda nezáleží na tom koľko ste spolu, ved sú ludia čo su spolu 10rokov, poberu sa a o rok sa rozvádzaju a su ludia ktori sa poznaju kratko urobia svadbu a su spolu dokonca .není to o tom koľko si s ním, ale o tom ako všetko ustojite a vaše postoje voči tomu zväzku 🙂 veľa šťastia prajem 🙂

andreasmola
26. feb 2023

Ahoj ja som sa vydávala ako 21 ročná a svadbu sme mali po 10 tich mesiacoch chodenia a nelutujeme sme spolu už 10 rokov

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
andreakotesova
26. feb 2023

@elizabet173 sme 14 rokov manzelia. A ďakujem 😉

brendaa
26. feb 2023

Podľa okolností....mám 22 ročného syna a vôbec si neviem predstaviť toto, este študuje, svoje peniaze zarobené si aj míňa, niečo odkladá....
No vy ak pracujete, máte svoje peniaze, bývanie a nie ste odkázaní na rodicov a už chcete byť oficiálne spolu, preco nie???

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
niki78281
26. feb 2023

Ja som sa vydávala v 19 a môj muž mal vtedy 22. Sme spolu od strednej školy. Ťaháme to spolu už 20-ty rok a s toho 15 rokov manželstva. Zatiaľ sme šťastní a ešte sme to neoľutovali že sme do toho skočili tak skoro☺️

gab
26. feb 2023

moji rodicia mali obaja po 21 a vlani oslavili zlatu svadbu 🙂

andreakotesova
26. feb 2023

@gab voľakedy boli iné časy. Chlapec šiel na vojnu a z nej sa vrátil muž 🙃

majusik1304
26. feb 2023

V pohode, ja som mala 23, keď som sa vydávala.... držím palce

veronikaa1998
26. feb 2023

Ja sa budem vydávať o pár mesiacov ako 24 ročná. Aj keď, priateľ má už 34 rokov. 😄

mmoni89
26. feb 2023

Nie tiež som toľko mala. Sestra bola ešte mladšia

andreakotesova
26. feb 2023

@veronikaa1998 a ty už máš aj 2 deti 🙈